Şimdi Ara

DELL 1520 ALDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
24.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiyede satılan 1520 de monitör 1280*800 benim aldığım 1680*1050 bu da fiyatta fark ettiriyor ayrıca wireless 4965 monitör farkı 150$ civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nymphe7

toshiba a200 1 ah ile dell 1520 arasında bi kıyaslama yapılırsa(performans ,donanım,tasarım, vs. açısından) sizce hangi modelde nasıl avantajlar veya dezavantajlar olur? iki makinayı da incelemiş ve kıyaslama yapabilecek bir arkadaş vardır umarımm teşekkürler

anlasilan bu kiyaslamayi yapabilecek bir arkadsas yok
  • bende yakin zamanda notebook alcam ama iki model arasinda kaldim asusun islemcisi iiii dell in ekran karti iiii
    modelleri ve ozelliklerini yaziyorum ama zaten dell in ozelliklerini herkes biliyo ben de sadece asusunkini yazicam

asus f3sv

Chip Seti Intel 965PM Chipset
    İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8600GS 256MB Turbo Cache DirectX 10
    Sistem Belleği 2048MB 667MHz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 200GB 4200RPM
    Ses Kartı 3
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
    Bluetooth Özelliği Var
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) ? 4
    FireWire Var
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Boyutlar 354x 284x 35.2
    Ağırlık 2.95
    Paket İçeriği Notebook+Çanta+Mouse

yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

• 1520 iyi özelliklere sahip. Bu ay sonu Acer stoklara girmezse bende Dell 1520 alacağım...
  • toshibanın buyk bi adi var adi icin aldıgı fazladan 200 kadr USD bence bosa yine de sen bilirsin tabii:)
  • bende bu ürünü merakla bekliyorum ürün ankara bileknt teknosayada yarın itibarıyla geliyomuş kdv dahil 1887$ bide yanında çanta veriliomuş... yarını sabırsızlıkla bekliyorum...
  • bu ürün çok güzel de, wireless kartının intel 4965 olmaması düşündürüyor beni. sırf bu yüzden toshiba A200-1AH alma olasılığım yüksek.

not: intel 4965'in orta vadede çok da gerekmediğini anladım! dell 1520 ön planda şuan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 25 Ağustos 2007; 15:54:49 >
  • merhaba,

Bende sipariş verdim 7100 modelini...

Türkiye modellerinde cihazın arkasında bir çıkıntı varmı? Uluslararası sitelerdeki fotolarda (ekleyebildiysem altta gözükür) bu var(sanırım 9 cell pilden dolayı oluyor)...

Ben içerenköy teknosada gördüğümde bu dikkatimi çekmedi...

Acil yardım ederseniz sevinirim.

DELL 1520 ALDIM
  • Türkiye ye gelen modellerde yok bildigim kadarıyla eger varsa çok şanslısın
  • Benim notebookta 2 batarya var biri 9 cell ama daha denemedim normal bataryası 2,30 saat gidiyo zaten deneyip yazarım çıkıntı olup olmadığını
  • İki bataryamı?
  • Sonunda ben de Dell 1720 me kavustum. Uyuz Dell bir suru ertelemeden dolayı sinir etmisti ama makina gercekten super. En kısa surede testler ve screenshotlarla sizi bilgilendirecegim. Umarım 1720 modeli Turkıyeye gelmez de benimki tek olur
  • slm arkadaşlar bende bu ürünü alacağım ama wireless kartında şu yazıyor Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card'' bu drafn mi oluyor acaba bilgisi olan varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile355

slm arkadaşlar bende bu ürünü alacağım ama wireless kartında şu yazıyor Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card'' bu drafn mi oluyor acaba bilgisi olan varmıdır

1390 yazıyorsa nasıl draft N olsun tabiki dğeil bununal N arasında 50 $fark var
  • Arkadaşlar bende dün aldım dell 1520 modelinden. gayet uygun fiyata(internettekilerden bile uygun).

"Intel® Pro Wireless 3945 802.11a/b/g Mini-PCI Card EUR" yazıyor.. Acaba yukarıda bahsettiğiniz 4965 arasında fark var mı? Ve ben ilerde istersem bunun yerine 4965 modeliyle değiştirebilir miyim bunu? Ayrıca hdmı çıkışı yok görünüyor. Bunun başka yolu yok mudur? yani dönüştürücü gibi 1 aparatı falan var mıdır bunu sağlayabilecek? dev ekran plazma tvye görüntüyü aktarabilmek hoş olurdu.

Bilgisyar kısmetse bugün ya da yarın geçicek elime. Yorumlarımı yazarım buraya sizler için fikir vermiş olur. Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için...
  • bu güzel alet neden bimeks'te satılmıyor? sırf o yüzden alamıyorum, kaldım öylece!
  • acer 5920 den ıyımı bu alet?
  • Dell 1520 T 7100 de

Ekran kartı 256 Mb TURBO CACHE NVIDIA Ge Force 8400

Bu TURBO CACHE ne anlama geliyor. Paylaşımlı mı demek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 26 Ağustos 2007; 18:16:27 >
  • Turbo Cache paylaşımlı demek.Makina belli bi yere kadar kendi ramini kullanır ihtiyaç duyduğu zaman makinanın ram inden alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgdsylmz

acer 5920 den ıyımı bu alet?

iki markanında t7300 işlemcili modelleri özellik açısından aynı

farkları dellde turbo memory yok ve kasa tasarımı daha sade
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.