Şimdi Ara

Demin yeşilköy'e gittim, kriz teğet geçmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayı parkedecek yer bulamadım parasıyla, tıklım tıklım. Herkes götürüyo içkiler mezeler, kızlar Her taraf lüks araç kaynıyodu.

• onlara kriz yok. kriz sabahtan akşama kadar çalışıp, yarın ne yemek yiyeceğini bile bilmeyen kişileri vurur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

onlara kriz yok. kriz sabahtan akşama kadar çalışıp, yarın ne yemek yiyeceğini bile bilmeyen kişileri vurur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

Arabayı parkedecek yer bulamadım parasıyla, tıklım tıklım. Herkes götürüyo içkiler mezeler, kızlar Her taraf lüks araç kaynıyodu.

e burası yeşilköy.yeşilyurdun,ataköyün dahası floryanın tüm zengin bebeleri burda buluşur.piyasa caddesi dediğimiz polat ve çınar otelin öneünden geçen istanbul caddesinde aynı gün 8 farklı corvette görmüştüm sen düşün gerisini.sanki her apartmanın bi korveti var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Arabayı parkedecek yer bulamadım parasıyla, tıklım tıklım. Herkes götürüyo içkiler mezeler, kızlar Her taraf lüks araç kaynıyodu.

e burası yeşilköy.yeşilyurdun,ataköyün dahası floryanın tüm zengin bebeleri burda buluşur.piyasa caddesi dediğimiz polat ve çınar otelin öneünden geçen istanbul caddesinde aynı gün 8 farklı corvette görmüştüm sen düşün gerisini.sanki her apartmanın bi korveti var.

• iyi de ztn kriz zengınlere yaramıstır herzmn.büyük zengınlere.
  • Yeşilköy'e gidince öyle diyorsan, Florya tarafında uğrama derim. Kalpten gidersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

kim demis turkiye fakir ulke diye

• Ya nasıl bir krizdir arkadaş bu anlamadım. Aksaraydayım(istanbul değil) Arabayı park etme sorunu geçen seneden daha fazla. Hadi araba bir şey değil ucuzu da var. Ama ev alacağız resmen uçmuş ya adamlar kime satıyorsunuz bu evleri anlamıyorum? Kriz olmasa bittiydik demekki
  • peki onlardan kaç tanesi helal parayı harcıyorlar
    şahsen ben helal param olsaydı o kadar kolay harcayamazdım
  • Seni bide Florya'da göreyim ben floryada oturuyorum ama memnun değilim pek her taraf zübbe kaynıyo land roverlarla 4x4 lerle geçiyolar içim gidiyo zaten bakırköyy gibi gezcek yerlerde yok ve acayip bir şekilde sessiz bi semp florya ruh gibi çıt çıkmıyor gidecek yerde olmuyor bahçede oturup çay içiyon okadar bakırköyü tercih ederim en azından gecezek eğlenecek yer olurdu burda oturup çay içiyn yolda son model sübbe arabalarını izliyon bide

edit:

bakırköyde yaşamak isterim dedim ama o diiodibe evlerin içinde değil aynı evle aynı bahçeyle bakırköyün ortasında yaşamak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChnGT/GTS -- 8 Temmuz 2009; 2:06:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

onlara kriz yok. kriz sabahtan akşama kadar çalışıp, yarın ne yemek yiyeceğini bile bilmeyen kişileri vurur.
  • kriz yardırmaya devam ediyor, henüz geçmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pounch

Seni bide Florya'da göreyim ben floryada oturuyorum ama memnun değilim pek her taraf zübbe kaynıyo land roverlarla 4x4 lerle geçiyolar içim gidiyo zaten bakırköyy gibi gezcek yerlerde yok ve acayip bir şekilde sessiz bi semp florya ruh gibi çıt çıkmıyor gidecek yerde olmuyor bahçede oturup çay içiyon okadar bakırköyü tercih ederim en azından gecezek eğlenecek yer olurdu burda oturup çay içiyn yolda son model sübbe arabalarını izliyon bide

edit:

bakırköyde yaşamak isterim dedim ama o diiodibe evlerin içinde değil aynı evle aynı bahçeyle bakırköyün ortasında yaşamak isterim

bakırköy bozuldu artık apaçi kaynıyor. Gidilecek güzel mekanlar var elbet ama az. Seni anlıyorum ben de ataköy'de oturuyorum. Sanki huzurevi gibi. Ama en azından arabamı koyacak yer buluyorum. Bi de gürültü falan yok. Bakırköy'de oturmak istemezdim yine de.

• Bakırköy'ün Kartaltepe mahallesi var,kuzenim orda oturuyor.Sessiz,sakin,güzel bir yer.Küçük bahçeli evler falanda var,ağaçlar da sık zaten.Ama tinerci ve kedi,köpek kaynıyor benden söylemesi
  • Bende dün akşam röne parktaydım.
    Gece 12de adamlar kapatıyorum diyip hesabı istemese bizlerden kimsenin kalkacağı yok fulldü heryer
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pounch

Seni bide Florya'da göreyim ben floryada oturuyorum ama memnun değilim pek her taraf zübbe kaynıyo land roverlarla 4x4 lerle geçiyolar içim gidiyo zaten bakırköyy gibi gezcek yerlerde yok ve acayip bir şekilde sessiz bi semp florya ruh gibi çıt çıkmıyor gidecek yerde olmuyor bahçede oturup çay içiyon okadar bakırköyü tercih ederim en azından gecezek eğlenecek yer olurdu burda oturup çay içiyn yolda son model sübbe arabalarını izliyon bide

edit:

bakırköy bozuldu artık apaçi kaynıyor. Gidilecek güzel mekanlar var elbet ama az. Seni anlıyorum ben de ataköy'de oturuyorum. Sanki huzurevi gibi. Ama en azından arabamı koyacak yer buluyorum. Bi de gürültü falan yok. Bakırköy'de oturmak istemezdim yine de.

Bende hep ataköyde oturmak istemişimdir.Yenibosna da oturuyorum normalde.Küçüklükten o büyük binalara bir hayranlığım vardı.Ama artık ataköy e uğramak bile istemiyor canım.Yaş arttıkça sakin yerler arıyor insan.

Edit: fena halde imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 8 Temmuz 2009; 2:21:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KingRoger

Bakırköy'ün Kartaltepe mahallesi var,kuzenim orda oturuyor.Sessiz,sakin,güzel bir yer.Küçük bahçeli evler falanda var,ağaçlar da sık zaten.Ama tinerci ve kedi,köpek kaynıyor benden söylemesi

Bizde kartaltepede oturuyoruz. Ama Sefaköy :)
  • Bakırköy zaten bozuldu da yakında ataköy tarafıda iyice bozulur emin olunApaçiler heryerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 8 Temmuz 2009; 2:28:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reaperrr

Bakırköy zaten bozuldu da yakında ataköy tarafıda iyice bozulur emin olunApaçiler heryerde

Bakırköy iptal zaten dediğin gibi
    Atrium taraflarıda iyice apachilerle dolmaya başladı.
    Bi ataköy konakları kurtarıyo o tarafta

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.