Bildirim
dell 1520 alınırmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
en büyük fark TEK KELİME DELLLLLLLLLLL -
dell alınır -
ben acerin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Ama alternatifim dell 1520. Bence bekleyemeyeceksen alınır... -
saolun bıraz bekleyıp 1720 almayı dusunmeye basladım. 9cell 17inc falan.. -
yaklaşık 1 senedir dell kullanıcısıyım. gayet güzel. dell 6400 inspiron. tavsiye ederim -
Şuanda çıkar çıkmaz dell i almak ne kadar mantıklı bir kaç gündür bunu düşünüyorum yaklaşık 1.5 yılı geçti dell inspiron 6000 kullanıyorum ve banamısın demedi iki kereden fazla düşürdüm tabiki case logic çantayla beraber. İki köşesinde kasada boşluklar meydana geldi ama hala taş gibi çalışıyor bir problem yaşamadım ve dell e sağlamlık ve uyum açısında ve kullandığı parça kalitesinde dolayı çok güveniyorum. Lakin şu anda 1600$ + kdv biraz fazla mı almakta acele etmek gerekirmi yoksa yeni çıkıcak ürünler falan beklenmelimidir.
dellin konfigurasyonu toshibaya göre daha iyi görünüyor (1520 ye a200)
tek sorunum alıcağım diz üstüne xp kurmak istiyorum fakat hangi driverlarda problem yaşarım bunu bulamadım henüz veya problem yaşarsam nasıl çözümlerim? (dell 1520) -
Dell 1520 yi XP ile kullanabilir miyiz?
Mesela ben de düşünüyorum dell 1520 ama şimdilik vista değil de xp ile kullanmak isityorum mesela.Bu mümkün müdür? sürücü problemi var mı acaba? -
Dell in kendi forumunda okumustum XP icin surucu sorunu yokmus. GeForce Go 8600M GT icin surucu sorunu olur demislerdi ama onu da cozmusler.http://www.dellcommunity.com/supportforums/?~ck=ln&lnki=0&nav=true adresten veya konuyu arastirabilirsiniz. Veyahttp://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=us&l=en&s=gen adresinden direk olarak model girip driverini arattirabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X