Şimdi Ara

Monster Laptop Şarja Takılıyken Çıtırtı Sesi Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Tulpar T5 V17 bilgisayarımı şarja taktığım zaman bilgisayara takılı olan kulaklıktan çıtırtı tarzı sesler geliyor. Aynı kulaklığı başka cihazda denedim ve kulaklık sağlam. Sağlam olduğundan emin olduğum bir kulaklığı bilgisayarımda denedim ve aynı sonucu aldım. Bilgisayarımı şarjdan çektiğim zaman bu çıtırtı sesleri kesiliyor dolayısıyla kulaklık girişinde bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. İnternette yazan ve denediğim şeyleri aşağıda listeliyorum cidden denemediğim şey kalmadı bilgisi olan birisi yardım ederse çok mutlu olurum.

-Priz topraklı değildir statik elektrik birikiyordur dendi, cihazın statik elektriğini boşalttım (Güç tuşuna basılı tutarak) ve Schneider akım korumalı priz ile kullanıyorum.

-Ses sürücüsünün güncellemelerini kontrol ettim hepsi güncel

-Ses geliştirmelerini kapattım

-Audio Troubleshoot yaptım

-Ses frekanslarını (16bit 44000Hz vs. tarzı olanları) denedim

sonuç her seferinde aynı oldu. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum bu sesler cidden çok rahatsız edici olmaya başladı :(

• Statik elektriği boşaltsanız bile notebook adaptörleri bilinenin aksine gerçek bir topraklamaya ihtiyaç duyar. Topraklı prizde akım korumalı prizi kullanmadan deneme yaptınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 13 Kasım 2020; 21:1:19 >
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146404327

Bu mesaj + bağlantılı mesajlar + ilgili konu.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.