Şimdi Ara

DEMİRTAŞ GÖZLATINA ALINIYOR GALİBA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neutumn

Milletin bir iradesi, bir diğer iradeyi bastırıyor. Mutlu olan arkadaşlar neyin mutluluğu içindeler acaba. Selo'yu sev, sevme; yarın senin kapını da çalarlar, kendi iraden, senin celladın oluverir.

Terörü öven 10 bini aşkın basın açıklaması yaparsam beni de alsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

Bu olayın nasıl tehlikeli olacağının kimse farkında değil açıkcası. Darbenin ne işe yaradığı görülüyor. Bugün HDP nin başı gözaltına alınıyorsa yarın CHP nin de alınınca vay anasını diyemeyecek kimse.

Valla açıkcası şu ülke hdp miş chp miş akp miş umrumda değil. bu ülke yansın su veren itfaiyenin hortumunu s...... her şeyin en berbatını hakeden millete artık daha fazla üzülmüyorum.

Gürcistan'dan bu mesajı yazmak o kadar güzel ki. İnsan yarın ne olacğaım diye düşünmüyor burada.

bak bak olayı nerelere çekiyorsunuz.
    ulan bu ülkede teröristlere bile operasyon yapılsa sen gibilerin ciyak ciyak cıglıkları duyuluyor.
    yazıklar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi mi akıllarına geldi tüm bunlar?
    Yapılanın tek amacının başkanlığa oy devşirmek olduğunun farkında mısınız?

Bakın ak trol ne paylaşmış...

DEMİRTAŞ GÖZLATINA ALINIYOR GALİBA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurss222

Ekşi falan ağlama duvarı olmuş süleyman mabedi kuracaklar birazdan pkk ile ayrım yapmayan herkesin bedeli budur geç oldu ama olacak!!

ekşi haddini iyice aştı, ne diye bu kadar prim verdiler bunlara.

• Kesin tayyiple bahceli oy konusunda anlasti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

quote:

Bu olayın nasıl tehlikeli olacağının kimse farkında değil açıkcası. Darbenin ne işe yaradığı görülüyor. Bugün HDP nin başı gözaltına alınıyorsa yarın CHP nin de alınınca vay anasını diyemeyecek kimse.

Valla açıkcası şu ülke hdp miş chp miş akp miş umrumda değil. bu ülke yansın su veren itfaiyenin hortumunu s...... her şeyin en berbatını hakeden millete artık daha fazla üzülmüyorum.

Gürcistan'dan bu mesajı yazmak o kadar güzel ki. İnsan yarın ne olacğaım diye düşünmüyor burada.

bak bak olayı nerelere çekiyorsunuz.
    ulan bu ülkede teröristlere bile operasyon yapılsa sen gibilerin ciyak ciyak cıglıkları duyuluyor.
    yazıklar olsun.

çığlıklarım ciyak ciyak mı duyuluyor ? hahahahaha. birader yarın metroda patlayınca ben evimde uzanmış kıçımı kaşıyor olacağım. her şeyin en berbadını hakeden yıl 2016 da bile cehaletin peşinde giden bir ülkede yaşıyorsun kusura bakma. ama yok osmanlı geri geliyor merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

Şimdi mi akıllarına geldi tüm bunlar?
    Yapılanın tek amacının başkanlığa oy devşirmek olduğunun farkında mısınız?

Bakın ak trol ne paylaşmış...

DEMİRTAŞ GÖZLATINA ALINIYOR GALİBA

he ya tabi, daha dün kılıcdaroglu başkanlık sistemini pkk da istiyor diyordu, hepiniz aynı saftasınız, bu da resmi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Physical Graffiti

quote:

İnsanlara niye nefret kusuyorsun ben %50 gürcüyüm. Gürcistan nasıl , güzel mi?

valla yarın nerede patlamada öleceğim diye düşünmediğin bir ülke. en azından 'insan' olabildiğin bir ülke haberleri açtığında vay be gene nerede patlama olmuş demediğin bir ülke. türkiye'de geçen 22 yılıma üzülüyorum sadece. boktan bir ülkede boktan şartlarda.

Bakalım %50 oralıyız. İnsanları kaliteli , orası garanti zaten. Türkiye aşkı bitmez bende ama

• Mübarek cuma günü ne güzel bir haber. Teroristlerin başları E Zİ LE CEK.

• Benim safım falan yok. Demirtaş'ın suçlu olduğunun ben de farkındayım. Sadece bu yapılan neden şu an yapılıyor onun farkına varın. Daha önce neden gözaltı yoktu? Tek amaç milliyetçi oyları almak başka bir açıklaması yok. Azıcık geriye çekilip bakarsanız anlarsınız. Bu operasyon emrini veren AKP'liler düne kadar Apo'ya övgüler düzüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to let myself go -- 4 Kasım 2016; 2:27:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Milletin bir iradesi, bir diğer iradeyi bastırıyor. Mutlu olan arkadaşlar neyin mutluluğu içindeler acaba. Selo'yu sev, sevme; yarın senin kapını da çalarlar, kendi iraden, senin celladın oluverir.

Sev ya da sevme. Burada Selo'nun yediği nanelerin doğruluğunu tartışmıyoruz, "muhalifsen dört duvarsın"a adım adım koştuğumuzu anlatıyoruz. Ayrıca şu arkadaşa çözüm süreci fotoğrafları ve demeçlerini atsın biri, belki bu sefer tutar.

• Başkanlık ile eş zamanlı olmasına dikkat edin

Her ne olursa olsun , pkklı iğrenç yaratıkların başına gelen her kötü şey beni zevke boğar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Sev ya da sevme. Burada Selo'nun yediği nanelerin doğruluğunu tartışmıyoruz, "muhalifsen dört duvarsın"a adım adım koştuğumuzu anlatıyoruz. Ayrıca şu arkadaşa çözüm süreci fotoğrafları ve demeçlerini atsın biri, belki bu sefer tutar.

Çözüm süreci saçmalığını en çok eleştiren adamlardan biri benim,çözüm saçmalığı yüzünden hendeklerde onlarca polis asker şehit oldu. Kim bu şerefsizleri ovüyorsa,anlaşma yoluna gidiyorsa yargılansın. Hangi partiden ya da kimden olduğu umrumda bile değil.

• olayı soft terörist/pkk üzerinden okuyan milyonlar sevinç çığlıkları atacaklar şaşırmıyorum artık. chp ye de gerekirse mhp ye de yakında kendilerine en ufak muhalif herkese operasyon düzenleyecekler ta ki amaçlarına ulaşana kadar.

Fasizm gümbür gümbür geliyor.
  • başkanlık seçimlerine kadar yargılama, tutuklama süreci uzar gider tayyipte bunları tutukladık hainleri temizledik diye prim kasar.

başkan olduktan sonra da hepsi salınır.

At fava bekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

adam kaç senedir provokatörlük yapıp ortalığı karıştırıyor sırf bunun için (6-8 ekim olayları) içeriden çıkmaması lazm.

adam olsaymış o zaman savunurdu millet.
  • Siz kör müsünüz ya?
    AKP değil miydi çözüm sürecinde Apo'ya övgüler düzen? Erdoğan değil miydi milliyetçiliği ayaklar altına alan?
    Yapılanların tek amacının başkanlığa oy devşirmek olduğunu cidden mi göremiyorsunuz?
    Amaçları teröre destek verenleri içeri almak olsa neden bu kadar beklesinler?
  • Hedef değiştirildi asil amac nedir. Iki tane takim elbiseliyi iceri alip , kayyum atayinca teror bitiyormuş iyimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurss222

Ekşi falan ağlama duvarı olmuş süleyman mabedi kuracaklar birazdan pkk ile ayrım yapmayan herkesin bedeli budur geç oldu ama olacak!!

Aynen biraz bakayım dedim hepsinin gözü yaşlı.
  • Ne olursa olsun sağ duyulu olun yarın sabah. Zannetmiyorum ama provake edenler olursa 155 var dostlarım. Mümkün mertebe malzeme vermek yok bunlara!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.