orjinal sisler çakma xenon mu yoksa resimden dolayımı öyle görünüyor
üstteki sisler etkileyici
ben de bunu merak ettim, sisler çakma xenon gibi duruyor
Bu demirleri ruhsata işletmek gerekmiyor mu?
yan basamakları nasıl tutturdu. demirin ağırlığı ile yolda hareket halinde düşerse(allah korusun) başka araclara zarar verir. dikkat derim
gayet başarılı bir çalıma olmuş.
ama ön-arka koruma barları için proje çıkartıp, işletmek gerekmiyormuydu?
quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
arkadaşlar bu aksesuarları sanayide demircide yaptık ben tarif ettim adam yaptı ama takılınca gözüme bir garip göründü... yan demir marşbiyeli korumak için ön demirde tamponu korumak için
not : tabi bu trafikte kullanılması yasak olan şeyleri ve sisleri hiçbir zaman yolda kullanmıyorum arkadaşlar...
güle güle kullan
yalnız trafikte böyle bir vaziyette ön tarafta seyir yapmak sanırım imkansız olur sağa yanaşıp size yol vermek lazım
Cihaz fenaymış
güzel olmuş ama öndeki demiri sökmeden muayeneden geçemezsiniz(umarım kolay sökülüp takılabiliyodur), babamda skystar var muayene günü sökmek zorunda kalıyor. (kaza anında extra zarar verebileceği için yasak, muayene harici sorun olmaz.)
şahane olmuş bravo demirciye
navaraya ne taksan yakışır.. ama farları görünce Battlefield3 teki ışıklandırmalar geldi aklıma; zifirikör zeten,gece yola çıkmadan muhakkak BF3 oynarım bir de bu lasitkler kapana girince patlamıyo galiba
başarılı
gerçekten ustanın işçiliği güzelmiş ben beğendim şahsen aklıma bir soru geldi akü kaç amper lambalar yoruyormu aküyü ?
akü orjinal ama vinç takarsam çift akü yapabilirim bilmiyorum nasıl olacağını elektrikçiler yapıyormuş . sislerdeki xenonlar çakma xenon ama ben yolda kullanmıyorum sadece trafik olmayan yerlerde kullanıyorum zifiri karanlıkta çok güzel aydınlatıyor. ben bu aksesuarları ruhsata işletmedim tüvede girmedim girip muayeneden geçemezsem söker öyle geçerim.
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
çakma xenonu olanlara kullanın bunları
adamın sislerindede xenon var yanlız
pazar günü gezintisinden 1 kare , caddeci arkadaşlar kızmasın ama sahilde müzik açıp gezmekten iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
pazar günü gezintisinden 1 kare , caddeci arkadaşlar kızmasın ama sahilde müzik açıp gezmekten iyidir
Kesinlikle araba kullandığını hissettiren bir aktivite
2 sorum var size;
1-İmzanızdaki motor değerleri orjinal değerler mi?
2-Aracınıza yükseltme uyguladınız mı?
Kolay gelsin fazla böyle yerlerde gezmeyin gezsenizde resim eklemeyin ağzım sulanıyor
fatih slm , aracımda kısmi yükseltme kiti ekipmanları var arka amortisörler uzun makasların altında takoz var ve ön amortisörlerdede takoz var.
motor konusuna gelince , orjinali 170bg+ civarında birşey zaten , ben drakebox2 taktım 4x4 dynoda imzamdaki değer çıktı.
peki bu 4 çeker olanın yakıt tüketimi nedir? (asvaltta :) )
quote:
Orijinalden alıntı: röpteşambır
peki bu 4 çeker olanın yakıt tüketimi nedir? (asvaltta :) )