Şimdi Ara

Demirdöküm Kalisto Kart Nasıl Sökülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz bu modelin kartları sürekli arızalanıyor, benimde dün kiracı olduğum evde başıma geldi şimdilik düzeldi ancak tekrar arızalanırsa tamir ettirmek için bunu nasıl sökerim öğrenmek istiyorum. Kombinin neresinde bulunur hangi vidaları açmak gerek. Bir video resim varsa çok makbule geçer eminim benim gibi bunu öğrenmek isteyen çoktur. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 18 Şubat 2013; 12:22:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

Arkadaşlar malumunuz bu modelin kartları sürekli arızalanıyor, benimde dün kiracı olduğum evde başıma geldi şimdilik düzeldi ancak tekrar arızalanırsa tamir ettirmek için bunu nasıl sökerim öğrenmek istiyorum. Kombinin neresinde bulunur hangi vidaları açmak gerek. Bir video resim varsa çok makbule geçer eminim benim gibi bunu öğrenmek isteyen çoktur. Şimdiden çok teşekkürler.

görebildigin vidaları sök önce sonra ön kapakta kart bulunur oda 4 adet vidsayla tutturulmuştur. onlarıda sök baglı olan soketleri çıkart karttan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliance21

quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

Arkadaşlar malumunuz bu modelin kartları sürekli arızalanıyor, benimde dün kiracı olduğum evde başıma geldi şimdilik düzeldi ancak tekrar arızalanırsa tamir ettirmek için bunu nasıl sökerim öğrenmek istiyorum. Kombinin neresinde bulunur hangi vidaları açmak gerek. Bir video resim varsa çok makbule geçer eminim benim gibi bunu öğrenmek isteyen çoktur. Şimdiden çok teşekkürler.

görebildigin vidaları sök önce sonra ön kapakta kart bulunur oda 4 adet vidsayla tutturulmuştur. onlarıda sök baglı olan soketleri çıkart karttan

saolasın. Eğer arıza verirse sökerken işime yarayacak.

• Son zamanalar da izlediğim en adam gibi adam servis budur arkadaş. Adam herşeyi tek tek anlatıyor bravo valla internette araştırma yaparken buldum çok işime yarardı adı Fatih BANK kombicilerin nefret ettiği birisi haline geliyor ama tüketicileri aydınlatıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=zp9IV5tDd84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caleidor -- 30 Kasım 2016; 0:37:40 >
  • mrb arkadaslar

demirdokum kalisto kombi sahibiyim bacali bu kombi 2006 model elektrik gitti geldi kombiye bir daha elektrik gelmedi sartere baktim acik yani kronik ariza anakart yanmis demirdokum yetkili servisi aradim bana bir gun sonra donus yaptilar elektrik gelmiyorsa anakarti yanmistir 390 lira +40 lira servis ucreti 430 lira dediler bende sagolum disardan yaptiririm dedim ve youtube araciligiyla fatih bank isimli kombi ustasinin videolarini gordum anakartin nasil sokuldugunu ogrendim cok basit masaustu bilgisayara ram yada ekran karti takip sokmek gibi neyse ama bu usta ankarada oraya kargoyla yollasam uzun sureceginden istanbulda anakart tamiri yapan iki yer buldum biri avcilarda biri gaziosmanpasa da gittim eski kartimi verdim yenisini 80 liraya aldim ustunde dukkanin etiketi var 1 yilda garanti veriyorlar ayni yetkili servis de 1 yil garanti veriyor zaten karti getirdim taktim simdi cok sukur tikir tikir calisiyor

sonuc olarak 350 lira cebimde kaldi bu anlattigim ustalarin hicbirini tanimiyorum bilgileri youtube ve googledan ogrenebilirsiniz bulamazsaniz mesaj atin yardimci olurum herkese hayirli gunler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demirdokummu lanet olsun petekleri dısında evime sokmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAYMAK MI DEMİRDÖKÜM MÜ?
    17 yıl önce açıldı
    Eca mı Demirdöküm mü iyidir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.