Şimdi Ara

[Deleted]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hm
  • 1960' lı kaç kişi var forumda ?
  • Tahminime göre gecekondu çağının başlangıçlarıdır.Ayrıca İstanbul'un ilk ciddi göç hareketleri bu zamanlarda görülmüştür.
  • Oho oho son sözlerimi yazıyorum ölmeden önce dikkatli okuyun kusura bakmayın bunamisim darXelcan ne diyeceğimi unuttum öhö öhö hey gidi gençlik bizim zamanımızda Kezman'ı samanlığa atıp pardon devamını unuttum öhö öhö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

Oho oho son sözlerimi yazıyorum ölmeden önce dikkatli okuyun kusura bakmayın bunamisim darXelcan ne diyeceğimi unuttum öhö öhö hey gidi gençlik bizim zamanımızda Kezman'ı samanlığa atıp pardon devamını unuttum öhö öhö

ne diyon sen değişik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

1960 lara birazda olsa yazılmış :)

@Alcatraz Katili
    @Ölümsüz Adam

muhtemelen istanbula göçün başladığı tarihler dediğiniz gibi. Birde almanya furyası varmıydı o yıllarda ????

Benim bildiğim o da varmış.Babamlar da gideceklermiş de dedem biraz yaşlıymış.O yüzden almamışlar.
  • O zamanlar kezban yokmuş tabi hey gidi hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

Tahminime göre gecekondu çağının başlangıçlarıdır.Ayrıca İstanbul'un ilk ciddi göç hareketleri bu zamanlarda görülmüştür.

Gecekondu çağı Kanuni dönemi sonlarında başlar
  • Biraz mantıklı konu açın.1960 da çocuk olan adam şuanda 60 küsür yaşlarındadır.60 yaşında adamın burda ne işi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.