Şimdi Ara

DELL 1520 ALDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
0
Favori
24.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar su makineleri (1520-1720) kullanmayan arkadaslar gercekten kulaktan dolma yorum yapıyor..:/
    isinma sorunu yok makinanin ama 2*2 islemci 2 gb ram ve 8600 gibi bi ekran kartının oldugu makinadanda buzdolabı gibi olmasını bekleyemezsiniz ya:D
    su an bi sıkıntı yok ve umarım olmazda
    pardon tek sıkıntı vista home premium da bazı oyunların simdilik uyuzluk cıkarıp calısmaması
    o da hallolur yakında
    yalnız xp yuklemek ve hdd yi ikiye bolmek konusu ve isinde kararsızım uygulamıs olan arkdaslar varsa yardım alabilirsem ii olur
    soracagım bir iki bisi varda..

• ben de bu sabah aldım 1520 ve dizayn olarak da hani bmw diye bi popularitesi yok ama gerçekten cok begendim..
    ürünü almadan once testlerine bakmış olmam süper oldu..
    siz de burdan bakabilirsiniz..

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3846&review=Dell+Inspiron+1520
  • n-draft diosunuzda ndraft destekli modemleri kim kullanıyorki? duyduğuma göre ndraft destekli modemler 300ytl civarıymış yani demek istediğim n draft bi işinize yaramicak
  • DELL 1520 NİN GÖRÜNÜŞÜNÜN GÜZEL OLMADIĞINI SÖYLÜOSUNUZ Bİ ANLAM VEREMİYORUM RESİMLERİ KOYDUM GÜZEL DEĞİL Mİ? ACER 5920 Yİ HERKEZ BEĞENİO Bİ BEN BEĞENMİYORUM ÇOK ABARTI DURUYO SANKİ PLASTİK OYUNCAK GİBİ. SANIRIM ZEVKSİZİM SİZE GÖRE :D

DELL 1520 ALDIM

DELL 1520 ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceXeviLx -- 29 Ağustos 2007; 22:20:08 >
  • 1520 kullanıncıları,recovery DVD si çıkıyor mu yoksa siz kendiniz mi oluşturuyorsunuz?

ayrıca ben de ürünü görmeye gittim gerçekten çok hoş,özellikle kapak kısmı çok hoşuma gitti
    o kadar çok boş yer varki,bari numpad falan koyar insan
  • ayrıca pil kaç saat gidiyor?

arkadaşlar kutu içeriginden falan bahsedin,güzel bi ortam yaratın,alıp saklanmayın,hangi yazalımlar var,kumandası varmış nasıl?DVD nasıl,6400 de DVD lerden şikayet vardı.

yukarıda bi arkadaş ekran kartının TC olayını ayarlandıgını yazmış,bunun için özel bi yazılım mı var yoksa bios a girip mi yapılıyor,böyle bi ayar varsa bence çok güzel olmuşçanta falan veriliyor mu?çok oldu ama idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilavyer -- 29 Ağustos 2007; 23:43:29 >

• TC ne işe yarıyor ?
  • yok yok bu 1520 kullanıcıları çok bencil Adamlar ürünü alıyorlar bir daha bizimle hiç bir bilgi,inceleme paylaşmıyorlar...
  • arkadaşlar bende çok bekledim ama artık gidip gold dan veya başka bir yerden alıcam bu aleti. ablamda dell 6400 var ondan çok memlunuz. bu aletinde kasası iyi olmuş .aletin tek eksiği bence hdmi çıkışının olmaması. ama buda fazla sorun teşkil etmez sanırm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceXeviLx

TC ne işe yarıyor ?

ekran kartının rami 256,TC sayesinde 512 yada 1024 e çıkıyor,tabi bunu sistemin ram inden alarak yapıyor
  • evet arkadaşlar herkes inceleme bekliyor sizden,sorularıma da cevap verirseniz sevinirim
    bu arada hemen bir kaç soru daha sıkıştırıyım araya,sesi nasıl iyi çıkıyomu
    sıcaklık degerlerini yazarsanız iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilavyer -- 30 Ağustos 2007; 18:06:16 >
  • Ankara'da 1520 alabileceğim bir yer bilen var mı? peşin fiyatına güzel indirim yapan ya da hediye çeki veren? bimeks ısrarla getirmiyor bu aleti,inanamıyorum... teknosa da peşine %5 indirim yapıyor sanırım, yapmasın daha iyi... var mı başka mağaza?
  • vatan'dan alsan nasıl olur? peşin paraya mutlaka indirim olur.

VATAN BİLGİSAYAR ANKARA
    Armada AVM Karşısı, Bayındır Hast. Yanı
    28.Sokak No:7 Söğütözü/Ankara
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

vatan'dan alsan nasıl olur? peşin paraya mutlaka indirim olur.

VATAN BİLGİSAYAR ANKARA
    Armada AVM Karşısı, Bayındır Hast. Yanı
    28.Sokak No:7 Söğütözü/Ankara

vatan da aynı, peşin paraya %5 indirimi var, cardfinans sahiplerine ise %8! bende cardfinans yok,sırf bu bilgisayar için almam da zaten! dünyanın parasını verip %5 indirim de olmaz yani!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 30 Ağustos 2007; 18:52:42 >
  • walla ben adana vatandan aldım 3-4 gndür kullanıorm.1599+kdv idi fiyat 2.529 gibi bi fiyatı wardı.sadece adana vatanda olan bi kampanyadan faydalandm.5 taksitte alınca %15 indirim yaptılar 12 taksitede %8 yapiolar.2.133ytl ye geldi bana.bide taşıma çantası olarak da sırt çantası aldım(ekstra)bendede yoktu kart fakat 400 ytl indirim duuyunca:)(ki bu deer nerdeyse 1 taksit bedeli) çıkarttırıverdim kartı.acımadım.aldımyanında da taşıma ççantası veriolar omuzdan askılı düz dandik bişe:D

ısınma sorunuza gelnce klavye kısmına gelen herhangi bi ısı hssetmiyorsunuz normal kullanımda fln.(müzik film fln...)pil 6cell(56 watt)2.5 saat gidiyor.brz güçten tasarruf yaparsanız 3saat 15 dkkyı gösterdiide oldu.wireless 3945abg war bende.wi-fi catcher kapsama alanını arttırıo dediler ama ne kdr dooru bilmiorm.daha ekstra bi özelliini göreemedmdaha oyun oyniamadm vistayla geldiği için.sinir oldum.PC de vistada oyunlar sorun yaratmıyordu ama şimdi kıl etti beni.xp de de sata driveri olmadıı için yükliemedm hala.araştırıyorum deli olacamböle giderse:Dama buldum gibi bişeler bulunca sizede anlatcam.ama sizde durmayın çalışın belkiş benden önce bulursunuz.....

• arkadaşlar nakit para varsa elinizde adamlarla pazarlık yapın. dünyanın hiç bi yerinde birşeyi taksitle bile alsanız nakitten daha fazla indirim yapamazlar. türkiyeye özel bir manzara bu sanırım. ben biraz kastrıp %8 indirim yaptırmıştım vatanda. bimeksten alırsak %10 hediye çeki felan veriyorlar deyin. yaparlar bence.
  • ridddick_04 hayırlı olsun

yukarıda yazdıgım sorulara cevap verebilirmisn birazına cevap vermişin zaten

sata driver için forumda bi topic var 5920G ye xp kurma adı altında aratırsan bulursun orada bulabilirsin
  • hatta topic in linki de burada,umarım işine yarar

http://forum.donanimhaber.com/m_16903732/mpage_1/key_5920G//tm.htm#17057883
  • ARKADASLAR IYI GUNLER.BENDE DELL 1520 ALMAYI DUSUNUYORUM.SANIRIM COK TUTULAN BI MODEL DEĞİL!!!!!!FORUMDA COK FAZLA BIRSEY YAZMIYOR.IZLENIMLERINIZI PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.