Şimdi Ara

Değiştim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan bilmem kaç ay önce arkadaşları olan çevresinde popüler olan biriydim.Çok yakışıklı değildim diğerlerine göre ciddi anlamda kısaydım [1,70],şimdi den [kesin kızlar hakkında yakınacak] diyenleri duyar gibiyim merak etmeyin diğerleri gibi yakınmayacağım tam tersine muhteşem farklı ilişkilerim oldu oralara daha sonra gireceğim.
    Komik biriydim fazla düşünürdüm çevremde ki herkesin demesine göre sempatik bir o kadarda deliymişim.Arkadaş bulmakta çekinmezdim bulunduğum semtin en popüler olmasa da en sağlam kişileriyle takıldım. [Ergence olacak ama arkası en sağlam tiplerle]
    Lise Son da ders çalışmayı bırakın eve girmedim,aklınıza gelebilecek her türlü ortama girdim.Beşiktaştan semtimize sarhoş sarhoş kızlarla yürüdüğümü biliyorum o kısımları geçiyorum banlanmak istemem

Ailem evde yokken evim hiç boş olmazdı buradan da anlaşılabileceği gibi kızlar konusunda hiç sorun çekmedim.
    Ailemden sürekli para isterdim onları zorlardım,çalardım bile..
    Ortamım mükemmeldi arkam sağlamdı karnım toktu kızlar yanımdayı [her biri geçiciydi yalnız ciddi ilişkim yoktu]
    Hayatım hızlıydı en az üç arkadaşım cbr gibi motorlara binerdi,sürekli altımızda araba vardı.
    Semtimizde gücümüz vardı yeri geldin mi mal mal kavgalar çıkardık.
    Ama aklımda hep farklı düşünce vardı benim,mutluydum güçlüydüm yakışıklı değildim ama kız arkadaşlarım istemediğim kadar vardı.Ta kii bir güne kadar beyler buraya kadar anlattığım şeyler forumda gördüğüm üzere çoğu kişinin istediği hayattı...
    Okulda hocalarımla aram muhteşemdi çalışkandım hiç bir şey ters gitmiyordu.

Bir gün ciddi bir ilişki istedim.Ve hafiften aşık olur gibi oldum aslında aşk değildi el etme arzusu vardı içimde yada ben öyle uydurmuştum ismini.Kızın çok peşinde koştum mumdan evinin önüne adını yazıp bırakmışlığım var

Gel zaman git zaman bir gün okulun bahçesi tıklım tıklım doluyken arkadaşlarımın gazıyla kolundan tuttum [hala aşık değilim sanıyordum]
    -Seni istiyorum dedim
    +Nasıl istediğini biliyorum dedi
    - O zaman neden görmezliğe geliyorsun dedim
    +Senin gibilerini görmem ben dedi
    -Ne demek istiyorsun dedim
    [Burada konuşma biraz bağırışmaya dönmeye başladı arkadaşlarımında OOO OO nidaları sağ olsun]
    +Şöyle sana bir bak bana bak dedi ben eve en geç 5 de girerim,hayatımda 1 yada 2 defa erkek arkadaşım oldu babam namusuyla çalışan biri ve üniversiteye hazırlanıyorum senin gibilerini bilirim kullan at mantığı ile çalışır dedi
    +Ben öyle biri değilim dedim [Aslında içimde ki duygu buydu gerçekten de popüler yok öyle yok böyle olmak benide yormuştu ama şu dakkikaya kadar ]
    -Güldü.Etrafına bak dedi kaç tane kız sana aşkla yaklaşıyor dedi evine geliyorlar içiyorlar sonra ne yaptıklarını ben söyleyemem dedi erkeğin o...su sun dedi
    +Sen nereden biliyorsun bunları dedim
    -Etrafına bak dedi bilmeyen mi var şimdi git evine götürebileceğin birinin kolundan tut dedi.

Arkasından baka kaldım sonra ağzıma ne gelirse saydım evet yaptığım şey berbattı ama yaptım arkasından attım tuttum rezil ettim.Sonra ki 1-2 hafta pişmanlık içinde ağlayarak geçirdim evet beyler dalga geçebilirsiniz ama bebekler gibi ağladım hem aşıktım hem gerçektenden böylemiyim diye düşünüyordum.
    Hemde tam bir O.Çluk yapıp namuslu bir kızın arkasından tüm okulun gözünün önünde atıp tutmuştum gülmüştüm çünkü ben aşağılık bir insandım.
    İçim içimi kemirmeye başlamıştı iyice eskisi gibi takılımıyordum herkesle bara giderdik herkes içip sağdaki soldaki kızlara asılmakla uğraşırken ben hep mutlumuyum diye düşünmeye başladım.

Ben hiç mutlu olmamıştım hep anlık zevkler yaşamıştım sadece.Sonra bir gün okulun sonlarına doğru kızın taşındığını duydum acaba benim yüzümden mi falan diye düşünmeye başladım paranoyak oldum çıktım.
    Öğrendim sonradan babası hep taşınmayı düşünüyormuş kız gitmek istemiyormuş düzenim var arkadaşlarım var diye benim yaptıklarımdan sonra gidelim tamam demiş LYS ye sayılı günler kala taşındılar dershanesini değiştirdi.
    Çok sonraları onunla konuşabilecek kadar erkek ve yürekli olabildim.

Yazın başlarında LYS çok az kala iyiden iyiye arkadaşlarımdan soğudum düşündüm taşındım istediğim hayat neydi ? Bu değildi.
    Peki ben ne yapmıştım bundan önce çok fena şeyler.Neler yapmak istemiştim kitap okumak istemiştim,banklarda oturmak istemiştim okulda süt içmek istemiştim hep arkadaşlarım tarafından dalga geçilmiştim çocukmusun sen onun yerine Playboy ile vodka versek diye yerden yere vurulmuştum karar verdim beyler.Çıktım karşılarına tüm içimi döktüm

Cinsellik istemiyordum
    Ortam istemiyordum
    Popülerite istemiyordum

Yalnızlık istiyordum
    Gerçek sevgi istiyordum
    Sahilde kitap okumak istiyordum
    Pitbull değil muhabbet kuşu beslemek istiyordum
    Bunun gibi bir çok benzer saydım söyledim
    Arkadaşlığımız bitti dedim.Arkamdan gelir iki üç güne köpek gibi demelerine rağmen tam 9 aydır görüşmüyorum.Bu olaydan bir iki hafta sonra içlerinden biri daha geldi bende senin gibiyim diye.Tek arkadaşım şuan o en yakın arkadaşım [erkek olarak]

Şuan ne mi yapıyorum boş zamanlarımda sahilde kitap okuyorum.İnsanları aşağılamıyorum.Zararlı alışkanlıklarımı bıraktım.Ailemle daha fazla zaman geçiriyorum,küçük kardeşimi yeğenimi sinemaya götürüyorum.Yakın arkadaşımla tek zararlı aktivitemiz nargile içmek çoğu zamanımızı dershanede ders çalışarak yahut kitap alışverişi yaparak geçiriyoruz.Dışarı pek çıkmıyorum.Günlük tutup yazı yazıyorum.Ve ben durumdan mutluyum.
    Daha anlatamadık çok şeyler var hem bahsedersem banlanırım hemde başım belaya girer kısa özet olarak bahsettim sadece
    gelelim ben bunları neden anlattım ?

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim,
    Bakıyorum etrafıma foruma vs herkesin sorunları var herkes benim terk ettiğim şeyleri istiyor.
    Kızlarla konuşmak istiyor popüler olmak istiyor,yakışıklı olmak istiyor fiziksel özelliklerinden mutsuz
    Sadece kendimizi harcıyoruz o yollar yol değil yakışıklılık ortama girmek yahut o kızdan o kıza geçmek mutluluk değil.
    Popüler olmak kavga edebilmek mutluluk değil bakın yaşayan biri olarak söylüyorum kendinizi harap edersiniz asıl mutlulukları kaçırırsınız
    Buraya bunları yazıyorum çünkü üzülüyorum herkesin sorunu derdi var yapmayın etmeyin Allah neler veriyor neler
    Halinize şükür edin

Herhangi bir sorununuz olurda danışmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz en kısa zamanda elimden geldiğince size geri dönerim
    şimdiden kendinize çok iyi bakın sorunlarınızı dert etmeyin bırakın içinizde kileri yaşayın.

• önlerden de bir özeti olaydı
  • bunu okuyacağıma açık öğretimden üniversite bitiririm
  • CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

önlerden de bir özeti olaydı

yemiş içmiş sıçmış tövbe etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

bunu okuyacağıma açık öğretimden üniversite bitiririm

Okudum yazıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semtimizde gücümüz vardı yeri geldin mi mal mal kavgalar çıkardık.

Bu yazıyı okuduktan sonra ulan bu da ölse fena olmaz dedim. 7.000.000.000-1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Her insanın bir kere yaşaması lazım bence, aksi taktirde aklında kalıyor o ortam Ama şöyle bir şey var ki sokakta seni görsem o çevrenle çok kötü düşünürdüm
  • tamamen sallama hikaye böyle saçma csb okumadım. buram buram türk filmleri kokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 8 Aralık 2013; 4:54:58 >
  • Zararin neresinden donersen kardir.

• Özeleştiri yapmış kurtulmuş eski halinden hayatın kızlar olmadığını anlamış .Tebrikler

• kardeş durumumuz yoktu okumadım.
  • kimisi cbs demiş kimisi okumadım ne diyim ki amacım ciddi ciddi forumun bu bölümünde ki insanlara üzülüyor olmam ama dediğim gibi mutluyum umarım sizde mutlusunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urk

kimisi cbs demiş kimisi okumadım ne diyim ki amacım ciddi ciddi forumun bu bölümünde ki insanlara üzülüyor olmam ama dediğim gibi mutluyum umarım sizde mutlusunuzdur.

Keşke ben de mutlu olabilseydim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.