1 ay önce telefonumu donma , batarya ve şebeke sorunlarından dolayı Brightstar servisine yolladım . Değişim kararı ile swap değişim cihazı geldi . Bu cihazın ekranında mavi bir çizgi ile karşılaştım . Telefonu geri servise yolladım . Yetkisiz müdahale olduğunu söylediler . 1800 lira değişim ücreti istediler . Başına böyle bir olay gelen arkadaşım var ise yardımcı olmasını bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim.
Geçmiş olsun, bir bardak soğuk su için. Telefon tekrar elinize geçerse tanıdığınız bir telefoncuya götürüp içersindeki eksik parçaların ne olduğunu görüp onları tamamlayın. Daha sonra belki apple store destek veriyorsa apple store'a gönderin. Tekrar geçmiş olsun.
Telefonun içerisinde ki vidaların eksik olduğunu söylediler. Ben de böyle bir işlem yapmadığımı söyledim . Ben bunu söyleyince telefonu garantiye yolladığım KVK mağazasında bunu yapabilceklerini söylediler . KVK'daki arkadaşlar servistekilerin sağ olsun ağzının payını verdiler . Böyle olunca telefonu yollayın bir daha bakalım dediler . Son durum böyle ...