Şimdi Ara

DEMİRDÖKÜM NEVA ATEŞLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demirdöküm neva kombim sadece kış konumda ateşleme yapıyor ve iyonizasyon kesilince kombinin alevide sönüyor. Bunu sürekli tekrarlıyor. Sorun sizce ne olabilir? Herhangi bir alarm veya uyarı görmedim. Bende kombinin ön kapağını açıp alevin yandığı yeri görmek için yapılan yuvarlak yerde duran şeffaf plastiği söktüm birden kombi düzeldi ve çalışmaya başladı. lastiği takınca tekrar arızaya geçti. Galiba temiz hava alamıyor kombi. Şu an lastiksiz olarak çalıştırıyorum aceba sıkıntı olurmu?

• baca kulakçıkları tıkalı temizlenmesi gerekli. bir ihtimalde baca bağlantısı oynadı ve yerinden cıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay_lermi

baca kulakçıkları tıkalı temizlenmesi gerekli. bir ihtimalde baca bağlantısı oynadı ve yerinden cıktı.

Evde olduğum bir gün servis çağırıp yaptırayım. Daha önce servis çağırdım elektrik de sorun var dedi gitti. demirdöküm servisi yetersiz bence. Ben bile tamir ediyorum ama servis tamir edemiyor. Bu nasıl iş diyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canko38

quote:

Orijinalden alıntı: turgay_lermi

baca kulakçıkları tıkalı temizlenmesi gerekli. bir ihtimalde baca bağlantısı oynadı ve yerinden cıktı.

Evde olduğum bir gün servis çağırıp yaptırayım. Daha önce servis çağırdım elektrik de sorun var dedi gitti. demirdöküm servisi yetersiz bence. Ben bile tamir ediyorum ama servis tamir edemiyor. Bu nasıl iş diyor insan.

özel servis fiyat olarakda daha uygun olacağından tavsiye sebebimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAYMAK KOMBİ ARIZALARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.