< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Dell UltraSharp 25 U2520D QHD İş Monitörü - 1512 TL

-
-
Epeydir takip ettiğim monitör. Dolar çok çok daha düşükken bile fiyatı 2500 tl civarıydı. Fiyatın hatalı olma ihtimali var. O yüzden almadım bir de iadeleriyle uğraşmamak için.
-
Type C üzerinden 90 w güç aktarımı da varmış. Bir tane aldım, eğer gelirse güzel fırsat.
-
Siparişi verdim bakalım. Hatalı değildir umarım.
-
Satıcı ebrar bilgisayar ama hata var çünkü sepete eklenmiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alamadan gitti.
Bitti mi ? Fiyat hatasıydı kaldırdılar mı?
Bitti sanırım. Ben risk alıp alacaktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çiçeksepeti'nden fiyat hatalı olduğu bildirilerek arandım. İptal bedeli kartıma yansıtılacağını söylediler. Kabul etmedim ve ürünü talep ettiğimi belirttim. Bekliyorum.
-
Beni de aradılar az önce fiyat hatalı girilmiş iptal etmek zorundayız diye. Ürünü talep ediyorum dedim iptal etmek istemiyorum dedim. Ne olacak peki şikayet mi etmek lazım.
Biraz bekleyelim olmadı o şekilde yapacağım. Beraber ilerleriz bu konuda.
Fiyat hatalı girilmiş diye bu kadar da zorlayıp çakallığa yaklaşan hareketlerinizi görünce midem bulanıyor. Tamam talep ettiniz, yinede iptal etmeliyiz dediler? E kimi niye şikayet ediyorsun sizin hayatınızda hiç mi hata olmuyor? 2000 maliyeti olan monitörü adam hata yaptı diye size neden 1500 liraya göndermek zorunda? Yazık ya.
Aynen İmzamı atarım.
İstedikleri kadar talep etsinler göndermeyen göndermez 😂
1 lira değil 5 lira değil 1500 liraya girmişler geç gördüm yoksa bende alırdım, en kötü hakem heyetine gider iş 3-4 aya 1500e alırsınız, o zamana zaten monitör olur sana 4000
-
Yurtdışında bile 400 dolara satılan monitörü 1500 liraya almayı bekleyen varsa çok bekler. Hakem heyetine bu tarz şikayetlerle gelip hakem heyetini boş yere meşgul edenlere kamu cezası felan yazılmalı. Kimse sizin ölücülük zihniyetinizle uğraşmak zorunda değil.
-
Adam siparişi iptal edebilir ne var bunda hakem heyetlik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JuMaN
Beni de aradılar az önce fiyat hatalı girilmiş iptal etmek zorundayız diye. Ürünü talep ediyorum dedim iptal etmek istemiyorum dedim. Ne olacak peki şikayet mi etmek lazım.Senin yüzünden birileri işten çıkarılacak ne gerek var tamam insanlık halidir demek bukadarmi zor gerçekten anlamıyorum hata var sonuçta ürünü sana gönderip geri istemiyor lar
quote:
Orijinalden alıntı: Slm_asSenin yüzünden birileri işten çıkarılacak ne gerek var tamam insanlık halidir demek bukadarmi zor gerçekten anlamıyorum hata var sonuçta ürünü sana gönderip geri istemiyor lar
Alıntıları Gösterbeleleri yüzünden memleketin hali ortada
Forum yamyam kaynıyor maalesef. Birçok insan görüyorum yanlış girildiğini bildiği halde zorlayan şikayet eden o ürünü almak için elinden geleni yapıp çirkefe yatan. Yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 24 Kasım 2020; 21:36:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fiyat hatalı girilmiş diye bu kadar da zorlayıp çakallığa yaklaşan hareketlerinizi görünce midem bulanıyor. Tamam talep ettiniz, yinede iptal etmeliyiz dediler? E kimi niye şikayet ediyorsun sizin hayatınızda hiç mi hata olmuyor? 2000 maliyeti olan monitörü adam hata yaptı diye size neden 1500 liraya göndermek zorunda? Yazık ya.
|
Yurtdışında bile 400 dolara satılan monitörü 1500 liraya almayı bekleyen varsa çok bekler. Hakem heyetine bu tarz şikayetlerle gelip hakem heyetini boş yere meşgul edenlere kamu cezası felan yazılmalı. Kimse sizin ölücülük zihniyetinizle uğraşmak zorunda değil. |
Benzer içerikler
- yandex pttavm 200 tl
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- tod kampanya
- storytel kampanya
- spotify 3 ay ücretsiz
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X