Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.580
Cevap
120
Favori
260.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • n11 den satın aldığım klavyem geldi. 170 tl ye satın aldım türkçe karakterler basılı şekilde. Fakat laptopu harici mouse ile kullanıyorum. klavye veya mousepad e bir süre dokunmayınca klavyenin ışıkları sönüyor. bu durumu nasıl düzeltirim sürekli yanmasını istiyorum.
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    resim atarmısın hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emryrgc

    n11 den satın aldığım klavyem geldi. 170 tl ye satın aldım türkçe karakterler basılı şekilde. Fakat laptopu harici mouse ile kullanıyorum. klavye veya mousepad e bir süre dokunmayınca klavyenin ışıkları sönüyor. bu durumu nasıl düzeltirim sürekli yanmasını istiyorum.
    Biosda ayarı olması lazım onun, bir süre sonra pildeyken sönüyor default olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwe01

    Biosda ayarı olması lazım onun, bir süre sonra pildeyken sönüyor default olarak.

    Alıntıları Göster
    Elektrik takılıykende kapanıyor hocam bende. Dell uygulamalarından filan ayarlanıyor olmasın? Bios da ayarı göremedim çünkü
  • Ben iki yıl önce AliExpress'ten ışıklı ingilizce klavye almıştım 60 tl ye. Kurcaladım fakat süre uzatma gibi bir ayar bulamadım ne biosta ne uygulama olarak. Yazmayı bıraktıktan sonra varsayılan olarak 30 sn sonra ışıklar sönüyor ki bu olay zaten çok güzel. Kullanmadığın sürece yanmasının ne anlamı var? Touchpad'e dokununca da ışık tekrar aktif oluyor ve kesinlikle rahatsız etmiyor. Ayrıca 3 kademeli (Kapalı-Az ışık-Biraz daha fazla ışık).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msdgn42

    Ben iki yıl önce AliExpress'ten ışıklı ingilizce klavye almıştım 60 tl ye. Kurcaladım fakat süre uzatma gibi bir ayar bulamadım ne biosta ne uygulama olarak. Yazmayı bıraktıktan sonra varsayılan olarak 30 sn sonra ışıklar sönüyor ki bu olay zaten çok güzel. Kullanmadığın sürece yanmasının ne anlamı var? Touchpad'e dokununca da ışık tekrar aktif oluyor ve kesinlikle rahatsız etmiyor. Ayrıca 3 kademeli (Kapalı-Az ışık-Biraz daha fazla ışık).
    Ben harici mouse kullandığım için hemen sönüyor hoşuma gitmiyor ama yarını buldum. Windows mobiliyt center'dan klavye ışığının ne kadar açık kalması istediğimizi ayarlayabiliyoruz. Ben 15 dk olarak yaptım.
  • Arkadaşlar merhaba 2 seneyi aşkındır laptop u kullanmaktayım ancak şöyle bir sorunum var HWinfo programından yaptığım takipler sonucu bilgisayarım olduğundan daha çok ısınıyor boşta işlemci ve ekran kartı 50-60 derecelerde seyrediyor. Herhangi bir chrome ya da oyun açtığımda 80-90 hatta bazen oyundayken pubg falan 95i görüyor. Sanırım artık termal macun değiştirmem gerekiyor. Başına hiç böyle sorun gelen var mı sizdeki dereceler nedir termal macun değişimi yapan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum durumu.


    Sıcaklıklar boştaki hali için




  • Arkadaşlar laptop'u 2 yıl önce aldım. 2 ay önce bir anda ekran gitti. Bilgisayar kapandı sandım kapatıp açtım düzelir diye. Hala ekran karanlıktı. Sonra önden ışık vurduğumda fark etti ki ekranda bir şeyler görünüyor ama çok karanlık. Araştırdım backlight veya inventer bozulmuş servise gönderdim. Klavyede de 2 tuş çıkmıştı onu da söyledim. klavye için 400 tl istediler mantıklı bulmadım. ekranı düzeltip geri göndermelerini istedim. 2 hafta sonra geri verdiler her şey güzeldi. sonra bir gün ekranda dikey renkli çizgiler çıkmaya başladı. Yatay olarak da bir yanıp sönme diyebileceğim bir durum var. renkli çizgiler 2 dakikada 1 bir saniyeliğine görünüp gidiyor. sorun ekran kartında değil çünkü başka monitöre bağladığımda bu sorunla karşılaşmadım.

    2 hafta önce garanti bitmeden 1 gün önce filan oluyor teknik servise gönderdim. ekran sorununun çözülmesini istedim. Klavyeyi palmrestte ve klavyede sıvı teması 1100 tl tamir ücreti çıkardılar. ekran dışında klavye de bilgisayarın geri kalanı da gayet düzgün çalışıyor. sadece 2 tuş eksik onun için de ışıklı klavye sipariş ettim zaten. dedim ki benim klavyeyle ilgili bir sorunum yok ekranı düzeltin. Olmaz önce garanti kapsamında olmayan yerleri düzeltmemiz lazım diye mail attılar. ben de 1100 tl veremem çalışan klavyenin düzelmesi için. geri göndermelerini istedim.

    sizce normal mi bu durum? yani klavyedeki sıvı teması ekranı garanti kapsamından çıkarır mı? klavye bozulmadı zaten anlamadım bu durum içime oturdu. Ya daha kötü olursa ekran o zaman ne yapacağım bilmiyorum teknik servisin eline düşmek istemiyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=IkHL6qqIHpA durum böyle ama bu her zaman oluyor. masaüstündeyken de video izlerken de. oyun oynarken oluşan screen tearing değil.




  • mertoxe M kullanıcısına yanıt
    servisler önce para alacakları tamirleri yaparlar cihazı tümüyle garanti kapsamına sokarlar o sıvı teması klavyede belki ama pc başka bir parçasını da etkileyebilir
  • yeni bios geldi arkadaşlar. isteyen yükleyebilir.
  • Arkadaşlar ben Samsung 250GB 970 Evo NVME M.2 SSD aldım ama bu ürünü 7559 un biosunda dahi ürünü göremedim. Bozuk diye geri gönderecektim ama arkadaşın benden eski makinesi gördü. bilen birisi var mı? nasıl çalışır bu makinede bu m2 sdd?
  • ManGudaY M kullanıcısına yanıt
    Merhaba 960 evo m2 ssd yi 7559 da kullanmaktayım. 970 nvme leri anakart desteklemiyor diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.
    Edit:960->860



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falovmi -- 1 Kasım 2018; 19:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biosa güncelleme gelse kullanabilir miyiz? 970 evoyu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, geçen indirimden Kingston 240GB KC1000 M.2 Sata NVMe Ssd Disk SKC1000/240G aldım. Bugün laptopa taktım ama görmedi. bir yerden ayar mı yapmam lazım ? yoksa takınca görmesi mi gerekirdi.
  • Arkadaşlar 1 haftadır mavi ekran hatası alıyorum. Ayrıca pc'nin bir güncellemeyi yapamadığını farkettim. İlk başta ram bozuldu sandım fakat testleri yaptım hiç bir problem yok. Daha sonra hdd mi sıkıntılı dedim ve format attım. Hiç bir problem yoktu. Güncelleştirmeleri yapayım dedim. En son gelen güncelleştirmede 1803 temel güncelleştirmesine ek olarak bir güncelleltirme geldi. İlk başta yüklemeye çalışırken mavi ekran verdi daha sonra tekrar format attım ve güncelleştirmeyi yükledi. Bilgisayarı kapattım ve sonrasında sürekli mavi ekran ile karşılaştım tekrar. Bilgisayarı açamadım. (güvenli mod dahil). Mecburen tekrar format atmak zorunda kaldım. Şuan Wifi kapalı güncelleştirme yapmıyorum.Güncellemeler ile mavi ekran hatası alan var mı? Ayrıca kurulumları uefi olarak c ye kurdum.



    Hata kodları: 0xc000021a ve critical service failed

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BilgiYazar

    Arkadaşlar, geçen indirimden Kingston 240GB KC1000 M.2 Sata NVMe Ssd Disk SKC1000/240G aldım. Bugün laptopa taktım ama görmedi. bir yerden ayar mı yapmam lazım ? yoksa takınca görmesi mi gerekirdi.
    NVMe SSD almışsınız aşağıdaki gibi sata m.2 leri tanıyor cihaz





  • kastos kullanıcısına yanıt
    https://www.tnctr.com/topic/512768-windows-10-rs5-flatlite-ltsc-x64-tr/

    Bu sürümü kurup, bios güncellemesi yapar mısınız? Hd tune ile taratıp HDD sağlık durumu hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz

    https://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Dostum Dell supportassist i kurup güncellemeleri yaptım daha sonra Windows Update assittant ı kurup güncellemeleri yaptım. Sorunum çözüldü. Sanırım bir ben bu sıkıntıyı yaşamadım. Çünkü sıkıntıyı yaşadığım günün ertesi günü yani 9 Kasım da Dell 7759 için 3 adet güncelleme yayınlamış. Yardımın için teşekkür ederim yinede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, internette çok aradım ama bulamadım çözümünü. Bilgisayarı 3-5 dk kullanmasam touchpad pasif hale geliyor, cursor hareket etmiyor. İlla ya bastırıp tıklatmam ya da iki parmakla sağ tık vs yapmam gerekiyor aktif hale gelmesi için. Bu donmayı engelleyecek bir öneriniz var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emryrgc

    n11 den satın aldığım klavyem geldi. 170 tl ye satın aldım türkçe karakterler basılı şekilde. Fakat laptopu harici mouse ile kullanıyorum. klavye veya mousepad e bir süre dokunmayınca klavyenin ışıkları sönüyor. bu durumu nasıl düzeltirim sürekli yanmasını istiyorum.
    Klavyeden memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.