Şimdi Ara

DEM’li Ceylan Akça: Bizim topraklarımıza kurduğunuz barajlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEM’li Ceylan Akça'nın Doğu’daki elektrik faturalarından rahatsız olduğuna dair ifadeleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Akça Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasında, “Bizim topraklarımızın üstüne baraj kurup sonra o barajlardan edindiğiniz elektriği bize fahiş fiyatlarla satmak sizin hakkınız değildir” ifadelerini kullandı.

Birincisi fahiş fiyat yok. Elektrik faturaları için halen devlet desteğiyle mütevazi faturalar geliyor. Su faturaları daha yüksek.

Ve;

Orası tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının toprağıdır.

Hem kaçak elektrik kullan, hem de böyle pişkinlik yap hem de bölücülük yap !   

DEM’li Ceylan Akça: Bizim topraklarımıza kurduğunuz barajlar... - Son Dakika Haberleri

• Ermeni asıllıdır muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğu'da böyle bir düşünce yapısı var. Ben de şahit oldum bu düşüncelere.

Hırsızlıklarına kılıf arama çabaları.

"Madem öyle, deyip, borcunu ödemeyenlere elektriği keseceksin aslında" O zaman elektrik de yok, baraj da yok, hesabı otursunlar. Fakat o zaman diyecekleri yine belli.

• Yok aslen naurulular
    hakikileri yapmaz öyle şeyler. Gönülden Bağlılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kimsiniz. Biz Türk milletiyiz. Siz kimsiniz?! 'Bizim topraklarımız' dediğin nedir. Ne demek istiyorsun.

Bu artık siyaset değil yahu. Bu bildiğin kendini ve ordaki yaşayan insanları Türkiye'den soyutlama amacı güdüyor. Türkiye'nin ekmeğini yiyip suyunu içiyorsun. Utanman olsun biraz. Bunu vatanını milletini seven bir insan söylemez, söylemek aklının ucundan dahi geçmez.

Fezleke?!

• Bizim topraklarımız??????????

Milletvekili yemini boşuna mı ediliyor?

Vatana ihanetten yargılanmalı. Demek ki bu vatanın evladı değil.

• son derece samimi bir açıklama. kendilerini bu samimiyetten dolayı tebrik ediyorum. zira o hanım efendi gibi olup kendilerini kamufle eden milyonlar var. türk milleti gerçeklerin farkına ne zaman varacak ? bu hanım efendi zihniyetindekiler istanbulu dahi kendilerine ait olduğunu düşünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • supreius S kullanıcısına yanıt

Zaten öyle en değerli yerler kurt lobisine air

• Konudan bağımsız olarak söylüyorum mevcut ekonomide ülkenin doğusu batısı kuzeyi güneyi farketmez insanlara kaçak elektirik kullanacaksınız ve bunu kimse bilmeyecek deseler ülkenin %95 i bunu kabul eder.

• Slogan atamakla ancak kendinizi kandırırsınız. DEMlenince bir anlamı kalmıyor... Laf olsun diye kadına eleştiri yapmak yerine bir tavır alın ki bir anlamı olsun.

• Abicim yıllardır söylüyoruz. Bunların hakkı tehcirdir. Yerlerine de turkmen,uygur hatta arap bile getirsek bunlardan hayırlı olur. Doğuda yıllarım geçti. Askeri,polisi bile kürtçülük yapıyor. Sağlıkcisi ve öğretmeni zaten alenen pkkli olduğunu soylemeye çekinmiyor bile! Çok tehlikeli bir hâl alacak ilerleyen yıllarda.

• Dem li kardeşlerine söz edemeyen chp gönüllüsü oktroller nerede konuyu begenmemişler?

Özo El Yükseltiyorum, Kürtlere bir devlet teklif ediyorum derse

Demli kardeşleride haklı olarak böyle konuşur

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Ya bu hükümet kılını kıpırdatır mı hiç Allah aşkına. Milletvekili yemini falan bunlar anlık edilip ertesi gün unutulan şeyler

Kürsüde ne vatan ihanetinden yargılanılması gereken sözler söylendide hiçbir şey yapılmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.