Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 FB30F81C Intel i5 7300HQ 8GB 1TB 4GB GTX1050 3044₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
4.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda verilen Acer I aldim Ben de. Umarım pişman olmam. SSD takıcam gelir gelmez. 5400rpm ile uğraşılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rensjem

Kaç paraya geldi kuponla vs?
    2849'a denk geldi. Umarım Dell almadığım için pişman olmam. Arasında 200TL fark vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Phanteks p400a - Lg gn600-b
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Hocam laptop geldiginde kontrol eder misiniz. Laptobu fisten cikarip pilde kullanmaya 10 dk devam edince kendini kapatiyor sorunu var diyenler vardi o yuzden almaktan vazgectim. Sonucu yazar misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 4 Mayıs 2018; 16:9:38 >

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Hocam laptop geldiginde kontrol eder misiniz. Laptobu fisten cikarip pilde kullanmaya 10 dk devam edince kendini kapatiyor sorunu var diyenler vardi o yuzden almaktan vazgectim. Sonucu yazar misiniz
    Tamamdır hocam denerim. Zaten öyle bir sorunda iade ederim cihazı. Ha biraz uğraştırır.:)

Ben de Dell'i hem fiyat farkından hem de çok sesli çalışıyor dedikleri için satın almadım. Arkadaşım Asus'un 1050Ti'lı bir modelini aldı sürekli mavi ekran hatası verdi durdu. Dandikleri bize kakalıyorlar sanırım.
  • Bilgisayar ile gelen 130 Watt'lık adaptörün yeterli gücü sağlayamadığını, bu nedenle bilgisayar prize takılı olmasına rağmen şarjının tükendiğini öğrendim. Dell daha önce adaptörü 180 Watt olan ile değişim yaparak çözüm sunuyormuş ancak şu anda değişim yapmıyorlar. kendim de bizzat her kanaldan Dell ile görüştüm Nuh diyor Peygamber demiyorlar. Ürün elime ulaşmadı henüz, kargoyu teslim almadan direkt geri göndereceğim. Satın almayı düşünenlerin bilgisine.

Forumda bilgisayar ile açılan konu:
    https://forum.donanimhaber.com/dell-inspiron-7577-ana-konu--130520074

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Bilgisayar ile gelen 130 Watt'lık adaptörün yeterli gücü sağlayamadığını, bu nedenle bilgisayar prize takılı olmasına rağmen şarjının tükendiğini öğrendim. Dell daha önce adaptörü 180 Watt olan ile değişim yaparak çözüm sunuyormuş ancak şu anda değişim yapmıyorlar. kendim de bizzat her kanaldan Dell ile görüştüm Nuh diyor Peygamber demiyorlar. Ürün elime ulaşmadı henüz, kargoyu teslim almadan direkt geri göndereceğim. Satın almayı düşünenlerin bilgisine.

Forumda bilgisayar ile açılan konu:
    https://forum.donanimhaber.com/dell-inspiron-7577-ana-konu--130520074
    adaptör
    Merhaba adaptör normalde 180W olması lazım ama fabrikadan kaynaklanan sorun yüzünden 130W geliyormuş. Bu sorun hala var mı yoksa alırsam 180W olarak mı gelecek adaptör?
    03 Mayıs 2018 Perşembe
    arslangroupMerhaba, Üründen 180W adaptör çıkmaktadır.

N11 linkinde sorlan soruya verilen cevaptır.

• vukleus kullanıcısına yanıt
    Ben satıcı ile şimdi telefonla görüştüm 130W çıkıyor dedi. Hatta onlarda Dell ile görüşüp durumla ilgili bilgi istemiş. Satıcıya bilgisayarın Hibrid güç kullandığını bu durumun normal olduğunu söylemişler. Satıcı ikna olmamış. Başka bir yerden haber bekliyorum dedi. Ben de satıcıya hadi Hibrid yalanına bir anlık inandığımızı varsayalım, pildeki şarj biterse adaptör nasıl besleyecek tek başına bilgisayarı dedim. Zaten satıcı da aynı soruları sormuş Dell'e. Yüksek adetli aldım dedi böyle olacaksa satamam ben bu ürünü biz arada kalırız dedi. Sağ olsun satıcının yaklaşımı oldukça iyiydi. Size sanıyorum tam bilmediklerinden öyle bilgi vermişler. 180W adaptör sadece GTX 1060'lı modelle geliyor.
    Ben sormadım. Sadece SOru-Cevap ta görünce paylaşmak istedim. Umarım iyi bir sonuca varılır.

Ben iptal talebinde bulundum. Dell marka hiçbir ürün almam artık. Kendileri kaybetti. Bazen ucuz ürün almak daha pahalıya patlıyor. Umarım aldığınız üründe kronik bir sorun yoktur da keyifle kullanırsınız. Ben ürün daha elime geçmeden üründen soğudum. Hiç gerek yok. Üstelik sizin aldığınız üründe SSD ve 1050 Ti varmış. İadem yapılsın ben de üçe beşe bakmayacağım.

Orijinalden alıntı: godofsail

Adaptör sorunun sonucunu cok merak ediyorum. Son yazilari okuyana kadar almadigima pişman olmuştum, 750 daha koyup lenovo y520 16 gb 128gb ssd 1050ti modelini aldim kampanyada.
    Link verebilir misiniz

• Ne güzel tam da istediğim bilgisayarı istediğim fiyata aldığımı düşünürken saçma sapan adaptör sorunu ondan daha saçma Dell Türkiye'nin ne halin varsa gör tavrı yüzünden iade ettim bilgisayarı ve paramı geri aldım. Acer'ın fiyatı artmış olmasaydı onu sipariş geçecektim. Var mı benzer özellikte IPS ekranlı bilgisayar önerisi olan?

Orijinalden alıntı: helluri

Link verebilir misiniz

Alıntıları Göster
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-y520-intel-core-i5-7300hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4-gb-gtx1050ti-ekran-karti-freedos-15-6-fhd-8-330949150

GG ayda bir %5 civari indirim yapıyor son 2 aydır, bende bu indirimden yararlandım perşembe. Bence 19 mayısı bekleyin derim. Dolar uçtu gidiyor ama tatmin edici indirimler olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: godofsail

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-y520-intel-core-i5-7300hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4-gb-gtx1050ti-ekran-karti-freedos-15-6-fhd-8-330949150

GG ayda bir %5 civari indirim yapıyor son 2 aydır, bende bu indirimden yararlandım perşembe. Bence 19 mayısı bekleyin derim. Dolar uçtu gidiyor ama tatmin edici indirimler olacaktır.

Alıntıları Göster
    Gg indirimi değil de hepsiburada da 250 Tl çek vardı 3500 ve üstü alışverişe onu kaçırdık :(

|| AMD Ryzen 5 2600x || Asus Tuf B450 Plus Gaming || Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz || ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 AMP || AOC 24G2U 23.8" 1ms 144Hz || Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Toshiba HDWD110 3.5" 1TB SATA3 P300 HDD 7200 rpm || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W || COOLER MASTER MasterLiquid ML120L RGB 120mm || Gamepower Warlock Mavi Switch Mekanik Klavye || GamePower Bane Siyah Oyuncu Mause || Gamepower Tinker V2 7.1 Surround Kulaklık

• alan arkadaşlar öncelikle ürün daha önce kullanılmış mı bunu kontrol etsinler. hard disk sentinel ile ömüre baksınlar direk. daha önce n11'den bir kaç kere laptop aldık çoğunda tekrar paketlenmiş ürünler gönderildi. bi de iddia ediyorlar sıfır diye, sentinel raporunu gösterince geri gönderin diyorlar.

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-an515-51-50sr-i5-7300hq-8gb-1tb-128ssd-gtx1050-4gb-156-lnx-P231522873

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 7 Mayıs 2018; 12:24:27 >
  • Acer An 515 model dizüstü bilgisayarı ben de gitti gidiyordan almıştım.Herhangi bir pil sıkınısı olmadı.Ancak açılırken siyah ekrandayken ışık sızması nedeniyle iade ettim.
  • Ben de konuda paylaşılan Acer laptopu satın almıştım görünüşü klavyesi vs. hiç sıkıntı değil ama aşırı ısınıyor maalesef. 85 dereceyi gördüm 40 dakikalık Dota 2 oynadıktan sonra. İade etsem mi etmesem mi karar veremedim ama şu an iadeye daha yakınım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.