Şimdi Ara

deli olıcam artık evimden başka yere gitmek istemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne babaannem,

Ne anneanem,

Var olsalar keşke de böyle olsalar.

Kaybetmedikçe kıymet bilinmiyor.
  • arkadaşım senin sorunun psikolojik bazı kişiler der çocuğumun annemin elinden zehir olsa içerim der ama sen öyle demiyorsun ve çok yanlış yapıyorsun onlar senin ailen ve birgün gelir onları çok ararsın onlarda insan ve birgün ölücekler o zaman yanlız kaldığında çok ağlıyacaksın dedemin son günlerinde yanında kaldık babam ben annem ve babaannem by-pass ameliyatına giricekti ama son anda akciğerlerinde su olduğu farkedildi zatüre olmuştu 72 yaşında vefat etti ama o yaşta bile portakal kesmeye giderdi ( portakallar makaslar ile ağaçlardan kesilir ve sizin sofralarınıza gelir ) peki dedemin o portaklları kestiği elleri temizmiydi bunu hiç düşündünmü dedem 5 vakit namazında biriydi yani elleri temizdi peki diğer portakal kesenler dedem o yaşında bile çalışıyordu aldığı emeklilik parası yemiyordu çünkü yani evdekiler ( halam babaannem ) onun getirdiği 3-5 kuruş fazla paraya muhtaçtı yani gün gelir sen onlara muhtaç olursun akciğerindeki suya gelelim dedem önce özel hastanede yatıyordu anjiyo oldu by-pass ameliyatına giricekti ama o su farkedildi ve nasıl bir su olduğu anlaşılması için teste girmesi gerekiyordu ve bu test makineside devlet hastanesindeydi bu suyu kokladım pis kokuyordu ( o zamnlar için şimdi olsa gül suyu gibi gelir ) babama söyledim baba bu su pis kokuyor dedi babamda ulan o babamın içinden çıkan su bana pis gelirmi dedi yeterki o iyileşsin o suyla gezsin hergün dedi bunu peki neden söylüyordu onu çok sevdiği için sen aileni hiç sevmiyormusun sonra o suyun fazla olduğu tesbit edildi ve devlet hastanesine yatırıcaktık suyun tamamını almaları için 1-2 gün sonra drenaj takıldı ve o su 7-10 gün içinde boşalıcaktı yani vücuduna bir hortum yakıyorlar ( rengi şeffaf ) içinden nasıl sular çıktığını görebiliyorsun ve tuvaleti geldiğinde sen tuvalete götürüyorsun o drenaj şişesini elinle ellemek zorunda kalıyorsun sen bu kutuyu temizlik için elinlemi tutucaksın evet ise düşün orda hasta olan deden ve o hortumun çıkmaması gerekiyor çıkarsa aniden kalp krizi geçirip ölebilir işte bütün bunlara dikkat etmen gerekiyor bunları yaparken sen temizlik mi diyeceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: K-orn
    quote:

Orjinalden alıntı: Alésta
    Annanem yaşasaydıda bırak elini yıkamamayı, hiç yıkanmasaydı.

hemen dramatize edionuz olayı. ben ne annane ne babanne nede dedemlerin hiç birini görmedim hepsi ben doğmadan ölmüşler
    ayrıca walla kardeşinide kap eve dön hacı hiç yoktan bi makarna hazır çorba menemen fln idare edersiniz.
    EDİT: cümlede değişiklik

sende o sevgiyi bilmediğin için o duyguları yaşamdığın için kardeş öyle yazanları anlamıyorsun ; dedemin kefeni açıldığındaki yüzünü gördüğümde başımdan kaynar sular dökülmüştü ve mezarına koyulurken üstü kapatıldığında o artık yanımızda yoktu ve olamayacaktı huzur içinde yatıyorsundur inş dede

• ananınenin elinin içini öp hatta içine reçel sür yala
  • quote:

Orjinalden alıntı: rime011

sıc*** sa yine yıkamıyo sadece annanem değilki dedem teyzem teyzem ananemgille birlikte evdeki herkes ben babamın içtiği bardaktan su içmem bide o ellerle yemek yemek

Durumunu o kadar iyi anlıyorum ki . Çünkü aynı şeyleri ben bire bir yaşadım . Annem orta sona kadar çorabımı giydirirdi . Sabah kahvaltısında corn flakesten başka bişe yemezdim . Evde bi gün salam-sucuk eksik olsa katliam cıkarırdım . Taa ki bi gün annem hastalanıp ben teyzemin evinde kalıncaya kadardı. Ondan sonra annemin değerini çok çok iyi anladım . Kusura bakma ama benim annem - babam gibi senin annen babanın hatası çok şımarık yetiştirmişler . Ben tek çocugum benim için doğal ( xP ) lakin doğru yolu buldum . İnş. sende bulursun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 25 Nisan 2008; 15:50:28 >
  • hayır kardeş bende tek çocuğum ama hiç şımarık yetiştirilmedim her istediğim zamanında olmadı sen corn flakes yemişsin ben onu hiç tatmadım çorabımı kendim giydim hayata tutunmam için kavga ettiğimde beni döven çocuğa kızmaya gitmezdi tamam filan der geçiştirirdi üst komşuda çocuğuna sana biri vuruyorsa sende vur gücün yetmiyorsa al eline taşı at kafasına
  • siz anne ve babanızdan bahsediyosunuz annem ve babam beni böyle yetiştirdi bunun şımarıklıkla alakası yok sağlını düşüncen bunları yapacan bunları yapmıcan ama siz abartınız yok şuydu yok buydu çok şımarıksın ya siz okulda birinin pet şişesindeki suyu içebilirmisinzi bana bunun cevabını söyleyin sonra gelin yazın sağlık önemlidir ben aşırı titiz değilim ama elinin kiriylede o işler olmaz bugun aç kaldım yarın sabahtan eve gidip kendi yemeğimi hazırlıcam
  • ben şişenin ucunu temizler içerim susuz kalmaktan iyidir ailen seni yanlış yetiştirmiş unutmaki sen büyüceksin bu hayatta yanlız kalıcağın günde olucak üniversite okuyunca bir evde kalırsan ve o evi başkaları ile paylaşırsan aranızda yemek temizlik çizelgesi yapıcaksınız yemeği birgün biriniz birgün biriniz yapıcaksınız peki o yemeği nasıl yiyeceksin eğer hiçbirgün onların yaptığı yemeği yemezsen evden atarlar seni başka bir evede çıkınca aynı işleri yapıcaksın ve yine yemekleri yemekyeceksin ve o evdende atılıcaksın sonunu sen düşün
  • Anneannen tuvalete girdiğinde sende onla berabermi giriyosun Elini yıkamadığını nerden biliyorsun ??
  • annane neden elini yıkamıyosun diye sor!

biraz kafanı çalıştır ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Anneannen tuvalete girdiğinde sende onla berabermi giriyosun Elini yıkamadığını nerden biliyorsun ??

tuvaletten çıkınca banyoya uğramıyorda ondan

hem biri üniversitede aynı evde arkadaşlarınla filan kalınca ne yapcan yapmış eğer sorun olur kalmam bu kadar basit hem onların yüzene söylerim ellerinizi filan yıkayın
  • yahu arkadasım biraz uzulur neden yıkamıyosun dıyınce sonra gecer!Ayrıca Umre ye gıdecek kadar dinle ilgiliyse ailenin bi kısmı diğer kısmı da yeterince temizdir.Aynı bardaktan içmeme durumu senin yaşında bende de vardı.tam olarak geçmese bile gelip geçici şeyler bunlarEn kotu ıhtımalle cak kardesının agzına 2 tane konusma lan de ewe gıdıoz yuru de daha ne dıyım
  • kardeş kocaman adam olmussun.rahatsız oluyosan kardeşinide al eve git.aç kalacak haliniz yok
  • sorun evden uzakta kalmandan dolayı hissettiğin iç huzursuzluğuysa anneanneni de al sizin evde yaşayın 20 gün kendi yatağında yatmış kendi evinde olmuş olursun.

anneannen sizi gelsin annenler dönünceye kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

yahu arkadasım biraz uzulur neden yıkamıyosun dıyınce sonra gecer!Ayrıca Umre ye gıdecek kadar dinle ilgiliyse ailenin bi kısmı diğer kısmı da yeterince temizdir.Aynı bardaktan içmeme durumu senin yaşında bende de vardı.tam olarak geçmese bile gelip geçici şeyler bunlarEn kotu ıhtımalle cak kardesının agzına 2 tane konusma lan de ewe gıdıoz yuru de daha ne dıyım

annemgil gitmiş sen kardeşine vur diyosun hem annemgilin umreye gitmesiyle annemimgilin dini alakanlandırır anneannemgil pek aldırmazlar

• yaptığın yanlış bir davranış anneannen ve annen seni çocukken baktıklarını hatırlıyormusun belki onların evinde lavobo varsa yıkamıştır belki ama yaşlılıkta unutkanlıktan olabiliyor ama sen güzelce konuşmayı dene o evdende ayrılma sonra ileride yanlız kalınca o zaman kıymetini iyi anlarsın ben bir kaç sefer yanlız kaldım ama sağolsunlar para bırakıyorlar bende yerine göre harcıyorum diğeri kalıyor ama ben para gelince cimrileşiyorum biliyorsunuz para kolay kazanılmıyor sanki parayı sokaktan topluyoruz tutumlu olmak her zaman iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

sorun evden uzakta kalmandan dolayı hissettiğin iç huzursuzluğuysa anneanneni de al sizin evde yaşayın 20 gün kendi yatağında yatmış kendi evinde olmuş olursun.

anneannen sizi gelsin annenler dönünceye kadar.

ben bütün teklifleri sunum dedim evde kalaım onlar bizim eve gelsinler yok siz gitceniz gittikte ne oldu aç kaldım
  • Evde kalma iznini istiyorsan ailene olgunlaştığını belli etmelisin..

Ben 13 yaşından beri evde yanlız kalıyorum
  • annanene mont giydir
  • bir gün lavoboya girip çıktığında annanene seslen anane tuvaletten çıktım ellerimi nered yıkabilirim de o zaman o seni sen onu anlayacaksın iki tarf ta kırılmamış olur anne bu sonuçta ona hiç bir şey diyemezsin o bu dünyadaki melektir...

İkinci bir Allah ararsan şayet o annendir...Ben bunu bilirim bunu söylerim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.