Şimdi Ara

Dekolte teşhircilik midir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dekolte teşhircilik midir?

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2009)
Giriş
  • delkoltenin derecesine bağlı ;)
  • Tabii ki öyledir Bir kadın neden orasını burasını gösterecek kadar açık giyinir? Millet baksın da ilgi çekeyim diye. Maksat göstermek, vucudunu sergilemek ben burdayım demek. Yani teşhircilik :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpTéKiN

Tabii ki öyledir Bir kadın neden orasını burasını gösterecek kadar açık giyinir? Millet baksın da ilgi çekeyim diye. Maksat göstermek, vucudunu sergilemek ben burdayım demek. Yani teşhircilik :))

Ona bakarsan insan zaten çıplak çekilde oluşmuş.Yani sonradan giyinmiş.Soru şöylede olabilir.Bir insan neden orasını burasını gizleyecek kadar kapalı giyinir ki?
  • kıvamıyla olduğu sürece birinin dişiliğinin farkında olması ve bunu sergileyecek kadar cüretkar olması kadar güzel birşey yok

ben kız arkadaşlarım giymiyorsa biraz dekolte takıl ya derim mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif

quote:

Tabii ki öyledir Bir kadın neden orasını burasını gösterecek kadar açık giyinir? Millet baksın da ilgi çekeyim diye. Maksat göstermek, vucudunu sergilemek ben burdayım demek. Yani teşhircilik :))

Ona bakarsan insan zaten çıplak çekilde oluşmuş.Yani sonradan giyinmiş.Soru şöylede olabilir.Bir insan neden orasını burasını gizleyecek kadar kapalı giyinir ki?

felsefeye döndü olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

kesinlikle...
    birilerinin orasını burasını açmanın tek bir sebebi vardır,ben burdayı demek.Sıcak mıcak bahane.Yok çok sıcakmış o yüzden açılıyorlarmış falan....

Bu olaya ne kadar sexuel baktığınla ilgilidir.Kadınların doğasında var hoş görünmek.Kendilerini göstermek.Yozlaşmış toplumlar üreme organları ile düşündükleri için bazı kötü sonuçlar ortaya çıkabiliryor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Her türlü fikre saygı duyulması lazım ama şu yazdığın cümlenin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın?
  • quote:

annene veya ablana veya kardeşinede böyle söylüyormusun açın ya filan diye yalnış anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 20 Temmuz 2009; 18:01:08 >
  • quote:

kesinlikle...
    birilerinin orasını burasını açmanın tek bir sebebi vardır,ben burdayı demek.Sıcak mıcak bahane.Yok çok sıcakmış o yüzden açılıyorlarmış falan....

quote:

ahlak

Aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

quote:

quote:

sallaya sallaya gezebilirsin hocam öyle bi engelleme yok

Yaprak koyup gezecem

Yok yaprak koyup gezecem
  • quote:

quote:

kesinlikle...

Bu olaya ne kadar sexuel baktığınla ilgilidir.Kadınların doğasında var hoş görünmek.Kendilerini göstermek.Yozlaşmış toplumlar üreme organları ile düşündükleri için bazı kötü sonuçlar ortaya çıkabiliryor.

Bizim kontrol edemediğimiz bir şeyden neden sorumlu olalım?Ben şahsen orasını burasını abartılı olarak açan birini gördüğümde hislerime engel olamam.Yani teşhircilik.
  • quote:

quote:

Mikroplardan dolayı iltihaplanmalar, çevresel faktorlerden dolayı yaralanmalar, cildin yıpranması 1.

Soğuktan, sıcaktan ve hastalıklardan korunma amacıyla 2.

Bu 2 sebepten dolayı insan giyinmek zorundadır. İnsan sadece bu 2 amacı yerine getirecek şekilde giyinirse sorun olmaz. Ama bunu aşıp göğüsü açık belden aşağı 1 karışlık elbise giyerse bir kadın, bu normal olmaz...

Ayrıca insanlar hala çıplak dolaşsa şuan dünya nüfüsü 20 milyar olurdu en az ve bireysel insanın yaşama süresi 30 sene olurdu ortalama :)) Herşeyin adabı ve dengesi var...

Kısacası ilk insanlar çıplak dolaşıyormuş evet ama o zamanlardaki iklim, doğa ve nüfüs şartları bu duruma uygundur... Şimdi şartlarla kıyaslama... Zamanla kıyafet kullanımı da ZORUNLULUKTAN olmuştur bu nedenle... Din, ahlak vs. katmadan bu şekilde açıklayabildim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 20 Temmuz 2009; 18:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

quote:

annene veya ablana veya kardeşinede böyle söylüyormusun açın ya filan diye yalnış anlama

Anlatmak istediğimi anlayan anlar.Senin sorduğun bu soru sadece olayı saptırmaktır.
    Anlatmak istediğim insanlar zaten çıplak oluşmuştur.Doğada her canlı insanlar hariç çıplaktır.Yani çıplak oluşmuş bir canlının sonradan dekolteyi dert etmesi,ahlaksızlık olarak görmesi nekadar doğrudur?
  • Fazla abartili sekilde açik olmadikça ben rahatsiz olmam. Ama bazi kadinlar var isin cilkini çikarabiliyorlar. Onlardan ben de rahatsiz olurum.
  • dekolteden kasıt ne. Artık mini etek veya göğüs dekoltesi falan çok sıradan.
  • Asırlardan beri erkekler kadınlardan daha güçlü konumda olmuş ve kadınlar sürekli onların altında ezilmişlerdir.Onlara hükmetmek ve dediklerini yaptırmak için cazibelerinin,çekiciliklerinin farkına varmışlar ve engebeli vücut hatlarını gösterecek biçimde giyinmeye özen gösterip erkekleri kusursuz bir etki altına almışlardır.Böyle giyinmelerinin asıl amacı karşı cinsi etkilemek ve varoluşlarını kanıtlamaktır.Bunu da çok iyi başardıklarını düşünüyorum.

Hangi kız erkekler tarafından ilgi istemez ki!En muhafazakarında da bu vardır.Karşı cinsin onlarla etkileşime geçmesi onlara doyumsuz bir haz verir,varoluşlarını onaylar,kendini değerli hissettirir.Tamam da bunlar için illa da vücudun girinti ve çıkıntılarını tamamen belli edecek kıyafetler giyerek bedenlerini teşhir etmelerine gerek yoktur ki!...
  • SS nerde ?
  • Kadınlarda dekolte var erkeklerde hiç bişe yok ben zenci olsam valla çıplak gezerdim sokaklarda malafatı sallandıra sallandıra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

quote:

Anlatmak istediğimi anlayan anlar.Senin sorduğun bu soru sadece olayı saptırmaktır.
    Anlatmak istediğim insanlar zaten çıplak oluşmuştur.Doğada her canlı insanlar hariç çıplaktır.Yani çıplak oluşmuş bir canlının sonradan dekolteyi dert etmesi,ahlaksızlık olarak görmesi nekadar doğrudur?

Bencede arkadaşı biraz yanlış anladınız.Sadece doğal olanı bu demek istedi.Ablasıymış kardeşiymiş konuyu saptırmayalım.Arkadaş bakış açısını sorguluyor...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.