Şimdi Ara

Deha (Genius) Albert Einstein 2017 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
9
Favori
5.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Reyiz yükselişe geçti.

Mileva'ya üzülmüyor değilim, hem Albert hakkını yiyor, hem de annesi. Tam kaynana olmuş zaten

Julius da deliye bağladı anasına sıktı, kafasına sıktı gitti.

Bu arada Pierre Curie adamlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüme bakan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi çok takip eden yok sanırım pek şaşırtmadı ülkemiz beni yine

İzledikçe Einstein'a olan saygımı kaybediyorum onun da umrunda değil ama zamanında okuduklarıma rağmen pek ona yakıştıramamıştım şimdi o sahneleri yaşayınca yazık diyorum.

Pierre Curie'ye bakıyorsun bir de Adamlığın en üst seviyesi helal olsun.

Dahiler her zaman dikkatimi çekiyor çünkü çoğunda benzer hastalık var. Bu hastalıklardan dolayı mı çok zekiler ? Çok zeki oldukları için mi hastalıkları ortak ? Yine de sanki kendilerine bir görev verilmiş gibi bilinçaltlarına işlenmiş gibi hep ona odaklanıyorlar bu kötü bir şey değil ama ilginç hani çalışmaktan farklı bir şey bu. Görevlerini yerine getirince de nedense ömürleri yetmiyor gerisine her zaman ilgimi çekmiştir bu durum sanki sadece 1 iş için yapılan daha sonra kendini imha eden materyaller gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Mayıs 2017; 17:31:4 >

• Güzel bölümdü eğer merak ederseniz dizide yaptığı düşünce deneyleri gerçek kendi kitaplarında da yazıyor, asansör ve örümcek.

Fiziğin evrimi ve izafiyet teorisi adlı kitapları tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 23 Mayıs 2017; 15:39:25 >
  • 1x5

Bu bölüm bana vasat gözüktü. Teorilerin gelişimi güzel iyi de bana göre biraz havada kalıyor.

Bu dizi bende Einstein in kitaplarını okuma hissi uyandırdı.

• Einstein'ın farklı düşünce tarzını anlatan kısımlar güzel ama genel olarak yine bir Nat Geo fiyaskosu. Aynı şey "Mars"ta da olmuştu. O kadar reklam yaptılar, saçma sapan bir dizi çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar beğenmiş galiba ama gençliğini oynayan kişiyi ben hiç sevemedim gıcık bir tipi var.
    Ayrıca gerçekte nasıl bulunmuş bilmiyorum ama görelilik teorisini resmen zorla makale yazmaya çalışırken bulmuş bir şey bulmam lazım dedi sonra E=mc2 felan gözüktü ekranda oldu bittiye geldi.
  • Bu dizi değeri sonradan anlaşılır inşallah einstein dan sonra tesla gelir ama umudum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensten -- 11 Haziran 2017; 2:45:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bazı arkadaşlar beğenmiş galiba ama gençliğini oynayan kişiyi ben hiç sevemedim gıcık bir tipi var.
    Ayrıca gerçekte nasıl bulunmuş bilmiyorum ama görelilik teorisini resmen zorla makale yazmaya çalışırken bulmuş bir şey bulmam lazım dedi sonra E=mc2 felan gözüktü ekranda oldu bittiye geldi.

Ben de çok beğenmedim onu ama yaşlılığını canladıran kişi gayet iyi olmuş. Zaten bu sezon Einsteinın hayatı işleniyor. Seneye Tesla, Newton gibi isimler işlenirse daha iyi olur

• son 3
  • Diğer sezonda da Tesla gelir umarım.
  • Bu son bölüm gerçekten de bombaydı.

Fritz Haber'in kimyasal gaz çalışmaları ve Max Planck'ın oğlunun savaşta öldüğünü öğrendiği sahneler çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ensten

Bu filmin değeri sonradan anlaşılır inşallah einstein dan sonra tesla gelir ama umudum yok

Dizi.
  • 8. bölüm neden internette yok dün akşam çıkması gerekiyordu bölümün? Şu ana kadar Türkçe altyazı olmasa bile hiç yoktan orijinal haliye dizi sitelerine yüklenmesi gerekmiyor mu?

• BoluluBatuhan B kullanıcısına yanıt
    dizipub a bakabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek sezonda Einstein'ı halledecekleri için bazı şeyleri oldu bittiye getiriyorlar.
    İzlerken sinirleniyorum.
  • Aslında uzun olsa çok daha iyi olur oyunculuklar , çekimler falan muazzam ama cidden aceleye getiriliyor o kısmı üzücü
  • 2 saatlik özel sezon finali yapacakmış. Nat geo facebook sayfası yazmış.

• Hmm ilgince benziyor indirmeye basladim sanirim mini dizi olacak. Yazarim baslayinca.
  • Nat geo 2 saatlik sezon finali diyordu ama internette 47 dakikalık 9. bölüm var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.