Şimdi Ara

Deha (Genius) Albert Einstein 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
9
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • National geopharics te şuan Deha yayınlanıyor. 4:50de başladı. İsteyenler başa alıp izleyebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm izledim bence harikaydı. Johnny Flynn çok güzel oynuyor bence sağlam oturmuş role. Gençlik yılları sahneleri çok başarılıydı. Heyecanla bekliyorum ikinci bölümü

• şuanda 2. bölüm türkçe olarak national geographic de
  • 11deki altyazılı versiyonu beklemedeyiz
  • "Elinizi sıcak bir sobanın üstünde bir dakika tutsanız, size bir saat gibi gelir. Güzel bir kızın yanında bir saat otursanız, bir dakika gibi gelir. İ?te görelilik budur." (Albert Einstein)

Kocamın görelilik teorisini anlamıyorum ama kocamı tanıyorum ve sözüne güvenilir biri olduğunu biliyorum." (Elsa Einstein)

A?k kendini daha önce hiç bu ?ekilde tamamlamı?tı. (BakirEdebiyat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Beyin -- 30 Nisan 2017; 21:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyix

01x01

Şimdiye kadar genelde aksiyon, fantastik tarzda takılan biri olarak hiç sıkılmadım.

Dizi atmosferiyle, senaryosuyla, oyunculuklarıyla ve daha birçok şeyiyle çok güzel.

Flashbackleri iyi yedirmişler. Bence bazı dizilerde çok büyük bir sorun bu. Ya flashback ya da normal zaman sıkıcı/yetersiz geliyor diğeri gelse diye bekliyorsun. Ama güzel ve dengeli yapmışlar. İki kısmı da sıkılmadan izledim.

Einstein'ın gençliğindeki sorgulamaları sırasındaki o duygu, haz vs. güzel yansıtılmış.

Einstein'ın hayatında bu tarz şeyler olduğunu bilmezdim. Bu dizi sayesinde biraz genel kültür edinmiş olurum belki de.

Bir de Einstein'ı agnostik sanırdım ben, Yahudi mi harbi? Baya şaşırdım buna. Ama Wikipedia'da en ünlü agnostikler listesinde geçiyor

Sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Yahudi kökenli bi aileden geliyor ama kendisi yahudi değil.

• Irk olarak Yahudi sadece. Dini olarak kendisi bile ne olduğu bilmediğini söylüyor. Belli bir görüşü yok ama vikipedi tarzı yerlerde panteist olarak geçiyordu sanki

• kimse izlemiyo mu la güzel dizi.
  • 3. bölüm de çok başarılıydı yine. Dizinin ağırlığı gençlik tarafında olması çok iyi umarım ağırlık böyle devam eder. 3.bölüm son sahnesi çok iyiydi. Bi dahaki bölüm efsane yıl 1905 e gidicez sanırım. Heyecanla bekliyoruz.

Düşünmeden izleyin bence efsane başarılı dizi

• Çok güzel dizi. Merakla takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 14 Mayıs 2017; 12:39:43 >
  • Gayet güzel bir dizi. Cıktıgını ögrenir ögrenemez 3 bölümü izledim hemen. Einstein'a karşı ufak bir hayranlıgınız bile varsa izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 14 Mayıs 2017; 18:13:10 >
  • 4.Bölüm

Türk torrent sitelerine 1080p tükçe dublaj düşüyor haberiniz ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoodWaterSleepLove -- 15 Mayıs 2017; 0:3:34 >
  • 3.bolumun sonundayim ve Einstein'a olan butun saygimi kaybettim ha onun umrunda olmaz da yani kadinlara yaptigi seyler utanc verici

• İlk bölümü izledim, gayet güzel başladı. Flashbacklere hayran oldum, gençlik kısımları daha çok ilgimi çekti.

• 2. bölüm.

Sonu hiç beklemiyordum, Milena hamile çıktı vay be Albert de az fena değil.

• 3. bölüm.

Çok acıklıydı be

• 4. bölüm efsane.
  • 4.bölüm de çok iyiydi. Einstein'ın parladığı yıl 1905'i anlatıyor.

Gençlik hali bayağı yakışıyor role.

• Bölüm müthişti tam anlamıyla. Böyle bilim insanlarının yatıp kalkıp çalıştığını sanırdım fakat onların da sıkıntılarını, ilişkilerini, yaşama dair deneyimlerini görmek çok keyifli. Einstein'in bakış açısı, her şeye merak uyandıran ve nasıl sorusunu soran bir bakış açısı. Bunu dizide izledikçe kendime de uyarlamaya gayret gösteriyorum. NatGeo çok iyi iş çıkartıyor.

Mileva Maric çok hakkı yenmiş gibime geliyor. Diziden önce ismini bile duymadım. Bu yüzden emeklerinin karşılığını fazla alamamış gibi hissediyorum. Einstein de hakkını yemiş gözüküyor açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.