Şimdi Ara

DELTA Servis (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
43
Favori
236.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşım delta garantili s4 aldı bozuldu yaptırdı çok memnun hatta şimdi ablasına özellikle delta garntili z2 aldı elden teslim edince daha hızlı yapıyorlarmış öyle 20 gün bekletmiyorlar bu başlık tamam açılmış ama memnun olanlarda var deltadan.
  • arkadaşlar delta servisin, servis konusunda hiç şikayeti yok desem yeridir varsa da ben karşılaşmadım. 4 adet farklı zamanlarda cihaz aldık hemen teslim ediyorlar. fakat ben birtek şu sorunla karşılaştım. ankarada ki servisleriyle görüştüm ve önceki servis raporlarını istedim veremiyoruz dediler. başka firmalar veriyor dedim siz keyfi uygulama yapıyosunuz dedim cevap olarak evet keyfi olarak vermiyoruz dediler. kesinlikle profesyonel olmayan bir tavır vardı. delta gibi bir firmanın böyle bir firmaya bayilik vermesi kalitesini düşürüyor. diğer karşılaştığım sorun ise istanbulda ki merkezlerinden mail ile ankaradan alamadığım rapor dışındaki raporu istedim fakat dönüş bile olmadı.
    kısacası servisin tamir konusunda sıkıntısı yok fakat servis raporlarını kaybettiyseniz tüketici haklarına gitmemeniz için vermiyorlar. daha da önemlisi ankarada ki bayiliğinde saygı kesinlikle yok. ben yerinizde olsam 200 lira fazla verir paralel ithalatlı bir cihaz almazdım. ben pişman oldum siz de olmayın derim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlnkoli -- 1 Mart 2015; 22:03:27 >




  • meraba ben delta servis garantili note4 almak istiyorum gitti gidiyor yada başka bunun gibi sitelerde anlaşmalı satcılarınız kimlerdir acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpp09

    meraba ben delta servis garantili note4 almak istiyorum gitti gidiyor yada başka bunun gibi sitelerde anlaşmalı satcılarınız kimlerdir acaba

    hocam satıcılara sormanız lazım, değişiyor çünkü. zaten belli bir anlaşma yok şu yada bu kişiylehocam satıcılara sormanız lazım, değişiyor çünkü. zaten belli bir anlaşma yok şu yada bu kişiyle
  • milliadam M kullanıcısına yanıt
    Başlığı yenilimişsin artık müşteri memnuniyetini önemsiyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlnkoli

    arkadaşlar delta servisin, servis konusunda hiç şikayeti yok desem yeridir varsa da ben karşılaşmadım. 4 adet farklı zamanlarda cihaz aldık hemen teslim ediyorlar. fakat ben birtek şu sorunla karşılaştım. ankarada ki servisleriyle görüştüm ve önceki servis raporlarını istedim veremiyoruz dediler. başka firmalar veriyor dedim siz keyfi uygulama yapıyosunuz dedim cevap olarak evet keyfi olarak vermiyoruz dediler. kesinlikle profesyonel olmayan bir tavır vardı. delta gibi bir firmanın böyle bir firmaya bayilik vermesi kalitesini düşürüyor. diğer karşılaştığım sorun ise istanbulda ki merkezlerinden mail ile ankaradan alamadığım rapor dışındaki raporu istedim fakat dönüş bile olmadı.
    kısacası servisin tamir konusunda sıkıntısı yok fakat servis raporlarını kaybettiyseniz tüketici haklarına gitmemeniz için vermiyorlar. daha da önemlisi ankarada ki bayiliğinde saygı kesinlikle yok. ben yerinizde olsam 200 lira fazla verir paralel ithalatlı bir cihaz almazdım. ben pişman oldum siz de olmayın derim...

    Servis raporu vermek zorundalar. Haklarında yaptırım yaptırabilirsiniz. Telefon konuşmalarını kaydedin, keyfi olarak vermiyoruz dedikleri konuşmalar gerekli olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alpp09 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım,
    Burada yeniyim ve Delta servis mağduruyum. Lütfen biraz fazla ödeyin resmi ithalatçı garantili olan ürün alın. Delta garantili alırsanız olası bir arızada cihazınız ya darbeye maruz kalmıştır ya da sıvı temasına. Yinede siz bilirsiniz. Acizane tavsiyem Delta'dan uzak durmanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgulec

    Arkadaşım,
    Burada yeniyim ve Delta servis mağduruyum. Lütfen biraz fazla ödeyin resmi ithalatçı garantili olan ürün alın. Delta garantili alırsanız olası bir arızada cihazınız ya darbeye maruz kalmıştır ya da sıvı temasına. Yinede siz bilirsiniz. Acizane tavsiyem Delta'dan uzak durmanız.

    +1

    Türkiye'de ne zaman adam gibi satış sonrası hizmet alıcaz merak içindeyim
  • azraelhusam A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba,

    Öncelikle yeni üyelerin olumsuz yazması kadar doğal bir şey olamaz. Bende yeni üyeyim ve bizim başımıza gelenler başkalarınında başına gelmesin diye duyarlı bir vatandaş olarak yazıyorum. Benim telefonumda kesinlikle sıvı teması olmadı. Servis sim girişinden sıvı teması olmuş diyor. Bu telefonu benden başka kullanan yok. Kendimden şüpheye düştüm. Gece uykumda telefonla banyomu yaptım diye. Sizce hiç mi hırsızın suçu yok. Servisin geçmiş yorumlarını okursanız neymiş çok ağızları yanmış. Kardeşim bir iş ya yapılır ya yapılmaz. Yapamayacaksanız insanları da enayi yerine koymayın. Ben hakem heyetine gideceğimi beyan ediyorum. Servisten rapor bekliyorum. Garanti dışı kaldığına dair. Ancak şöyle bir şüphede duymuyor değilim. Bu tarz insanlar dedikleri yerden şırınga ile sıvı verip o şekilde de rapor tutabilirler. O zaman da Allah'a havale etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor. Allah affetsin diyorum.
    Saygılarımla...




  • Gittigidiyordan Delta Servis garantili olarak Ağustos 2013 tarihinde almış olduğum s4 telefonumun ekranı biran yeşil renk oldu ve görüntü kayboldu.
    Cihazı Delta Servise gönderdim. 3 gün sonra arandım ve cihazımda sıvı teması olduğunu ve garanti dışı kaldığını, tamir için 530 lira ücret ödemem gerektiği tarafıma söylendi.

    Telefonu aldığımdan beri kılıfında ve itinayla kullanan biri olarak telefondaki kişiye kesinlikle sıvı teması vs. bi durum olmadığını izah etmeye çalışsamda bi sonuç elde edemedim, ellerinde telefonun sıvı teması olduğuna dair fotoğrafların bulunduğu vs. bir sürü cümlelerle karşılaştım, 10 dk kadar süren karşılıklı konuşmadan bir sonuç elde edemeyince telefonumun iade edilmesini isteyip görüşmeyi sonlandırdım.

    internette yapmış olduğum araştırmada -keşke bu araştırmayı telefonu almadan önce yapsaydım- Delta Servisin birsürü kişiye aynı şekilde sıvı teması veya darbe şeklinde bahaneler üreterek telefonun garanti dışı kaldığını ilettiğini okumuş bulunmaktayım.

    Ben telefona verdiğim 1.500 lirayla fakir olmam, ama herkes mi sıvı teması yapıp yolluyo bu telefonları Delta Servise, burası çok manidar, bu şekilde şikayet eden bir sürü kişide olduğu gibi benim telefonuma da kesinlikle sıvı teması vs. olmadı, adım soyadım kadar eminim, şu anda anlamış bulunmaktayım ki gönderilen telefonlara sıvı teması vs. deyip garanti dışı bırakıp ücretle tamir etmeye çalışıyorlar. Ben telefona verdiğim 1.500 TL ile fakir olmam hatta sadakam olsun size.

    Bu şekilde telefon almak isteyen arkadaşlara ibret olsun diye yazdım, siz siz olun DELTA SERVİS garantili telefonlardan uzak durun, yok fiyatı uygun diye illa ki almak istiyorsanız da garantisi olmadığını ve bi sorunla karşılaştığınızda SIVI TEMASI yanıtı alcağınızı ve ücret ödemeden tamir olmayacağını unutmayın.




  • Delta servis bu kadar kötümü anlayamadım iyi diyende var kötü diyende!!!

    www.prodeppo.com adlı sitede samsung s5 1.360 TL gibi bir fiyata denk geliyor. tabiki düşük fiyat ve delta garantili bu cihazı bu siteden alan var mı?

    ayrıca samsung s5 önerir misiniz?
  • mlnkoli M kullanıcısına yanıt
    balıkçıoğlu ve necatibeydeki o telefoncuları görünce 200 tl fazla olsun, daha düşük model olsun üretici garantili alınmalı.
  • merhaba delta servis
    telefonum yaklaşık 1 haftadır sorun yaşıyorum. sorunum telefonla görüşme yaprken sesın gidip gelmesi ve içinde bir parca kopmus gbı. telefonu asla düşürmedim ve sıvı teması da olmadı. garantıye gondermek ıstıyıorum bunun için ne yapmam gerekıyor. telefonu gıttı gıdıyor dan aldım. faturası var delta servis garantisi var nasıl gönderebiliirm. kaç günde gelır ve en önemlısı serviste telefon tamir olurken ufak tefek ezıkler olabilir mi ?????
  • delta servis yasal olarak tamir süresi kaç gündür biliyor musunuz arkadaşlar?
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keen41 K kullanıcısına yanıt
    Bana once LCD arizali dediler 450 lira siyriktan dolayi kullanici hatasi garanti disi biraktilar.arizali parcayi da isterim dedikten birkac gun sonra
    beyfendi sorun anakartta 475 masrafi var ama siz 450 verin ustelik cihazinizin garantisi devam edecek diye utanmadan sikilmadan cevap verdiler.
    Tamamen islerine geldikleri gibi hareket ediyorlar.
    Biz de o paracalari ithalatcidan aliyoruz diye de buyuk bir gaf bile yaptilar.
    Allah islerini rast getirmesin hakkim kadar.

    1100 liraya aldigim 16gb G2
    1650 liraya resmi 32gb distr garantili fiyatindan daha pahaliya geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 17 Nisan 2015; 21:51:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi şikayetvar.com a girinde gerçek yüzlerini görün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykrm kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar ben de bir yıl önce delta service garantili lg g2 telefon aldım.Telefonda sarı leke ve dokunmatik problemi oluştu.Telefonuma çok iyi bakmıştım herhangi bir yerinde çizik ya da darbe yoktu kendimden emin bir şekilde garantiye yolladım.bir kaç gün içinde döndüler sag üst köşede kırık oldugunu söylediler.fotografını istedim yolladılar.sag üst tarafta çok küçük siyah bir leke oldugunu gördüm.gönderirken böyle bir şey yoktu.ayrıca o kadar büyütüp zoomlamışlar ki hayretibir bakar mısınız o kırık mıdır nasıl bir kırıktır ben çözemedim.tabi normal olarak ta ekran degişimi ve 45o tl istediler.şikayet varda da zaten bu konuda herkesin yorumunu okudum.Herkese aynı taktgi uyguluyorlar.https://store.donanimhaber.com/a1/19/90/a119905c29220984098ac69c6e28edb0.jpg




  • bu da telefonumun fotografı üstte açılmamış arkadaşlar.yorumlarınızı bekliyorum.
  • Bu delta iletişim sayesinde kılıf satışları arttı... Malum en ufak çizikte , darbe almış diyip garanti dışı bırakıyolar ne ala memleket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.