Şimdi Ara

Dell Xps, Huawei matebook tarzı ucuz öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 4000-5000 TL arası gündelik sosyal medya ve mail kontrollerini gerçekleştirebileceğim bir bilgisayar arıyorum. Freelancer çalışıyorum ve bilgisayarım hep yanımda olacak. Hafif olması önemli benim için. Uzun süre kullanacağım ve oyun oynarım gibime gelmiyor. Aslında macbook almak isterdim uzun soluklu olması için ancak fiyatlar pahalı ve eski bir ürün olur yüksek ihtimalle. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.

Arkadaşlar aslında aradığım: Dell xps 13 vceya huawei matebook x pro tarzı arıyorum. Ancak 4-5 k arasıu onları alamayacağım için onlara yakın bişiler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 9 Temmuz 2019; 19:4:30 >

• cyhndnz kullanıcısına yanıt
    Hocam bu daha çok gaming laptop gibi. Ben daha küçük ve taşınabilir arıyorum. Ya da görüntü beni yanıltıyor :)
    Acer A715-72G
    Asus Vivobook X512UF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simtoecoten -- 9 Temmuz 2019; 21:30:29 >
  • bu isler icin 4000-5000 arasi israf alttaki ilan isinizi kat be kat gorur not ilan sahibiyle iliskim yoktur. dell xps 9360 ta kullandim macbook pro 13 (2018)de hepsi ayni seyin laciverti is gorucek uygun fiyatli almaniz edindigim en iyi tecrube.
    sahibinden.com
    HP ELİTEBOOK 820 G2 İ7 5.NESİL 16GB RAM 512 SSD IŞIKLI KLAVYE - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 666374699
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-elitebook-820-g2-i7-5.nesil-16gb-ram-512-ssd-isikli-klavye-666374699/detay

fhd ekranli
    sahibinden.com
    HP ELİTEBOOK 840 İ7 16GB RAM 128SSD AMD 8750M 128BİT FULLHD İPS - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 683540233
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-elitebook-840-i7-16gb-ram-128ssd-amd-8750m-128bit-fullhd-ips-683540233/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deskel -- 11 Temmuz 2019; 16:29:8 >

• deskel kullanıcısına yanıt
    Dostum önerin için teşekkürler ama hp, casper gibi markalar beni bulamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafif bilgisayarların şarjı genellikle tüm günü çıkaramıyor. Haliyle yanında şarj aletini de taşımak zorunda kalıyorsunuz. Bilgisayarın ağırlığı 1.3 kg iken yanında güç kablosu (prizden adaptöre kadar olan kısım) ve yarım kiloluk adaptör taşımak gerçekten saçma. Bence buna da dikkat etmeniz gerekir.
    Uygun fiyata bulabilirseniz ikinci el Macbook düşünülebilir. 2k ekran, başarılı klavye, mousedan daha kullanışlı touchpad, kibar şarj adaptörü vs. vs.

• Çoğu bilgisayar işinizi görür ancak benim önerim 8. nesil öncesi U serisi işlemcileri almamanız. Bir de tabi ki sadece ssdli en az 256gb modellere bakın. Hatta bence 512 aşağısına çok bakmayın. Bu tarz bir laptop en az 5-6 yıl işinizi görecektir. Batarya ömürleri de artık daha iyi ayrıca bu cihazların adaptörleri de artık en fazla 200 gr zaten.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.