Şimdi Ara

Deha (Genius) Albert Einstein 2017 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
9
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dizi finali 10. bölüm olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoluluBatuhan

Nat geo 2 saatlik sezon finali diyordu ama internette 47 dakikalık 9. bölüm var.

Aynen ben de bakıyorum 10. bölüm yok. Neyse izleriz sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyi bilim ve sanatın iç içe olması güzel.

• Einsteindan bi uçan bi kaçan :D Güzeldi bence sezon, buna benzer bilim ile alakalı dizi tavsiyesi olan var mı? Tüm yaz boşum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

Einsteindan bi uçan bi kaçan :D Güzeldi bence sezon, buna benzer bilim ile alakalı dizi tavsiyesi olan var mı? Tüm yaz boşum :D

fringe.tamamen bilimle alakalı fringe sınır ötesi bilim demek zaten.Uçuk şeyler var bilimle ilgili spoiler olmasın sıkılacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 26 Haziran 2017; 18:12:48 >
  • Başlıyorum hocam teşekkürler
  • quote:

Başlıyorum hocam teşekkürler

Gözlerim yaşardı ilk defa dizi önerdiğim biri bunu yazdı
  • Yolla gelsin 2. dizi. İçim burkuldu öyle yazınca :(
  • quote:

Yolla gelsin 2. dizi. İçim burkuldu öyle yazınca :(

Eskisi kadar umursamıyorum artık zaten kendileri kaybeder anlamadığım izleyince asosyal oluyomuşsun filan kim günde 10 bölüm izle diyoki .Neyse hastane dizisi doktor house var bilim kurgu filan yok sıkıcı değil house varken sıkıcı olmaz zaten oyunculuğu yeter.Breaking bad,Game of thrones ayrıca önerim sen zaten bunları duymuşundur.Friends komedi ararsan,Seri katil ararsan dexter

• İyi bir sezon oldu kanımca.

Einstein'e ne kadar ilk başlarda sinirlensem de hayatının sonlarına doğru manevi değerlere de önem vermesi güzeldi. Einstein'in fikirlerini görmek, hayata bakış açısını görmek benim hayata olan bakış açımı kesinlikle değiştirdi.
    Geoffrey Rush'ın oyunculuğu ise en beğendiğim tarafıydı dizinin. Aksanı, oyunculuğu, konuşma tarzı tek kelimeyle harikaydı.

Seneye Picasso gelecekmiş. NatGeo umarım başarısını sürdürür.
  • 4. bölümden sonrasını izlememiştim, bitirdim az önce. Güzel bi yapım olmuş. Einstein'ı oynayanlar sağlamdı baya. Yeni sezonu da bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyar einstein gerçekten iyiydi.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ++

üçüncü sezon için bir kadın figür düşünülüyormuş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ilk bölümun girisinde einstein sınıfta kadını duvardan duvara vurunca bune saçmalık dedim ve kapattım

Cok sey kaybetmedim umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 4 bölüm izledim ama belgesel olarak bakmazsan ancak o şekilde izlenir.

Dizide gelecekte bir yere bağlanır mi bilmiyorum ama özellikle aşk hayatı epey ciddi yer kaplıyor.

Neni sarmadı ama izlemeye baslicaklar. Bunu kabullenip başlarsa izlenir ancak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezonunu onayladı. 3. sezon Frankenstein’ın yazarı Mary Shelley'i anlatacak.

Picasso'yu merkezine alan, Antonio Banderas’ın oynadığı 2. sezon 24 nisanda başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezon çıkmış arkadaşlar hiç söylemiyorsunuz

Siftahı yapalım sonrasında hepsi çıkınca izlerim.
  • Albert Einstein (14 Mart 1879 – 18 Nisan 1955); Yahudi asıllı Alman teorik fizikçi ve bilim insanı. 1921 yılında Nobel Fizik Ödülü’ne layık görülmüştür.https://www.fizikbilimi.gen.tr/albert-einstein/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaTX -- 10 Aralık 2018; 3:6:43 >
  • 3.sezon tamamı yayınlandı. Henüz başlamadım.

4.sezon m.l.king yaşamını konu alacakmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.