Şimdi Ara

DELL 1520 ALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
24.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toshiba a 2000 ile dell 1520 bu makina arasında seçim yapacagım

ne önerirsiniz
  • ben de açıkçası dell e1520 ile toshiba a200 - 1ah arasında kalmış durumdayım. en geç 1 ay içinde büyük ihtimalle iki notebook'tan birini alacağım. sizce 3 yıllık bir kullanım için hangisi daha mantıklı bir seçim olur?
  • vista puanlarını print screen yapıp yolayabilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmH_MD -- 12 Ağustos 2007; 23:08:49 >
  • benim yazdığım özellikelr 4,6 aldı
  • Evet vista puanlarını görebilsek güzel olur
  • evet benimd e su an ki guncel vista puanım 4.6 oldu:)
    su an sorun yok ve insallah olmazda delllenmek guzeldir:)))
  • Arkadaşımında dediği gii print screen yapıpda koyabilirmisin vista puanlarını?
  • su an makine yanımda diil ama en kısa zaman da koyuyorum puanlari merak etmeyin:)))
    yaa bilen 1520 kullanıcısı varsa bi zahmet yardım...
    bu makinenin recovery diski yanında bi ton cd geldi acıkcası nasıl fabrikadan geldigi ayarlara donmesini saglayabilirim? o recovery disk bolumunun tamamını dvd ye kaydetsem ve o diski silsem ne olur? daha once hic bi notebooka format atmadım yada recovery kullanmadım da:(((
    format atabilirmiyim yada nasıl atarım bilen varsa garibe yardımmm birde bu dell sitesindeki driverların hangileri benim bisi anlamadım ben bu isten:(

• Dell 1520 serisinde ısınma ve ses durumuyla ilgili bilgi verebilecek varsa çok iyi olur...
    Toshıba Satellite A 200 1 BP mi yoksa DELL 1520 modellerinimi tavsiye edersiniz? HP 6375 i ses problemi yuzunden iade ettim yakın zamanda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: newcycle

Dell 1520 serisinde ısınma ve ses durumuyla ilgili bilgi verebilecek varsa çok iyi olur...
    Toshıba Satellite A 200 1 BP mi yoksa DELL 1520 modellerinimi tavsiye edersiniz? HP 6375 i ses problemi yuzunden iade ettim yakın zamanda...

kardeş a200-1bp ile 1520 nin arasında çok fark var,
    a200-1bp de 7300 ekran kartı var
    1520 de 8600 gt var sadece bu yeter bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

quote:

Dell 1520 serisinde ısınma ve ses durumuyla ilgili bilgi verebilecek varsa çok iyi olur...

diyeceğini demiş kardesim fazla söze gerek yok...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

quote:

quote:

diyeceğini demiş kardesim fazla söze gerek yok...............

1520 çoğu yönden A200-1BP'yi eziyor. Rakibi değil zaten, yeni çıkacak A200-1AH ise 1520'ye çok benzer özelliklere sahip! Ben de ikisinden birini alacağım ama önce ikisini de yakından görmem lazım!

• benim de gözüm A200-1ah da ama çıkış fiyatı biraz yüksek çıkacak gibi.
  • quote:

benim de gözüm A200-1ah da ama çıkış fiyatı biraz yüksek çıkacak gibi.

1699 dolar +KDV olacak fiyatı. dell'den 100 dolar pahalı!
  • Ankamal teknosaya bugün gelmiş Fiyatı 1890$ dı, herhangi bir kdv v.s. bilgisi koymamışlar
  • teknosalar kazık
  • toshiba a200 1 ah ile dell 1520 arasında bi kıyaslama yapılırsa(performans ,donanım,tasarım, vs. açısından) sizce hangi modelde nasıl avantajlar veya dezavantajlar olur? iki makinayı da incelemiş ve kıyaslama yapabilecek bir arkadaş vardır umarımm teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

.Bana maliyeti 1900$ oldu.

nasil 1900+ maliyeti oldu anlamadım bu ürünün fiyatı 2.500ytl!
  • Teknosada fiyatlara kdv ekli yazılır .Yani tekrar kdv hesaplanmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.