Şimdi Ara

''Delton'' un Gizli Bir Spor Yazarı Olduğuna İnanıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam büyük bir gazetede yazar arkadaşlar.Büyük ihtimalle de Zürriyet'te.

Hiçbir Galatasaraylı,takımı bu kadar yıpratmaya yönelik haberleri alıp buraya taşımaz,insanların beynini yıkamaya çalışmaz

Eskiden spor medyasına etmediğimiz küfür kalmazdı.Şimdi daha beteri oldu ; aramıza sızdılar

• yok artık daha neler
  • Delton iç güveysi ercanın iç güveysi bence.
  • Bende bişey sanıyorum ama söylemiyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldBullet

yok artık daha neler

ironiden de mi anlamıyorsun be renkdaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bende bişey sanıyorum ama söylemiyeyim.

• Yok. Medya'da çalışmak ile yakından uzaktan yakından alakam yok. (ama medyayı iyi takip ederim). O haberleri buraya taşımamın bir nedeni var. 15-20 yaşları arasındayken gazetelerde Galatasaray hakkında olumsuz haberleri görünce sinir krizi geçirir ve o gazeteleri yırtardım. Fakat büyüdükçe ve zaman geçtikçe olumsuz haberlerinde bir motivasyon kaynağı olarak kullanılabileceğini öğrendim. Türkiye'de ters psikolojik savaşlar uygulanıyor. Futbolda da aynı oyunlar oynanıyor. Şöyle örnek vereyim. Son yıllarda camia olarak sezonlara medyada çıkan hep olumlu haberler ile girişler yaptık. Sürekli takıma övgüler dizildi. Bu övgüyü dizenlerde çoğunlukla Galatasaray dışındaki yazarlardı. Fakat bu övgü dizenlerin sezon ilerledikçe, kritik haftalarda o övgülerin yerlerine garip küçümsemelere bıraktığını gördüm. yani sezon başında Galatasaray futbol takımını kurbanlık koyun gibi süslüyorlar, ligin kritik haftalarında ise onu kurban ediyorlardı. Ve bunun getirdiği yıkım duygusu taraftar üzerinde çok etkili oluyordu. Dikkat ederseniz galatasaray medyası son 2-2.5 yıldır sürekli olumsuz haberler üretiyorlar.(Osman Tanburacı hariç). Bunu üretmelerininde bir sebebi var. Oğuz Dizer'e(fanatik yazarı) e-mail attım. Niye olumsuz yazıyorsunuz diye? Bana gönderdiği cevapta ters psikoloji uyguladığını söyledi. O zaman bazı şeyler dank etti.

Galatasaray'ın sürekli başarılı olmasını istiyorum. Fakat Galatasaray başarılı olsada olmasada sürekli gündemde olmasınıda istiyorum. Çünkü gündemde olmanın avantajını Fenerbahçe'nin ne kadar iyi değerlendirdiğini gördüm. Fenerbahçe sürekli gündemde kalarak kurumlar üzerinde baskı kurabiliyor. Galatasaray her zaman ilk haber olmalı. Olumluda olsa, olumsuzda olsa. Büyük olmanın gereği budur. medyadan alıp buraya kopyaladıklarım dışında yazdıklarımda ise karamsarlık bazen etkili oluyor. Ama bunda da hakkım var. Galatasaray'ın daha iyi olmasını istiyorum. Bunun içinde takımın-yönetimin-hocanın ne sorunu varsa ortaya dökülsün, herkes tartışsın, çözümü daha kolay bulunulsun istiyorum. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Artık günümüzde, internet dünyasında hiç birşey sır olarak kalmıyor. Yani eskilerin kol kırılır yen içinde kalır anlayışı şu an için değişti. Birçok arkadaşımız hala bu düşünce içinde. Hakta veriyorum bende 5-10 yıl önce onlar gibiydim. Fakat sadece en güçlü olursan sırlarını, sorunlarını saklayabilirsin ve kendi içinde çözüme ulaştırabilirsin. Galatasaray'da şu anda en güçlü konumda değil. galatasaray güçlü bir konuma erişse şu yaşanılanlar yaşanmazdı zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Yok. Medya'da çalışmak ile yakından uzaktan yakından alakam yok. (ama medyayı iyi takip ederim). O haberleri buraya taşımamın bir nedeni var. 15-20 yaşları arasındayken gazetelerde Galatasaray hakkında olumsuz haberleri görünce sinir krizi geçirir ve o gazeteleri yırtardım. Fakat büyüdükçe ve zaman geçtikçe olumsuz haberlerinde bir motivasyon kaynağı olarak kullanılabileceğini öğrendim. Türkiye'de ters psikolojik savaşlar uygulanıyor. Futbolda da aynı oyunlar oynanıyor. Şöyle örnek vereyim. Son yıllarda camia olarak sezonlara medyada çıkan hep olumlu haberler ile girişler yaptık. Sürekli takıma övgüler dizildi. Bu övgüyü dizenlerde çoğunlukla Galatasaray dışındaki yazarlardı. Fakat bu övgü dizenlerin sezon ilerledikçe, kritik haftalarda o övgülerin yerlerine garip küçümsemelere bıraktığını gördüm. yani sezon başında Galatasaray futbol takımını kurbanlık koyun gibi süslüyorlar, ligin kritik haftalarında ise onu kurban ediyorlardı. Ve bunun getirdiği yıkım duygusu taraftar üzerinde çok etkili oluyordu. Dikkat ederseniz galatasaray medyası son 2-2.5 yıldır sürekli olumsuz haberler üretiyorlar.(Osman Tanburacı hariç). Bunu üretmelerininde bir sebebi var. Oğuz Dizer'e(fanatik yazarı) e-mail attım. Niye olumsuz yazıyorsunuz diye? Bana gönderdiği cevapta ters psikoloji uyguladığını söyledi. O zaman bazı şeyler dank etti.

Galatasaray'ın sürekli başarılı olmasını istiyorum. Fakat Galatasaray başarılı olsada olmasada sürekli gündemde olmasınıda istiyorum. Çünkü gündemde olmanın avantajını Fenerbahçe'nin ne kadar iyi değerlendirdiğini gördüm. Fenerbahçe sürekli gündemde kalarak kurumlar üzerinde baskı kurabiliyor. Galatasaray her zaman ilk haber olmalı. Olumluda olsa, olumsuzda olsa. Büyük olmanın gereği budur. medyadan alıp buraya kopyaladıklarım dışında yazdıklarımda ise karamsarlık bazen etkili oluyor. Ama bunda da hakkım var. Galatasaray'ın daha iyi olmasını istiyorum. Bunun içinde takımın-yönetimin-hocanın ne sorunu varsa ortaya dökülsün, herkes tartışsın, çözümü daha kolay bulunulsun istiyorum. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Artık günümüzde, internet dünyasında hiç birşey sır olarak kalmıyor. Yani eskilerin kol kırılır yen içinde kalır anlayışı şu an için değişti. Birçok arkadaşımız hala bu düşünce içinde. Hakta veriyorum bende 5-10 yıl önce onlar gibiydim. Fakat sadece en güçlü olursan sırlarını, sorunlarını saklayabilirsin ve kendi içinde çözüme ulaştırabilirsin. Galatasaray'da şu anda en güçlü konumda değil. galatasaray güçlü bir konuma erişse şu yaşanılanlar yaşanmazdı zaten.

niye heyecanlandin ?

• Ters psikoloji yaptırarak motivasyon diyorsunda takım zaten paramparça böyle daha da darmadağan oluyor.Sen foruma 2 tezahürat koysan şuana kadar yaptıklarından çok daha faydalı olursun emin ol.
  • adam yazar terk beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Ters psikoloji yaptırarak motivasyon diyorsunda takım zaten paramparça böyle daha da darmadağan oluyor.Sen foruma 2 tezahürat koysan şuana kadar yaptıklarından çok daha faydalı olursun emin ol.

Galatasaray forumların da bu dediğini yapanlar var zaten. Olmalıda ayriyeten. Fakat Skibbe dönemi olsun, Gerets'in ikinci yılı olsun, Rijkaard'ın ilk yılı olsun hep olumlu yazılar yazıldı çizildi forumlarda. Değişen bir şey olmadı. Bunları gördüğüm için diyorum. Şimdi buraya yazılanlarla takım dahada dağılmaz. Dağılacağı varsa dağılır zaten. Burada ters psikoloji, her yazdığım çizdiğim için geçerli değil elbette. Mesela yönetim ve başkan hakkındaki düşüncelerim. Adnan Polat benim sevdiğim birisi ama kendisi ve yönetiminin Galatasaray'ın haklarını Mhk, federasyon ve medyanın bir bölümü karşısında koruyamadıklarına inanıyorum. O yüzden eleştiriyorum. Mesela Galatasaray'ın santforsuz kalması. Ben Galatasaray'ın santforsuz kaldığı dönemleri hatırlamıyorum.rakiplerimizin elinde 4-5 tane santfor varken bizim santforsuz oynamak zorunda kaldığımıza inanamıyorum Bunlarıda eleştiriyorum ve eleştirilmelide. Sadace bende değil aslında forumlarda gören arkadaşlarda eleştiriyor. Senin dediğini anlıyorum. Kötü gidene birde sen vurma diyorsun. Başka yolla motive et diyorsun. Son yıllarda şampiyonluklar seonun 2. yarısı belirleniyor. Şu anda bizim takımın başka sorunları var. O sorunlar içeri atılırsa sonra patlayarak dışarı çıkar. Şimdi daha ligin başında o şeylerin gazının alınması lazım. Bize olumsuz gibi gelen haberlerle o şeyler daha çabuk çözülebilir. En azından ben buna inanıyorum. Mesela bundan 2 yıl evvel İbrahim Toroman ile İbrahim Üzülmez'in terlik kavgası oldu. İkiside kadro dışı bırakıldı. beşiktaş forumlarına bakıyordum. Böyle şey olur mu, bu haber dışarı sızdırılır mı deniliyordu. Sonuçta o olay medyaya malzeme oldu. Bir süre sonrada o futbolcular affedildi. Ayrıca Beşiktaş taraftarları o sene başkanlarını çok ağır eleştirdiler. Beşiktaş o sene şampiyon oldu. tabii bu her zaman faydalı olmaz. Fakat bizim futbolcuların, yöneticilerin, hocanın ligin başında takım olmaları, kendilerine gelmeleri ve kenetlenebilmeleri adına şok silsilelerine ihtiyacı var. Geçen 2 yıl en azından bana bunu gösteriyor.

• Masal anlatıyorsun kardeş , olumlu hava estirilmişte bilmem ne.Yalanın , yanlışın bini bir para.Skibbe geldi Bismillah başladınız sövmeye , dedik "durun bakalım bu işler pat diye olmaz ülkeyi takımı tanısın vs." bu süreçte Gs kaybetsin diye dualar ettiniz her kaybında zil takıp oynadınız sonra adam başarılı olamadı biz "olmadı , yollanmalı" derken bu sefer siz Skibbenin ardından "vay çok iyi adamdı , vay yönetim nasıl kovarsın" diye 180derece dönüşler sergilediniz.Rejkard geldi yine aynı şeyler.

Sizin tek mantığınız var saldır saldırabildiğin kadar nereden olursa olsun saldır Gs klübüne.Kiminizin rantı kesildi , kiminiz zaten düşmansınız , kiminizin hiç bir şeyden haberi yok ama tek amacınız var saldırmak.Sizler yüzünden hiç bir dönemde bu klüp adam akıllı süreçler yaşayamadı sürekli biriniz maydanoz oldunuz , masal anlatma boşuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Masal anlatıyorsun kardeş , olumlu hava estirilmişte bilmem ne.Yalanın , yanlışın bini bir para.Skibbe geldi Bismillah başladınız sövmeye , dedik "durun bakalım bu işler pat diye olmaz ülkeyi takımı tanısın vs." bu süreçte Gs kaybetsin diye dualar ettiniz her kaybında zil takıp oynadınız sonra adam başarılı olamadı biz "olmadı , yollanmalı" derken bu sefer siz Skibbenin ardından "vay çok iyi adamdı , vay yönetim nasıl kovarsın" diye 180derece dönüşler sergilediniz.Rejkard geldi yine aynı şeyler.

Sizin tek mantığınız var saldır saldırabildiğin kadar nereden olursa olsun saldır Gs klübüne.Kiminizin rantı kesildi , kiminiz zaten düşmansınız , kiminizin hiç bir şeyden haberi yok ama tek amacınız var saldırmak.Sizler yüzünden hiç bir dönemde bu klüp adam akıllı süreçler yaşayamadı sürekli biriniz maydanoz oldunuz , masal anlatma boşuna...

İnanmazsan inanma. Niye masal anlatayım veya niye rantım olsun? Belki cidden rantı olup yazı yazanlar vardır ama benim yok. Ayrıca o yukarıda dediklerinizide(Skibbe hakkında) bu forumda veya başka forumda zaten yazmadım. Rijkaard 'a uzun süre destek çıktık. hatta yaz transfer döneminde ve ligin başlarında en az 3 yıllık sözleşme imzalayın, hocanın istediği transferleri yapın diye de yazdım bazı topiklere. Medyada Serantepe'ye Fatih hocayı(severim kendisini ayrı mesele) veya başka bir hocayı getirme çabaları var dedik. Rijkaard'a destek çıkın dedik. Ama Misimoviç transferinden sonra ve BAM üçlüsünde ısrardan sonra, takımda da olumlu bir ışık görmeyince hocaya yönelik eleştirilerim de arttı. Bu sezon izlediğim maçların genelinde takım yan pas- geriye pas- kaleciye pas yapıyor maçlarda. İnsanın umududa azalmaya başlıyor elbette. Medyada gördüğüm eleştiri haberlerini de buraya taşıdım. Altlarına da herhangi bir yorum yazmadım çoğunluna. Birde Galatasaray kaybetsin diye dua ettiniz diyorsun. Tam tersi ben Galatasaray kazansın diye dua ederim.

• Yok lan bundan yazar olmaz baksana şu yazıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Yok lan bundan yazar olmaz baksana şu yazıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Yok lan bundan yazar olmaz baksana şu yazıya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.