Şimdi Ara

DEH 6000UB. DEH 6050UB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 6000ub . 6050ub arasında önemli bir fark varmı benim gördüğüm 6050ub . delta sigma converter var. bu özellik 6000ub göremedim varmı yokmu emin olamadım .6000ub şiparişi verdim siz ne dersiniz 6050ub dahamı iyi şiparişi değiştirme şansım olabilir

• 6050 7000 ub nin spotudur. haliyle daha üst modeldir.
  • 50 serilerde rds yoktur, radyoları da genelde atlama yapar.Ayrıca hiçbir yurda kaçak yollarla sokulmaktadırlar.
  • 6000 le 6050 aynı cihazdır birebir aynidir tek farkı 6050 kaçaktır rds yoktur ve tabiki ucuzdur ama ikiside pioneer kalitesini aynı oranda taşır
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan

6000 le 6050 aynı cihazdır birebir aynidir tek farkı 6050 kaçaktır rds yoktur ve tabiki ucuzdur ama ikiside pioneer kalitesini aynı oranda taşır

hocam yanlışın var. 7000 ile 6050 birebir aynı olmasa da yakındır. 6000 ile birebir olan (belki aralarında rds gibi küçük bir fark olabilir) 5050 dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atillasulun

quote:

6000 le 6050 aynı cihazdır birebir aynidir tek farkı 6050 kaçaktır rds yoktur ve tabiki ucuzdur ama ikiside pioneer kalitesini aynı oranda taşır

hocam yanlışın var. 7000 ile 6050 birebir aynı olmasa da yakındır. 6000 ile birebir olan (belki aralarında rds gibi küçük bir fark olabilir) 5050 dir.

Yanlış biliyosunuz; Pioneer'da xx00 modelleri garantili olurken aynı modelin xx50 versiyonu ise spot maldır..Spot mallarda RDS desteği yoktur fakat garantilisine göre fiyatları oldukça uygundur

• quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

quote:

quote:

Yanlış biliyosunuz; Pioneer'da xx00 modelleri garantili olurken aynı modelin xx50 versiyonu ise spot maldır..Spot mallarda RDS desteği yoktur fakat garantilisine göre fiyatları oldukça uygundur

sonu 00 ile biten modeller garantili olmuyor her zaman. mesela ben 7000 UB spot olarak aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Deh-4950MP Yardım
    17 yıl önce açıldı
    Pioneer DEH- x3650 UI
    12 yıl önce açıldı
    PİONEER VSX-AX4AVİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sonu 00 ile biten modeller garantili olmuyor her zaman. mesela ben 7000 UB spot olarak aldım.

haklısın eskiden 50 ile bitenler spottu şimdi bunlara 7000 UB 'da katıldı

• getirin garantili alalım. ben çok aradım garantilisini ama bulamadım malesef.
  • quote:

quote:

quote:

6000 modeliyle 6050 modeli aynı değildir. Bilip bilmeden amma konuşan var.. Bi kere biri animasyonlu oled ekrana sahiptir(6050) diğeri değildir..

• quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

quote:

quote:

6000 modeliyle 6050 modeli aynı değildir. Bilip bilmeden amma konuşan var.. Bi kere biri animasyonlu oled ekrana sahiptir(6050) diğeri değildir..

sonunda bana hak veren beni anlayan birisi çıktı Allah'a şükür.

• quote:

6050 7000 ub nin spotudur. haliyle daha üst modeldir.

mesajı geç gördüm ama yanıt vermeden geçemicem

6050 7000ub nin nasıl spotu oluyor?
  • hortlatışmış bir konu :) 2 ay olmuş cevap gelmemiş :)

konu açılmışken bişeyide ben paylaşayım, sonu 50 ile biten modellerin kalitesiyle 00 ile biten modellerin kalitesi kesinlikle aynı değildir!! tanıdığım profesyonel bir tesisatçı dükkanının sahibi aynı zamanda dükkanı işleten kişidir, her iki ürünüde satıyor. spot ve garantili ürün, bu iki ürünün arasındaki farklarıda bana sıralarken bir kaç noktaya degindi, bunlardan 50 ile biten modellerin iç yapıları yani cd okuyucu göz, cd mekanizması, okuyucu gözün bağlı olduğu sesi çeviren chip ve iç yapısındaki kalitenin 00 ile biten modellere göre kesinlikle daha az dayanıklı olduğudur. kendisi tesisat işi yaparken bu ürünlerin tamirinide aynı dükkanda yapıyor ve her iki çeşit ürünüde defalarca tamir ettiğini aralarında kalite farkı olduğunu geniş bi şekilde anlatmıştır.

Pioneer in bu 50 ile biten modelleri kaliteden ödün vererek alt kesime hitap edecek şekilde gelişmemiş ülkelere ihraç ettiğini sanırım latin amerikaya falan göderildigini söylemişti. latin amerikanın ne kadar gelişmiş oldugunu bilemem ama avrupa ve türkiyeye gelmediği bi gerçek.

• quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

hortlatışmış bir konu :) 2 ay olmuş cevap gelmemiş :)

konu açılmışken bişeyide ben paylaşayım, sonu 50 ile biten modellerin kalitesiyle 00 ile biten modellerin kalitesi kesinlikle aynı değildir!! tanıdığım profesyonel bir tesisatçı dükkanının sahibi aynı zamanda dükkanı işleten kişidir, her iki ürünüde satıyor. spot ve garantili ürün, bu iki ürünün arasındaki farklarıda bana sıralarken bir kaç noktaya degindi, bunlardan 50 ile biten modellerin iç yapıları yani cd okuyucu göz, cd mekanizması, okuyucu gözün bağlı olduğu sesi çeviren chip ve iç yapısındaki kalitenin 00 ile biten modellere göre kesinlikle daha az dayanıklı olduğudur. kendisi tesisat işi yaparken bu ürünlerin tamirinide aynı dükkanda yapıyor ve her iki çeşit ürünüde defalarca tamir ettiğini aralarında kalite farkı olduğunu geniş bi şekilde anlatmıştır.

Pioneer in bu 50 ile biten modelleri kaliteden ödün vererek alt kesime hitap edecek şekilde gelişmemiş ülkelere ihraç ettiğini sanırım latin amerikaya falan göderildigini söylemişti. latin amerikanın ne kadar gelişmiş oldugunu bilemem ama avrupa ve türkiyeye gelmediği bi gerçek.

Sonu 50 ile biten çok sayıda ünite kullandım, hiçbiriyle en ufak bir sorun yaşamadım.. Yani aradaki farkın kullanıcıya sorunlar yaşatacak kadar büyük olmadığını, 50 ile biten serilerin de kalitesinin gayet iyi olduğunu vurgulamak istiyorum..

• evet bu noktada şunuda söylemek gerekir, kamasonic sunny premier gibi markaların teyplerine göre muazzam kaliteli oldukları aşikar. onlardan çok daha iyi ses kalitesi ve çok daha bir dayanıklılık söz konusudur. benim anlattığım kıyaslama sonu 50 ile biten modellerle 00 ile biten modeller arasindaydi. bunlar benim kişisel fikirlerim deil tesisatci ve tamirci olan bir adamın anlatışıydı
  • 5050ub ürününü 2 aydır kullanmaktayım,
    +usb,cd playerdan çaldığı zaman sesi güzel(anfi ve sub'la kullanmaktayım)
    +fiyatının uygun olması
    +kumandasının olması
    +3 rca çıkışının olması
    +radyoda atlatma yok,kanalları çekmesinde sorun yok
    -tek eksi yanı radyoda az ses vermesi (örn usb,cd çalarken volume25 ten sonra ses bayağı fazla) volume daha fazla açmak gerekiyor..
    -rds olmaması (çokta önemli değil genelde usb'den kullanmaktayım)
    sonuçta 269ytl'ye aldım.cd player bozulsa bile usbden kullanabileceğim bir cihaz....
    genelde bu cihazlara yorum yapan arkadaşlar kendi yorumlarını yazarlarsa paylaşım daha iyi olur.
    Ürünlerin özelliklerini bu linkten incelenebilir. http://www.pioneer-latin.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 30 Ekim 2008; 13:09:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: empra

5050ub ürününü 2 aydır kullanmaktayım,
    +usb,cd playerdan çaldığı zaman sesi güzel(anfi ve sub'la kullanmaktayım)
    +fiyatının uygun olması
    +kumandasının olması
    +3 rca çıkışının olması
    +radyoda atlatma yok,kanalları çekmesinde sorun yok
    -tek eksi yanı radyoda az ses vermesi (örn usb,cd çalarken volume25 ten sonra ses bayağı fazla) volume daha fazla açmak gerekiyor..
    -rds olmaması (çokta önemli değil genelde usb'den kullanmaktayım)
    sonuçta 269ytl'ye aldım.cd player bozulsa bile usbden kullanabileceğim bir cihaz....
    genelde bu cihazlara yorum yapan arkadaşlar kendi yorumlarını yazarlarsa paylaşım daha iyi olur.
    Ürünlerin özelliklerini bu linkten incelenebilir. http://www.pioneer-latin.com/

Ünitenin ses ayarları kısmında radyonun ses seviyesiyle cd, usb, aux vs. modların ses seviyelerini dengeleyebileceğiniz SLA (Source Level Adjust) seçeneği bulunuyor.. Bu ayarı kullanarak modlar arası ses seviyesindeki dengesizliği ortadan kaldırabilirsiniz..

• Peki Sony mex-dv900 mü yoksa pioneer 6000ub mi daha iyi iş görür sizce? Bu konuda çok uzman sayılmam ama kendilerince iyi özelliği var galiba her ikisinin de..

Mesela Sony'de usb yok ama dvd okuyo... dvd disk içine 800-900 adet mp3 koyarsak zaten iyi bi arşiv yapmış oluruz... ayrıca ekrana bağlanıyo dvd divx film izleniyo... sadece çift amfi yok sanırım..

Pioneer ise usb kullanıyo... ama dvd okuyamıyo... çok karışık bi sorun oldu bu yaaw... tam ekvatorda kaldım.. kuzeye mi gitsek güneye mi? :)

- Ses kalitesi olarak dünya kadar fark var mıdır sizce?
    - Çok iyi bilmediğim bir konu olduğunu tekrarlayarak şu soruyu sormak istiyorum; 1 amfi çıkışı olduğunda sadece arka hoparlörler, 2 amfi çıkışı olduğunda hem ön hem arka hoparlörler, 3 amfi çıkışı olduğunda ön+arka+subwoofer bağlanır anlamına mı geliyor? ( 2 amfi çıkışı olunca arka hoparlörler ve subwoofer bağlanıyo sanırım genelde )

Bu kıyaslama konusunda sizlerin de fikirlerini almak istedim..

• Ayrıca 6000ub ile ilgili kafama takılan bi madde var...

Full Control Expansion Units: Multi-CD, TV, multi-DVD, iPod or Bluetooth

Bu ne demek? Ekstra bi ünite mi bağlanacak dvd okuması için? Nerden bulunur? nasıl bağlanır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cunsav

Peki Sony mex-dv900 mü yoksa pioneer 6000ub mi daha iyi iş görür sizce? Bu konuda çok uzman sayılmam ama kendilerince iyi özelliği var galiba her ikisinin de..

Mesela Sony'de usb yok ama dvd okuyo... dvd disk içine 800-900 adet mp3 koyarsak zaten iyi bi arşiv yapmış oluruz... ayrıca ekrana bağlanıyo dvd divx film izleniyo... sadece çift amfi yok sanırım..

Pioneer ise usb kullanıyo... ama dvd okuyamıyo... çok karışık bi sorun oldu bu yaaw... tam ekvatorda kaldım.. kuzeye mi gitsek güneye mi? :)

- Ses kalitesi olarak dünya kadar fark var mıdır sizce?
    - Çok iyi bilmediğim bir konu olduğunu tekrarlayarak şu soruyu sormak istiyorum; 1 amfi çıkışı olduğunda sadece arka hoparlörler, 2 amfi çıkışı olduğunda hem ön hem arka hoparlörler, 3 amfi çıkışı olduğunda ön+arka+subwoofer bağlanır anlamına mı geliyor? ( 2 amfi çıkışı olunca arka hoparlörler ve subwoofer bağlanıyo sanırım genelde )

Bu kıyaslama konusunda sizlerin de fikirlerini almak istedim..

iki teyp birbiriyle kıyaslanacak durumda degildir. farklı amaçlara hizmet ediyorlar. biri dvdli film falan izlemek için aynı zamanda müzikte dinlemek için yapılmış, diğeri ise sadece müzik dinlemek için. kıyaslama yapacaksanız pioneerin dvd li modeliyle kıyaslayın.
    Diğer sorularınıza geçecek olursak ;

Sony ile Pioneer arasinda tabiki ses farkı var.. Tesisat işiyle ilgilenen hemen herkesin tavsiyesidir Ana ünitede Pioneer den şaşmayın diye. bu kadar kişi bişeyler biliyor demekki :)
    Anfi çıkışlarına gelince, Sonydeki olayı bilmiyorum bazı teyplerde değişmekle birlikte gelen olarak pioneer de
    1 RCA : Ya Subwoofer için yada Arka ses için kullanılabiliyor seçim sizin elinizde.
    2 RCA : Ya ön ve arka ses çıkışı için yada subwoofer için ( DEH-6000UB de böyledir diğer modelleri incelemedim ama aynı olacağını düşünüyorum )
    3 RCA : hem ön hem arka hemde subwoofer için ayrı ayrı çıkışlar mevcuttur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.