Şimdi Ara

Dell Inspiron tıkırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Dell Inspiron notebooku alalı 3 ay falan oldu takır takır ses geliyor. sanki hdd diski dönerken ses çıkarıyor gibi acaba normalmidir?çalışmasında bir sıkıntı yok. Aynı notebooka sahip arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc305 -- 11 Nisan 2011; 16:49:27 >

• Arkadaşlar yok mu tıkırtı ?
  • Bendede var o ses. Ama her zaman olmuyo arada oluyor, alıştım artık
  • bilmiyorum bende yok ben g45h46 kullanıyorum ama duymadım öle bi ses
  • HDD kullanıldıkça kafa ses yapar sağa sola gidip geldiği için yani hdd ile ilgili işlem yapıyorsanız hafiften tıkırrrr tıkırtık tıkırtık ses gelir eğer kopyalama fln yapamazsanız hdd ölmüştür
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Bir süre daha böyle kullanayım bakalım sistem olarak sıkıntı yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc305

Arkadaşlar merhaba Dell Inspiron notebooku alalı 3 ay falan oldu takır takır ses geliyor. sanki hdd diski dönerken ses çıkarıyor gibi acaba normalmidir?çalışmasında bir sıkıntı yok. Aynı notebooka sahip arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bende notebook'u alalı 5 ay falan oldu ve bu sabah benim pcde de tıkırtı sesleri oluşmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de çıkmaya başladı bu ses sürekli hafif bir tıkır tıkır ses var, sessiz ortamda yeni kullanınca farkettim

Sürekli hdd kullanılıyor gibi ama hiçbir şey kullanmıyor aslında. Bir çözümü var mı?

Teşekkürler
  • B43F46 modeli var tıkırtı falan yok gayet sesiz çalışıyor cihaz.
  • Bende de inspiron modeli var ve bikaç gündür tıkırtı gelmeye başladı ciddi birşey mi bu ve bu konuda neler yapabilirim?Pc sesini kapatınca gelmiyor bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

Bende de inspiron modeli var ve bikaç gündür tıkırtı gelmeye başladı ciddi birşey mi bu ve bu konuda neler yapabilirim?Pc sesini kapatınca gelmiyor bu arada?

arkadaşlar tıkırtı oluşmuşsa sonradan dell in sitesinden modelinize uygun yeni çıkan hdd niz için driverları indirip kurun bi de böyle deneyin bakalım ses var mı diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.