Şimdi Ara

DEFNE SABUNU KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hataydan defne sabunu getirtmiştim. buralarda satılan aktarlardaki 3 liralık sabunlar ve de marketlerdekilerin gerçek olduğunu sanmıyorum. yani şöyle defne yaprağıyla zeytinyağını karıştırıyorlar ama defne içeriği % 10 ve daha altında . saçlarım daha canlı ama kötü kokuyor. aldığım yer % 50 oranında dedi. ama sizler kullanıyormusunuz defne sabunu istanbulda bildiğiniz sağlam yerler var mı özellikle defne içeriği mümkün olduğu kadar yüksek olan % 80 olabilir . ama saçı gürleştirme konusunda bir etkisini göremedim. bu aralar sınav dönemindeyim ve aşırı stresten bayağı saçım döküldü defne sabunu kullanmama rağmen. Defne sabunu kullanan arkadaşlar tecrübelerini ve de hangi marka yada nereden temin ettiklerini ha birde fiyatını yazabilirlerse çok memnun olurum ufak bir parantez stres sonrası dökülen saçlar geri gelir gibi şeyler duydum ama . bana pek inandırıcı gelmedi. sizce mümkünmü?

• yok mu bilgisi olan
  • up
  • haydarali88 H kullanıcısına yanıt
    Kardeş bilimsel olarak temizlik ürünlerinin saç çıkarması imkansızdır ancak en kaliteli ürünse varolan saçı korur. Eğer saç çıkarmak istiyorsan bakım merkezleri vardır oraya parayı dökersin keratin kürü uygularlar. Anca bu şekilde istediğin olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.