Şimdi Ara

DEMIRDOKUM KOMBİ ÖZEL SERVİSLERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay Demirdöküm Aden marka kombim arıza yaptı. Bende internetten aceleyle bulduğum özel servisi aradım. ( 05333365388 ) Servis gelip yardımcı oldu ve Anakartın arızalı olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi. Ücret ise 300 dedi fakat 250 ye yaptı. Eski kartıda götürdü.
    Şimdi benim sorunum Bu servisi bir kaç gündür , cep ve sabit telefonla aramama rağmen telefona çıkmıyor. Ve kombim aynı arızayı tekrar yaptı. Bende yeni bir servis çağıramıyorum Kartın garantisi var diye. Böyle özel servis adında internet te web sitesi oluşturup tüm istanbula servis veriyormuş gibi görünen tiplerden sakının. Benim 250 Tl gitti Sizin gitmesin.
    Bu sahısların ve özel servis adıyla cihazınıza müdahale etmesine izin vermeyin sakın. Başınız çok yanar.
    Bu kişilerin web adresi "http://www.demirdokumkombiservisi.biz " olarak gördüm.
    Size soruyorum;
    1. Servis olarak geldiğiniz yere neden bir servis raporu bırakmazsınız?
    2. Servis olarak değiştirdiğiniz parçanın arızalı olanını neden alırsınız? (Eğer fiyat konuşurken exchange konuşulmadı ise çıkan parça ev sahibinde kalır)
    3. Sizden bir servis istediğimizde neden cevap vermez siniz?
    4. Özel servis olsanız bile Web sitenizde neden adresiniz yok?

Arkadaşlar;
    http://www.demirdokumkombiservisi.biz bu siteden ve 0533 336 53 88 bu telefon numarasından uzak durun.

(Bu mesaj her türlü yoruma açıktır)

• adamlar iyi para kazanmış birde kaybolmuşlar 2 katı fiyatla her internet sitesi olana itimat etmeyin
    Siz siz olun önce yetkili servisi çağırın. Onun size değişek dediği parçaları dışarıdan değiştirin. Ama Sakın önce Özel servisi çağırmayın.
    İnsanlar nasıl yolunu bulmuşlar. Bakıyorlar evdekiler birşeyden çakmıyor, hemen kart arızası,şu arızalıi bu arızalı diyip Paraları cukka yapıyorlar.
    Allah bu insanları islah eylesin ne diyeyim.
  • dostum sende bir kişinin terbiyesizliğini tüm meslekdaşlarımıza itham etme yetkili servis diyorsun 4 büyük markanın yetkiliği servisliğini yaptım 1 tl vidayı 45 tl takıyorduk neden bahsediyorsun sen mesela fan tozdan dönmese servis hemen deyiştirir 270 tl ama ben fanı yıkayıp temizleyip müşteriden extra para almadan yapıyorum senin şu an bahsettiğin kolpacı bir adam sürüsü belge falanda yok bu adamlarda bizim gibi
  • bahsedilen özel servisi firma avukatı arkadaşlarımıza yönledirdim hakkında işlem başlatılacak bu şahıslar vebmaster aracı bir site yapmışlar ist her bölgesine gidiyorlar sanki 45 tane araçları var numaralarıda bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombiustası -- 19 Ocak 2012; 11:26:22 >

Orijinalden alıntı: abd1984

dostum sende bir kişinin terbiyesizliğini tüm meslekdaşlarımıza itham etme yetkili servis diyorsun 4 büyük markanın yetkiliği servisliğini yaptım 1 tl vidayı 45 tl takıyorduk neden bahsediyorsun sen mesela fan tozdan dönmese servis hemen deyiştirir 270 tl ama ben fanı yıkayıp temizleyip müşteriden extra para almadan yapıyorum senin şu an bahsettiğin kolpacı bir adam sürüsü belge falanda yok bu adamlarda bizim gibi

Benim amacım kimsenin boşa atılacak parası ve zamanı yok. Ben Özellikle özel servis dedim. Bende Yetkili servisde çalışıyorum (sektör farklı) yetkili servis gidince parça bizde 300 euro olur. O parçayı dışarıdan alsan 100 tl etmez.
    Benim servis elemanlarına diyeceğim yok.
    Benim sadece o yazdığım numaradaki gibi adamlarlardan uzak durun. Ya bildiğiniz bir servisi çağırın . Yada Yetkili servisi çağırın.
    Zaten servis gelince sizi tatmin ediyorsa onunla çalışmaya devam edersiniz.
    Ama sakın Laf ebeliğine kanıp fazla para ödemeyin.

• 18 ocak 2012 tarihi saat 09:00 gibi yetkili servisi aradım demirdöküm kombi arıza için. Servisin akşama kadar geleceğini söylediler. Ben ne olur olmaz diye aynı gün öğlen saatlerinde tekrar ararım.Bana sistemlerinde bir güncelleştirme olduğunu o yüzden cevap veremeyeceklerini söylediler. Yine aynı gün 14:00-15:00 gibi tekrar aradım ve servisin yarın geleceğini söylediler. Ve bu gün sabah saatlerinde aradım. Servisin yoğunluktan dolayı akşam 16:00 ile 18:30 gibi geleceğini söylediler.
    Şimdi soruyorum;
    DEMİRDÖKÜM gibi büyük bir markanın (bana göre) Servis ayarlaması ve gelmesi toplamda servisi aradıkdan sonra yaklaşık 30 saat sonra gelmesi normal bir durum mudur?
    Oturduğum yer ise , Servis planlaması Bu firmanın Tuzla-Orhanlıda yapıldığını düşünürsek ve Evimde Tuzla merkez de olduğunu var sayarsak ve bu iki nokta arasının taş çatlasa 20-30 km olduğunu düşünürsek evime gelmeleri ne kadar sürmeli?
    Ben bu hesaptan 30 km yi 30 saatte aldığını hesaplayarak saatte 1 km hızla (yani fare hızı) evime servis için geliyorlar. (henüz gelmediler. Gelmelerini tahmin ediyorum)
    İşte buna benzer durumlardan dolayı insanlar bu ve benzeri markalardan kaçıyor.
    Kendi evime kombi almadan önce, kombi seçimimi Servis arayarak ne kadar sürede geldiğini hesaplayarak alacağım. (En hızlı ve çabuk gelen, telefonlarıma cevap veren)
    Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddacan

18 ocak 2012 tarihi saat 09:00 gibi yetkili servisi aradım demirdöküm kombi arıza için. Servisin akşama kadar geleceğini söylediler. Ben ne olur olmaz diye aynı gün öğlen saatlerinde tekrar ararım.Bana sistemlerinde bir güncelleştirme olduğunu o yüzden cevap veremeyeceklerini söylediler. Yine aynı gün 14:00-15:00 gibi tekrar aradım ve servisin yarın geleceğini söylediler. Ve bu gün sabah saatlerinde aradım. Servisin yoğunluktan dolayı akşam 16:00 ile 18:30 gibi geleceğini söylediler.
    Şimdi soruyorum;
    DEMİRDÖKÜM gibi büyük bir markanın (bana göre) Servis ayarlaması ve gelmesi toplamda servisi aradıkdan sonra yaklaşık 30 saat sonra gelmesi normal bir durum mudur?
    Oturduğum yer ise , Servis planlaması Bu firmanın Tuzla-Orhanlıda yapıldığını düşünürsek ve Evimde Tuzla merkez de olduğunu var sayarsak ve bu iki nokta arasının taş çatlasa 20-30 km olduğunu düşünürsek evime gelmeleri ne kadar sürmeli?
    Ben bu hesaptan 30 km yi 30 saatte aldığını hesaplayarak saatte 1 km hızla (yani fare hızı) evime servis için geliyorlar. (henüz gelmediler. Gelmelerini tahmin ediyorum)
    İşte buna benzer durumlardan dolayı insanlar bu ve benzeri markalardan kaçıyor.
    Kendi evime kombi almadan önce, kombi seçimimi Servis arayarak ne kadar sürede geldiğini hesaplayarak alacağım. (En hızlı ve çabuk gelen, telefonlarıma cevap veren)
    Saygılarımla.

ahh ahhh tam benim yaram dokundun, demirdökümün servis hizmetinden çok canım yandı. geç gelmelerine sunu ekleyim, geçenlerde termostatım 18 derecede takıldı kaldı bende servisi arayıp çağrı kaydı bıraktırdım, pazar günü olduğu için gelmediler pazartesi geldiler. tabi bende bu arada istenen sıcaklığı düşürüp en azından kombiyi devre dışı bırakayım dedim. bunu yapınca kombideki takılma geçti ve termostatın gösterdiği sıcaklık 19c sonra 19,50 derece oldu. pazartesi servis geldiğinde arızayı göremediği için benden 25 tl yol parası istedi.!!!!!
    1- ben o arızanın teknik detaylarını nerden bilebilirim
    2- madem arızayı görmek istiyorlar arızdan 24 sonra niye geliyorlar...
    vermedim, şimdilik bir geri dönüşte olmadı... ama DD gözümden cok düştü....

• "Gelen servise para vermediniz ve oda gitti " doğrumu?
    O zaman bana geldiklerinde kombi çalışıyor ise ve "kombinizde sorun yok " derse para vermeyeyim mi?
    Yazık günah ya . Para kolay kazanılmıyor.

"Gelen servise para vermediniz ve oda gitti " doğrumu?
    O zaman bana geldiklerinde kombi çalışıyor ise ve "kombinizde sorun yok " derse para vermeyeyim mi?
    Yazık günah ya . Para kolay kazanılmıyor.

evt aynen öyle. yazmıslar servis kağıdına alınamadı diye. sakın haa vermeyin çakal bunlar.

özel servise zaten hiç bulaşmanıza gerek yok. yetkili servisler daha güvenli.

Fakat onlarda hemen değişim yapıveriyorlar :)

Benim kombide ateşleme sorunu var. 5 dk geç ateşliyor. değiştirdiler herşeyi baktılar olmuyor anakartı değiştirelim dediler. Ama değiştirmediler neymiş efendim garantiyi uzatmam gerekiyormuş.

Bakalım kim kazanacak :)
  • arkadaşlar size demekki adam gibi servis rastlamamış
    Ücrette 23,73 lira istedi.
    Verdim ve gitti.
    Şu an normal çalışmakta kombi.
    Yani neymiş;
    Önce yetkili servis çağrılır, kombi durumu öğrenilir (servise 20-30 tl verilir)
    Sonra çantacı servis çağrılır arızalı parçalar daha ucuza değiştirilir.
    Garanti olması için gelen çantacı servisin arkadaş çevresinden olması uygundur.
    Yabancı (internetten) filan servis çağrılırsa kazığa oturduğunuzu anlamanız uzun sürmez. (kişisel görüşüm)
    Ve mutlu sona ulaşılır.

bahsedilen özel servisi firma avukatı arkadaşlarımıza yönledirdim hakkında işlem başlatılacak bu şahıslar vebmaster aracı bir site yapmışlar ist her bölgesine gidiyorlar sanki 45 tane araçları var numaralarıda bu

ABD1984 senin yazdığın gibi, adamı aradım. Adam bana; beni avukat filan aradı, avukata vermişsiniz dedi. Hayret ettim. Adam eve gelecekler dedi ama kimse gelip gitmedi.Adam onu tutuklayacağımızı fialn sandı herhalde.
    Yardımların için teşekkür ederim.
    Sağol.
    Burada birbirimize yardım etmez isek daha çok kişinin canını yakarlar bu kişiler.
    Aslında bu forumda Forumu okuyanları,takip edenleri ve google amca üzerinden link ile gelenleri bilinçlendiriyoruz.
    En küçük bir sorunda bile tüketici olarak her konudaki sorunlarımızı paylaşmalıyız ve haklarımızı aramalıyız.
    (Bazıları gibi sineye çekersek, sırtımıza binenler çok olur.)

• quote:

quote:

bahsedilen özel servisi firma avukatı arkadaşlarımıza yönledirdim hakkında işlem başlatılacak bu şahıslar vebmaster aracı bir site yapmışlar ist her bölgesine gidiyorlar sanki 45 tane araçları var numaralarıda bu

ABD1984 senin yazdığın gibi, adamı aradım. Adam bana; beni avukat filan aradı, avukata vermişsiniz dedi. Hayret ettim. Adam eve gelecekler dedi ama kimse gelip gitmedi.Adam onu tutuklayacağımızı fialn sandı herhalde.
    Yardımların için teşekkür ederim.
    Sağol.
    Burada birbirimize yardım etmez isek daha çok kişinin canını yakarlar bu kişiler.
    Aslında bu forumda Forumu okuyanları,takip edenleri ve google amca üzerinden link ile gelenleri bilinçlendiriyoruz.
    En küçük bir sorunda bile tüketici olarak her konudaki sorunlarımızı paylaşmalıyız ve haklarımızı aramalıyız.
    (Bazıları gibi sineye çekersek, sırtımıza binenler çok olur.)

sen beni ne sandın dostum donanımhaberin editörü mesut kardeşin kadıköy uraniumpcden eski patronu ve iş arkadaşı mehmet apaydına sor kimdir diye

• Arkadaşlar bir konuda yanlış anlaşılma var sanırım.
    Ben size farklarını yazayım isterseniz...

Yetkili servis personeli çalıştığı kurumun yetkinlik belgesini alması için öncelikle ürünlerin eğitimini alması ve sonucunda başarılı olması gerekmektedir. Yani her elini kolunu sallayan yetkili servislerde çalışamazlar.Personel gerekli kriterlere uyması gerekmektedir. (Birçok kurum lise altını kesinlikle kabul etmiyor!)

Personel gerektiği zamanlarda kurumun oryantasyon eğitimlerine katılarak bilgisini sürekli güncel tutar. Yani kurum tarafından devamlı desteklenen kişilerdir.

Personelin size bırakmış olduğu kağıt parçası onun ve kurumun garantisidir. Gerektiğinde mahkemede tüketici ve kurum delil olarak sunabilir.

Takılan her parça personelin değil kurumun garantisi altındadır. Bu parçalar orjinal olmakla beraber %100 sıfırdır. (Aksini ispat eden servisi mahkemeye verebilir.Verdiğinde mahkemede kazanır, kurum ve servisi cezalandırabilir.)

Ücretlendirme politikası özel servisle farklıdır. Yetkili servisler onarım değil, parça değişimine gitmek zorundadırlar. Onarım gerektirecek durumlar var ise müşteri bu konuda kesinlikle bilgilendirilir, onayı alınır. Fiyatı ve arızası konusunda şüphe olunursa kurumdan destek alınabilir.

Yetkili servisler özel servisler gibi bireysel hizmet vermemektedirler. Her müşteri servis gözünde eşit haklara sahiptir. Belirli bir plana alınırlar ve o plana uyulur.

Sanırım üstte anlattıklarım yetkili servisle ilgili soru işaretlerinizi aydınlatmaya yardımcı olacaktır...

• bu arada caddacan elinde gelen servisçileri ıspat edebilecek bir fatura, servis fişi olmadığı için mahkemeyede versen birşey tutturacağını sanmıyorum... Elimden geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor... Bir daha ki bu gibi durumlarda dikkatli olman senin yararına olacaktır... Yine istersen bağlı bulunduğun kaymakanlıklarda yer alan tüketici hakem heyetine başvurabilirsin ama oradan da olumsuz yanıt alacağını düşünüyorum. Yine de dene şansını...
  • Dedim ya servis geldiğinde evde ben olsam hayatta o parayı vermezdim. Kart komple yanmış olsa bile. İşim gereği tahmini tüm parçaların(diyot,direnç,transistor,ICler, manyeto, vb parçalar) enfazla 100 -150 tl tutacağını biliyorum. İşte, evde olmadığımdan dolayı yediğim kazıktır.

Bende yetkili authorized servis de çalışmaktayım. Üretici tarafindan daima sınava tutuluyoruz. Her sene en az iki adet kursa katılıyoruz. Bu kurslarda Genelde yurt dışında oluyor. (Bu nedenle Almanya Berlin,Hamburg, Danimarka Aalborg, Çin shanghai, Fransa nands, a kurslara gittim.)
    Yetkili servisler daima garanti amacıyla parça değişimine giderler. Ben yetkili servislerin arızalı parçayı tamir ettiğini görmedim. (eğer cihazın garantisi bitmiş ise mutabakat ile exchange ürün takılabilir. daha uygun fiyata)

Yetkili servislere diyeceğim yok.

Amacım sadece malum site ve malum numaradan dolayı, burada bilgileri paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

• meraba..üç yol vanası diye değiştirdikleri parçanın aslında o olmadığını düşünüyoruz problem değişmedi..değiştirdikleri parça aşağıdaki fotoğrafta..yardımcı olursanız sevinirizhttps://store.donanimhaber.com/fa/0e/08/fa0e08ba81224fb20d4061d1733e8707.jpg DEMIRDOKUM KOMBİ ÖZEL SERVİSLERİ HAKKINDA

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.