ya evde iki laptop var tek fanlı dell diğeri tek fanlı olan 40 derece boşta 7559 55-56 takılıyor aynı şekilde sürdüm mx4ü niye böyle oldu ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (470. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cefreyMerhaba Arkadaşlar, batarya fiyatları malum daha uygun fiyata batarya yenileyebilmek için bir proje var aklımda. elinde eski bataryası olan var mı? bataryalar ölmüş olabilir önemli değil... sadece şarz balans devresini kullanacam zaten...
eski bilgisayarlar gibi böyle içinden kalem pil gibi pil çıkmıyor bataryanın telefon bataryası gibi. benimkiler şişmiş baya napıcam bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzgün yaydığınızdan emin misiniz? X şeklinde sıkmak en iyi çözüm
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2düzgün yaydığınızdan emin misiniz? X şeklinde sıkmak en iyi çözüm
hocam undevolt yaptım,daha sonra güç ayarlarında en düşük işlemci durumu %5de duruyormuş onu 0 yaptım düzeldi.boşta 40c civarı. chrome discord spotify açıkken 46-47
-
Isınma problemi yaşayanlar.
İlk olarak güç planından en düşük işlemci durumunu:%0a alın
daha sonra throttlestop kurun power save açın.
undervolt yapın bir de. (internetten araştırabilirsiniz.) ben -110.7 de kulanıyorum sıkıntı yok.boşta 36-37 C
zooma falan girince de 42-43leri görüyor. bir de windows defenderi iptal ettim aşırı sistem kullanıyor başka bir antivirüs kullanacağım ama karar vermedim.
-
Bende de Dell 7559 4K dokunmatik i7 modelinden var.
Satmak istiyorum fakat piyasasını hiç bilmiyorum.
2016’da almıştım. Fazlalık olarak duruyor.
Sizce kaça satabilirim? Almak isteyen olur mu?
hocam buraya sormaktansa koyun nete satın insanlar nelere nelere paralar veriyor ki bizim pc ler şu an piyasada 4-5 e satılan pc leri 2 ye katlar
hemen satmak istiyorsanız 3-4 bandında koyun nete
-
Cevap için teşekkürler. Önce ne kadara gider diye bir sorayım dedim insanlarla. Ona göre satışa koyabilirim. 3-4 az gibi geldi ama bilemedim. Birkaç kişi daha yazarsa ona göre değerlendireyim bakayım. Sağ olun.
hızlı satmak isterseniz diye öyle yazdım bende 5-5,5 gideri var
-
4 yıldır PC aktif kullanıyorum bana mısın demiyor. Windows Insider sürümünü yükledim. Daha bir başka oldu. Güç tasarruf modunda internet gezintisi yaptım. 80 dakikada %30 harcamış. Yani pilin tamamen bitmesi için 4,5 saat süre internette gezip video izlemem lazım, çok iyi değer değil mi
Ayrıca Cyberpunk 2077 oynuyorum 30 FPS civarı alıyorum. 720p ve en düşük ayarda..
Kaç FPS aldınız acaba
Geforce now ile en yüksek ayarda 1080p/60 fps
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
4 yıldır PC aktif kullanıyorum bana mısın demiyor. Windows Insider sürümünü yükledim. Daha bir başka oldu. Güç tasarruf modunda internet gezintisi yaptım. 80 dakikada %30 harcamış. Yani pilin tamamen bitmesi için 4,5 saat süre internette gezip video izlemem lazım, çok iyi değer değil mi
Ayrıca Cyberpunk 2077 oynuyorum 30 FPS civarı alıyorum. 720p ve en düşük ayarda..o pile bülbül öte benimki şişti 10dkde kapanıyor
Nasıl becerdin hocam çok merak ediyorum
-
biostan PRIMARY AC seçmezse Pil dolunca şarjı kesmez sonuçta pil ömrü azalır ve şişmeye kadar gider,
benimde nerdeyse 4 yıl oldu pili hala en az 4 saat gidiyor sürekli fişte kullanırım gerekmedikçe pilde kullanmam BIOS'tan dediğim ayar yapılı
-
-
Sanırım orayı tutan vidanın olduğu kısım ısındığından genleşiyor ve vida tutmuyor ben yıllardır orası sıkıntılı bir şekilde kullanmıştım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine vidaya baya bi teflon bant sardım sıktım sorun tamamen çözüldü.
arkadaşlar BIOS update yapacağım fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Biri anlatabilir mi acaba?
-
anlatacak bir durum yok eskisi gibi değil artık
siteden indirin normal program kurar gibi kurun fiş takılı olsun pc ye gerisini kendi hallediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezar61biostan PRIMARY AC seçmezse Pil dolunca şarjı kesmez sonuçta pil ömrü azalır ve şişmeye kadar gider,
benimde nerdeyse 4 yıl oldu pili hala en az 4 saat gidiyor sürekli fişte kullanırım gerekmedikçe pilde kullanmam BIOS'tan dediğim ayar yapılı
valla bende de öyle işaretliydi hocam ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X