o raporu alınca cezai ehliyetin olmuyo yani ne yaparsan yap ceza almıyosun ama raporu aldığında hayatının kalanını hastanede geçirirsin büyük ihtimalle, doktorun kararına kalmış orası
Hiçbir suçtan ceza almaz. Ama böyle bir durumda ki insanı da sokaklara kesinlikle salmazlar. Şizofrenler bile hapse girebiliyorlar.
bende 46lıkdan var adam öldürsem bile birşey yapamıyor kimse
elinde deli raporu olsun adam öldür bişey olmaz (misal = yolda yürürken ayağım takıldı elimdeki 1 haftadır bildeğim rambo bıçağını adamın tam kalibinin ortasına saplandı dersin sana polis abiler aferin çekerler ifadeni alırlar ve sonra volia serbestsin)
quote:
Orjinalden alıntı: dmc 12
elinde deli raporu olsun adam öldür bişey olmaz (misal = yolda yürürken ayağım takıldı elimdeki 1 haftadır bildeğim rambo bıçağını adamın tam kalibinin ortasına saplandı dersin sana polis abiler aferin çekerler ifadeni alırlar ve sonra volia serbestsin)
çok film izliyorsun herhalde sen..
lisede son sınıfta öss öncesi 1 ay rapor alınır ya. hani güya evde dersanede hababam ders çalışmak için(hikaye tabi)
nneyse o son bir ay geldi herkes rapor aldı ben alamadım. millet tanıdık doktor filan ayarlamış raporunu almış internet cafede keyf yapıyo ben raporsuzum diye boş sınfa gidip her sabah tamam yoklamaya yazıldın eve dön lafını işitiyorum(mecbur)
kafayı bozdum læ dedim gerekirse tımarhaneden rapor alırım yine de okula gitmem akıl hastalıkları hastanesine (bildiğin tımarhane işte) gittim rapora ihtiyacım var böyle böyle diye anlattım doktora. adamın gözü seyirmeye başladı(deli mi ne). lan git hayatını kaydırmak mı istiyosun dedi. düşündüm istemiyorum kös kös çıktım ordan, neyse 2 güne kadar doğru düzgün bi istirahat ayarladım da evde yatmaya hak kazandım. ha peki öss ne oldu. kazandım bitirdim inşallah işe de başlayacağım
şekil a edwırd raporu var hep bize işkence çektirir bişe olmuyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme