Şimdi Ara

DEHŞET ÖTESİ 'HAUNTING GROUND...' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gry

arkadaşlar selamlar. ben 1 yıldır foruma üyeyim de pek az yaşmışım yau:) neyse işim düştü sıkıştım soracam. oyunu bitirenler varmış. ben o dev atlatılmaz diyodum da nihayet kilisede avize düştü tepesine şimdilik kurtuldum. oyun biter diyodum da daha nerdee.. şimdi de eli camlı karı peşimde. ondan kaçarken şelale gibi suları dökülen bi yerden kaçıp kapıyı kapattık o kapı daha açılmıyor. başka odalar var, kocaman bir mamutun(dev fil) kafasının olduğu oda var, koltukta oturan bebek gerçek arası bi kadının olduğu koridor var falan ben oralarda kaldım. allah için yardım.
    sözü geçmişken fatal frame 2 yi de oynuyorum onda da takıldım ama onu kendi forumunda sorayım bari...saygılar

Dostum aşağı katı açabildin mi. Eğer açtıysan Merdivenlerden aşağı in banyoda bir daktilo var orda duvarda asılı olan tabloda ki şifreyi çöz daktiloda yaz ejderlerin ağzına koy. Alev donucask ordan yukarı çık kütüphanenin üzerinde anahtar var onu düşür. Sonra 3 yanlış 3 doğru odası var orda doğruyları yap. Suyun diğer tarafında ki kapının önü köpri olacak. Tam olarak hatırlamıyorum işte. Sen tam olarak kaldığın yeri söylersen daha iyi yardımcı olurum. Birde bu konuyla ilgili sorunuz olduğu zaman pmle haber verirseniz daha çabuk bakarım topiğe

• kapının önünde goril war oraı nasıl gecicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: remuss

kapının önünde goril war oraı nasıl gecicez

Koridorun sonunda soldaki odadaki daktiloyla EMETH yaz gorile tak çalıştır. Biraz geç oldu kusura bakma Bu arada haunting ground yardım topiği

http://forum.donanimhaber.com/m_5862799/mpage_1/key_/tm.htm
  • Harbi saglam grafikleri olan bir oyun daha oynanabirlik nasil ki
    ps2 sanirim
    ps3 için nasil olur ki
  • Resident Evil vari oyunlar ararken bu oyunu ve bu konuyu buldum. Oyun ilgimi çekti ve 17 yıl sonra bir konuyu forumcuların tabiriyle hortlatmaktan kıvanç duyuyorum 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 6 Temmuz 2024; 11:54:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haunting Ground ve Clock Tower Capcom'un Resident Evil, Dino Crisis ve Onimusha ile birlikte en iyi işleri. Playstation 2 dönemi gibisi bir daha gelmez. Büyük firmalar içinde yine en istikrarlı giden Capcom ama şu oyunların devamını getirse var ya, uçarız yeminle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle remakeleri yapilmali ama artik cogu kisi bunlari bilmedigi icin en garanti yol resident evilla devam ediyorlar, satis kaygilari cok fazla.

• Capcom un ps2 ye özel maximo oyunları da var çok tatlı oyunlardır çoğu kimse bilmez aksiyon platform oyunudur.
    Hatta ilk oyun aşırı zordur da save i topladığınız paralarla alıyordunuz. 2.oyunda kaldırmışlardı bu sistemi.

Merak eden ve bu türü seven varsa baksın mutlaka.

Ayrıca haunting ground kadar olmasada rule of rose oyunu var yine ps2 ye özel biraz ağır tempodur ama atmosferi iyidir. Konusu da ilginç sonuda süprizdir.

• Çıktığı gün oynayıp birkaç haftada bitirmiştim ama 18 yıl geçmesi üzerinden üzücü sanki 5 yıl önce felan gibiydi

• Ps2 döneminde maalesef imkansızlıklardan dolayı ps2 ve pc sahibi değildim. İnternet kafelerde oyunlar oynardım imkan el verdikçe ve o zaman kısıtlı oynanış imkanına sahip olmaktan dolayı oyunlardan daha fazla keyif alırdım. O dönemlerdeki oyunların şu anki oyunlardan farklı olması gerçeği de var tabiki. Birde Ps2 konsolunun görsel havası görsel tarzı hep çekici gelirdi, hala da çekici geliyor. Batman Begins, Prince Of Persia Warrior Within, Darkwatch, Resident Evil 4 gibi oyunları Ps2 sayesinde öğrendim ve oynadım. Denediğim çok Ps2 oyunu olmasına rağmen çoğunu bitiremedim ve Haunting Ground oyunuyla da karşılaşmamıştım. İso olarak indirip denedim, umarım bir ara oynayıp bitireceğim.

• ereneren E kullanıcısına yanıt

Maximo çok iyiydi evet. Darbe aldıkça zırhı dökülüyor en son don atlet kalıyordu. 

• Resident Evil Outbreak ve Resident Evil Outbreak File #2 oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz, oynadınız mı ? Çok ön plana çıkamamış oyunlar bunlarda anlaşılan.

• turquoise.blue kullanıcısına yanıt

Diğer Resident Evil oyunlarına göre biraz farklılıklar var, ama mantık güzel bir oynanış mantığı var. Bize yardım eden bilgisayarın yönettiği yan karakterler eğer ölürlerse, kalıcı olarak ölüyorlar. Oyunun başında bu karakterden istediğimiz birini seçebiliyoruz. Bu çeşitlilik güzel. Eğer birini zombi ısırırsa virüs bulaşıyor ve zombiye dönüşüyor. Mekanlarda antivirüs var, fakat bulması zordu diye hatırlıyorum. İlk oynayışımda hepsini birden kurtarmak isteyerek oynadığımda baya zorlanmıştım. Bazılarını feda etmek zorunda kalmıştım. Silah ve mermi için de köşe bucak araştırarak oynamak lazım. Bazı bosslar çok güzeldi. Eğer remake’ini yaparlarsa ayıla bayıla oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Temmuz 2024; 16:16:39 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Oynanış videolarına biraz bakındım ve gerçekten ilgi çekici oyunlar. Capcom'un bu iki oyun için remake yapacağını düşünmüyorum ama yaparlarsa hakikaten keyifle oynanır.

Bu derin uykudan konuyu uyandıran sensin demek.

•  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 7 Temmuz 2024; 19:13:40 >

Onlar online tabanlı oyunlar single da oynanıyor ama yanınızda ki elemanların yapay zekası berbat sinir krizleri geçşrebilirsiniz. Ama grafik olarak da atmosfer de iyidir. Raccon city nin hiç görmediğiniz yerlerinde geçiyor.

Sabrınız varsa oynayın

• Rule of the rose u da deneyin bunu sevdiyseniz.

Capcom un re ve dino fan sonra pek bilinmeyen 3 korku oyunu daha var.

Haunting Ground
    Rule of the Rose
    Clock Tower 3

3 u de dönemine göre çok çok iyidir şimdi bile gideri vardır.

Kızımın favorisi Clock Tower 3 du. Bana 3 kere bitirtttirdi.

Ancak en zoru Rule of Rose Bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğru oyun yanlış zamandı hocam.
    İnternetin 0s3 de bile zar zor rayına oturmaya çalıştığı hatta oturadigi taa ki PS4 de oturduğu gerçeği vo önüne alındığında capcom un PS2 dönemi için online tasarladığı iki oyundur.
    Tabi ki sadece Japonya'da kör topal bir live serdiv verilebilmistir.
    Bir kapı açmanın neredeyse 45 saniye sürdüğü save sisteminin neredeyse yok gibi bişey olduğu oyundur.
    Ancak kendinden önce çıkmış 1,2 ve 3. Oyuna lore olarak çok şey katmış karakterleri sağlam ( daved Kevin elysa vs) olduğu , virüs mantığının değişik ( oyun başladığında bir virüs yuzdeniz. Ar ve giderek artıyor ve sizi yavaşlatıyor yani Zamana karşıda savaşıyordurdunuz) mekanlarında göreceli olarak unik esssiz olduğu bir yapım. Mesela zombi fil kaplan vs vardı. Re 2 remake de ki polis istasyonun lobinin altında ki gizli geçit ilk bu oyunda kullanılmıştır mesela.

Ayrıca yine göreceli file 2 min opening i hmis geçmiş en iyi re acilisidir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ereneren E kullanıcısına yanıt
    Co-op tasarlanıp ta eğer co-op oynanmayacaksa karakterleri yapay zekalarıyla oynamanın sıkıntılı zamanlar yaşatması hala benzeri oyunların kaderi belli ki. Evet atmosfer özellikle çekici görünüyor. Bende bahsettiğin sabır var mı bilmiyorum 😀 Deneyip zorlamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.