Şimdi Ara

deli olıcam artık evimden başka yere gitmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar annemve babam az önce umreye gitti ve ben annanemgilde kalmak zorundayım.Ben anneme dedim kafam attığı anda eve gelirim dedim arkadaşlar yapamam ben ananemgilde WC,banyosuydu,kirlilerin yıkanmasıydı,hele yemekleri nasıl yiyecem onu bilmiyom ananem wc çıktıktan sonra elini yıkamıyor
    anneme ve babama anlattım ama onlar 20gün sabretcen dedi bende kafam atarsa eve gelirim dedim bide kardeşim o olmasa ne ananemgile gidecem 20gün boyunca kendimi idare ederdim tek başıma

15yaşımdayım ve bana kurtulma yolu söyleyin

• kardeşini bırak kendin kaç
  • Kardeşin ile beraber git.bırakma kardeşini ! Anneanne ne söylesen durumu?
  • Kuzen falan varsa onlara geç yada bi kuzenini ayart beraber kalın sizde
  • aynen

ama benim dedemgitti babannemin yanın yanında kaldım 15 gün boyunca zor be insanın evi gibisi yok
  • anneanneni korkut...elini 3 kere sabunla yıkamzsan cinler gece gelir de.. din hocamız bize öyle söyledi de...bu tür hurafeler çok işe yaıyor.
  • anaanneni protesto et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Besledik büyüttük danayı , şimdi tanımaz oldu anayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stw

Besledik büyüttük danayı , şimdi tanımaz oldu anayı

+1 Anneannen o senin. Yaşlılık hali. Ben anneannemi göremiyorum 3 ay tatilde 1 ay anca yanlarına gidebiliyoruz. Kıymetini bil.
  • ben onu bildim bileli öyle ben akşama evden yemek götürcem şimdi kaçıp eve geldim bişeyleri bahane edip kardeşimi bırakamam zaten annemgil gider gitmez ağlamaya başladı ama ben 20günde açlıktan filan ölürüm
  • Valla Zor bir durum sabretmen lazım
  • annemde sabret diyoda off off babaanneme gidiyim dicem onlarda umrede offffffffffff offfffffffffffffffff
    kardeşim olmasa ben hiç kimsede kalmada işte kardeşim var dayım gile gidiyim dedim orda kalıyım kardeşim yine sorun çıkardı
  • Annanem yaşasaydıda bırak elini yıkamamayı, hiç yıkanmasaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

Annanem yaşasaydıda bırak elini yıkamamayı, hiç yıkanmasaydı.

ben o anlamda demedimki
  • yaw genelde ananler der elini yıka diye
    yaşlılıktan unutkanlıktan mı acaba

hangi şehirdesin sen...gel bizim yurtta kal
  • arkadaşım sen nasıl konuşursun ailenle o şekilde benim babaanneminde ağzı kokuyor ama söyleyemiyorum biliyorumki üzülücek yaşlılıktır doğaldır o güzel bayan senin her zaman yanında olmaya çalışıyor ve ölene kadarda olmaya çalışacaktır çünkü sen onun biricik sevdiği torunusun ama senin yaptığın çok ayıp sen bunları düşünürken ailene dua etmeni isterdim.Benim annemde halamın evlenmesinden dolayı 4 gün boyunca evde tek başıma kaldım sadece yemekler için komşuya çıktım ama onlarda olmasalar ben kendi başımın çaresine bakarım gider dışarıdan yemek alırım yada evdekilerle kendi başımın çaresine bakarım hatta geceleri hiç uyumadım hep bu forumdaydım arkadaş sevgilisi ile sorunlar yaşıyormuş ben gecenin bir yarısı kıza nasihat veriyordum üniversiteyi kazanırsan ( inş kazanırsın ) ve başka bir şehirde üniversiteyi kazanırsan oralarda tek başına kalıcaksın tek başına kalmasanda arkadaşların olucak ama o arkadaşların senin ailen gibi değil ve o günler yaşarsan anneannem burda olsaydıda eli koksaydı o eli kokan elleri ile beni okşasa bana yemek yapsa diyeceksin butür şeyleri bu yaşta kafana takman çok doğal ergin bir birey olmaya başladın çünkü ama kendine hakim olmalısın demişsin kafam atarsa eve gelirim peki sen gece yarısı dışarıda gezerken seni o sıcak evde düşünenleri hiç düşündünmü ben 14 yaşında iken bi ara eve geç gelmiştim hava iyice kararmıştı ve tanıdık herkes beni arıyordu ama ben evin kapısının zilini çaldığımda kapı açıldığında babamın ağlayışını hiç unutamıyorum bu kafam eserse eve gelirim olayıda aklına şurdan geliyordur eminim diğer arkadaşların bu şekilde davranıyor değilmi sen onlara uyma dersini çalış iyi bir hayat kazanmaya çalış sende giz gez arkadaşlarınla ama belirli bir saatte eve gel ailen sana güvenicektir ve başka bir zaman geç bir saatte gelmek istediğinde ailende izin vericektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

yaw genelde ananler der elini yıka diye
    yaşlılıktan unutkanlıktan mı acaba

hangi şehirdesin sen...gel bizim yurtta kal

ankara kalacak çok yer varda kardeşim sorun yapıyo beni yanlız bırakma diye o olmasa sorun filan yok 20gün ben ayvayı yiyecem bide yemezsem zorla yedirirler off off
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

arkadaşım sen nasıl konuşursun ailenle o şekilde benim babaanneminde ağzı kokuyor ama söyleyemiyorum biliyorumki üzülücek yaşlılıktır doğaldır o güzel bayan senin her zaman yanında olmaya çalışıyor ve ölene kadarda olmaya çalışacaktır çünkü sen onun biricik sevdiği torunusun ama senin yaptığın çok ayıp sen bunları düşünürken ailene dua etmeni isterdim.Benim annemde halamın evlenmesinden dolayı 4 gün boyunca evde tek başıma kaldım sadece yemekler için komşuya çıktım ama onlarda olmasalar ben kendi başımın çaresine bakarım gider dışarıdan yemek alırım yada evdekilerle kendi başımın çaresine bakarım hatta geceleri hiç uyumadım hep bu forumdaydım arkadaş sevgilisi ile sorunlar yaşıyormuş ben gecenin bir yarısı kıza nasihat veriyordum üniversiteyi kazanırsan ( inş kazanırsın ) ve başka bir şehirde üniversiteyi kazanırsan oralarda tek başına kalıcaksın tek başına kalmasanda arkadaşların olucak ama o arkadaşların senin ailen gibi değil ve o günler yaşarsan anneannem burda olsaydıda eli koksaydı o eli kokan elleri ile beni okşasa bana yemek yapsa diyeceksin butür şeyleri bu yaşta kafana takman çok doğal ergin bir birey olmaya başladın çünkü ama kendine hakim olmalısın demişsin kafam atarsa eve gelirim peki sen gece yarısı dışarıda gezerken seni o sıcak evde düşünenleri hiç düşündünmü ben 14 yaşında iken bi ara eve geç gelmiştim hava iyice kararmıştı ve tanıdık herkes beni arıyordu ama ben evin kapısının zilini çaldığımda kapı açıldığında babamın ağlayışını hiç unutamıyorum bu kafam eserse eve gelirim olayıda aklına şurdan geliyordur eminim diğer arkadaşların bu şekilde davranıyor değilmi sen onlara uyma dersini çalış iyi bir hayat kazanmaya çalış sende giz gez arkadaşlarınla ama belirli bir saatte eve gel ailen sana güvenicektir ve başka bir zaman geç bir saatte gelmek istediğinde ailende izin vericektir.

sıc*** sa yine yıkamıyo sadece annanem değilki dedem teyzem teyzem ananemgille birlikte evdeki herkes ben babamın içtiği bardaktan su içmem bide o ellerle yemek yemek

• quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

Annanem yaşasaydıda bırak elini yıkamamayı, hiç yıkanmasaydı.

hemen dramatize edionuz olayı. ben ne annane ne babanne nede dedemlerin hiç birini görmedim hepsi ben doğmadan ölmüşler

ayrıca walla kardeşinide kap eve dön hacı hiç yoktan bi makarna hazır çorba menemen fln idare edersiniz.

EDİT: cümlede değişiklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 25 Nisan 2008; 15:26:42 >
  • Yorumsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLainLogic -- 25 Nisan 2008; 15:50:42 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.