Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.587
Cevap
119
Favori
262.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    26 - 74 - 55
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloose35

Bugün macun yapmak için açtım pc yi geri kapadım. Başlattım ve 3 kez sarı ışık 1 kez beyaz ışık nedense yanıp yanıp sönüyor bunun sorunu nedir acaba bileniniz var mi?
    Kendi kendine düzeldi tekrardan bilgisayarı açtığımda :)
    bios pili uyarısı bu normalde.normalde bittiğinde yakıyor. macunlamak için pili çıkardığımız için de oluyor olabilirç
  • Merhabalar. Gecen cuma incehesap indiriminden xpg nin 512gb lik nvme m2 ssdsini aldim. Bugun takip kurayim dedim ama ne biosta ne baska yerde gormuyor ssdyi sonra biraz gezince nvme yi desteklemedigini falan gördüm bu dogru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Merhabalar. Gecen cuma incehesap indiriminden xpg nin 512gb lik nvme m2 ssdsini aldim. Bugun takip kurayim dedim ama ne biosta ne baska yerde gormuyor ssdyi sonra biraz gezince nvme yi desteklemedigini falan gördüm bu dogru mudur?
    m2 sata destekliyor bu cihaz

• boştaki sıcaklıklarınız neler?
    60Cde çalışıyor ama oyun oynarken de 90ın üstüne çıkmıyor işlemci
    gpu de 80 üstüne çıkmıyor
  • Makinesi mevta olan varsa, orjinal RAM'ini değerlendirmek isteyen, makul fiyatla alabilirim.
  • Arkadaşlar bilgisayar açılmıyor. Alttaki ışık 2 sefer sarı ışık veriyor 4 sefer beyaz ışık veriyor. Sorunu anlayamıyorum, dün gece çalışıyordu.

Edit: ram'i alttan alıp üstteki yere taktım ama hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 14 Ağustos 2020; 13:22:40 >
  • Arkadaşlar sorun hala aynı devam ediyor ve acil bana lazım, yeni bir bilgisayar almak istemiyorum.

Sorunu çözmemde bana yardım edecek arkadaşa tamirciye vereceğim parayı vermek istiyorum.

Edit: Arkadaşlar ne oldu bilmiyorum ama 2 saat kadar önce bilgisayarı açmayı denedim ve açıldı, bilgisayarda kafayı yedi, 2020 bir değişik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 15 Ağustos 2020; 23:57:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzyCreek

Arkadaşlar sorun hala aynı devam ediyor ve acil bana lazım, yeni bir bilgisayar almak istemiyorum.

Sorunu çözmemde bana yardım edecek arkadaşa tamirciye vereceğim parayı vermek istiyorum.

Edit: Arkadaşlar ne oldu bilmiyorum ama 2 saat kadar önce bilgisayarı açmayı denedim ve açıldı, bilgisayarda kafayı yedi, 2020 bir değişik.
    hocam bilgisayarın hiç açtınız mı içini

• quote:

Orijinalden alıntı: dhyeyolgosterenadam

hocam bilgisayarın hiç açtınız mı içini

Alıntıları Göster
    Daha önce içini açmamıştım ama bu olaydan sonra ram, batarya, hdd ve ssd'yi çıkarıp tekrar taktım ama çalışmadı, 2 gün içerisinde bir çok defa çalıştırmayı denedim ama çalışmadı, sonra hiç bir şey yapmadım ve gece dayanamadım tekrar açma tuşuna bastım ve çalıştı, anlamadım ne olduğunu
  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    Batarya nın durumundan kaynaklı olabilir belki. Bazen çok nadiren bende de oluyor. sarı beyaz yanıyo. Bi kaç denemeden sonra açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzyCreek

Daha önce içini açmamıştım ama bu olaydan sonra ram, batarya, hdd ve ssd'yi çıkarıp tekrar taktım ama çalışmadı, 2 gün içerisinde bir çok defa çalıştırmayı denedim ama çalışmadı, sonra hiç bir şey yapmadım ve gece dayanamadım tekrar açma tuşuna bastım ve çalıştı, anlamadım ne olduğunu

Alıntıları Göster
    bende bir kere oldu. bios pilini çıkarıp taktım. bir daha yapmadı.

• www.hepsiburada.com
    Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s M.2 2.5" SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-860-evo-250gb-550mb-520mb-s-m-2-2-5-ssd-mz-n6e250bw-p-hbv00000a5blx

Arkadaşlar bu SSD laptop'a uygun mu? Bir de takması zahmetli mi?
  • Arkadaşlar touchpad imde sağ ve sol tık çalışmıyor. Bastırınca filan zar zor nadiren çalışıyor. Var mı böyle bir durum yaşayan ve çözüm bulabilen ?

• aldığımdan beridir (3,5 sene) format atmamıştım. longline marka 240 gb ssd aldıktan sonra format mecburi oldu. formattan sonra normalde hep en az 80-90 olan dota 2'de fps düşüşleri yaşamaya başladım. 1-2 dk boyunca 30 fps ve sonrasında geri yükseliyor. aşırı ısındığını farkedebiliyorum. sizce neden oluyor olabilir ?
  • Bu sol menteşe kısımın açılmasını nasıl engelleyebilirim ? Vidasını sıktım ama gene aynı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloose35

Bu sol menteşe kısımın açılmasını nasıl engelleyebilirim ? Vidasını sıktım ama gene aynı :/
    bende de esniyor :(
  • Stationary Traveller kullanıcısına yanıt
    Uyumlu. Sadece arka kapağı kaldırıp takınca algılanıyor. Taktıktan sonra görev yöneticisinden ssd yi görebilirsin. Depolama birimi olarak kullanman için disk ayarlarını internetten bulabilirsin. Sonra windows u ssd ye kurarsın tertemiz olur.
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Ben laptopu aldığımdan beri çalışmıyor Zaten arka arkaya çift tıklama sol tık, aynı anda çift tıklama sağ tık işlevini görür.
  • Arkadaşlar ram takviyesi yapmayı planlıyorum. Orjinal Ram DDR3-L, 1600 Mhz, Hynix diye hatırlıyorum doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.