Şimdi Ara

DELL 1520 EKRAN KARTI PERFORMANSI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben acer 5920 kullanıyorum aynı özellikte iki dizüstü olduğu için iligiliyim. Açıkçası sıcaklık değerleri gerçekten başarılı. Eğer medal of honor, crysis gibi oyunlarda(full efect) da aynı sıcaklık değerlerindeyse ki 64 derceyse pes6 da onlarda da en fazla 75-80 olur. Buda çok önemli bir fark demek. Tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum ama acer boştayken 40-45 lerde fakat oyunlarda rahat 80-90(oyununa göre) derecelerde dolaşıyor. Ama performansına diyecek lafım yok. Dell de ısınma sorunu yoksa rahatlıkla tavsiye edilebilir bence. Gerçekten başarılı olmuş O yüzden diğer oyunlarda da performansını çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim.
  • Merhabalar 5920 kullanan biri ile konuşmak güzel en azından bizden sonra alacaklar daha iyi kıyas yapacak.Ben overclocklu hali ile max olarak 64 gördüm şimdilik.Pes6 oynarken ekran işlemci 72 gördü aslında değerler yakındır birbirine oyun performansı ve cihaz performansı çok bi şey değişmez Acer da soğutma sistemi ile Dell farklıdır muhakkak onun için ısı değerleri normal geldi acer için
    quote:

    Orjinalden alıntı: ferpar1988

    Ben acer 5920 kullanıyorum aynı özellikte iki dizüstü olduğu için iligiliyim. Açıkçası sıcaklık değerleri gerçekten başarılı. Eğer medal of honor, crysis gibi oyunlarda(full efect) da aynı sıcaklık değerlerindeyse ki 64 derceyse pes6 da onlarda da en fazla 75-80 olur. Buda çok önemli bir fark demek. Tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum ama acer boştayken 40-45 lerde fakat oyunlarda rahat 80-90(oyununa göre) derecelerde dolaşıyor. Ama performansına diyecek lafım yok. Dell de ısınma sorunu yoksa rahatlıkla tavsiye edilebilir bence. Gerçekten başarılı olmuş O yüzden diğer oyunlarda da performansını çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim.
  • tt82 ben PES6 'da inan Go 7600 'den bir fark göremedim . Hatta ekranın ortasından çizgi gidiyor. Vsync 'i kapat filan demişti birisi ama nerden kapatacağımı bulamadım PES6 'nın ayarlar bölümünde. Sen bi tarif etsen adım adım ? Nerde bu Vsync PES6 için.
  • Banada ilk başta normal geldi ama sizinkini görünce düşünmeden edemiyor. Yaklaşık 10 derecelik fark var.
  • iyi cesaret ve riskin bedelini almışsın
  • arkadaşar diğer başlıkta 1520 lerdeki ekran kartında ısı sensörü yok denmişti siz burada ısıları yazıyorsunuz..ısı sensörü var mı yok mu? bi bilgisi olan varmı?
  • drlevent : Arkadaşlar CPU ısılarını GPU zannedip yazmışlar anlaşılan.. Lakin GPU 'da ayrıca bir ısı sensörü yok.


    Ayrıca bir test daha yaptım. UNREAL TOURNAMENT 3 DEMO FPS DEĞERLERİM:

    1280 x 800

    DETAILS FULL

    HARDWARE PHYSICS Açık. (DX10)

    FPS: 45~55

    Sonuç: 8600M GT özellikle yeni nesil oyunlarda başarısını kat kat gösteriyor. Teşekkürler nVidia , teşekkürler DELL.
  • TEST UPDATE:

    CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE DEMO:

    800 X 600 (Optimal'de kendisi ayarlıyor.) (1280 X 800 'de attı bir süre sonra oyundan attı. DX sorunu dedi. Read Me 'de oyunun DX 9.c olduğu yazıyor. DX 10 + Vista kullananlar bir yama var onu kursunlar diyor. Bence SAÇMALIK. Bugünden sonra çıkacak bütün oyunlar DX 10 + DX9c -belli bir süre- destekli olmalıdır.)

    Soften Edges dahil bütün detaylar sonda.

    Number of Corpses NORMAL

    FPS: 55~60 (Yağ gibin..)

    Bu arada oyun DEHŞET olmuş. Mutlaka edinin . 6 Kasım çıkış tarihi.
  • bende bioshock kurdum , performanstan memnunum
  • olurmu yaw gpu nun sıcaklığını gösteriyor everest
    quote:

    Orjinalden alıntı: drlevent

    arkadaşar diğer başlıkta 1520 lerdeki ekran kartında ısı sensörü yok denmişti siz burada ısıları yazıyorsunuz..ısı sensörü var mı yok mu? bi bilgisi olan varmı?
  • Bu arada hangi driverı kullandınız O/C yaparken?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bscol

    olurmu yaw gpu nun sıcaklığını gösteriyor everest
    quote:

    Orjinalden alıntı: drlevent

    arkadaşar diğer başlıkta 1520 lerdeki ekran kartında ısı sensörü yok denmişti siz burada ısıları yazıyorsunuz..ısı sensörü var mı yok mu? bi bilgisi olan varmı?




    Olması lazım zaten. Bu meret fan hızını gpu nun sıcaklığpına göre ayarlamıyor mu?
  • Arkadaşlar varmış..buldum. İmzamda klubün linki var.. oraya ekran görüntülerini de koydum. Bence daha derli toplu olması açısından bu mevzuyu da orda devam ettirelim. Buyrun 1520 Kullananlar klübüne..
  • arkadaşlar 4 aydır 1520 kullanıyorum..

    riva tunerla 597/524 e kadar stabil kullanabildim...

    test drive unlimited ve crysis de gerçekten tatmin ediyor ekran kartı...
  • arkadaslar ben overclocktan fazla anlamam bence gereksiz birşey ekran kartının ömrünü bitirir tehlikeli. ama denemek icin programı kullandım sadece vista dercelendirmesi yaptım ve kaldırdım sonuç aero5.5 oyun5.4 oldu. teste tabi tutmadım. makinama güveniyorum ama 1 bilgisayar daha alacak bütcem yok
  • bne ntune ile o/c yaptım gpu ya simdi..aero puanı 5.8 oldu

    core:625
    mem:525
  • driver: 32 bit vista 169.25
  • dell 1520 de crysis cod4 ne warsa oynadım o yuzden gerek yok ekran kartı ile oynamaya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.