Defibrilatörün içindeki kondansatörü sadece iki ülke üretiyormuş doğru mu ? Doğruysa hangi ülkedir bunlar ? Yanlış anlaşılmasın içindeki kondansatör özel olarak yapılan diğerlerinden çok farklı bir kondansatördür.
Ah o Nihon kohden yokmu:) bitirir insanı içini cezbeder :) şu anda yedek parçalarımız hangi firmadan getirtiyoruz bilmiyorum ama yarın unutmazsam sormuş olurum, buraya yazarım cevabımı. Önce voltajını ve kapasitesini, sonra ebatlarını sonrada hangi marka model defide kullanacağını yazarsan vede hangi ilde olduğunu belirtirsen daha açıklayıcı bilgi edinirim, Biyomedikal teknikeriyim vede teknik serviste çalışmaktayım :) iyi denkgeldin :D
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
Ah o Nihon kohden yokmu:) bitirir insanı içini cezbeder :) şu anda yedek parçalarımız hangi firmadan getirtiyoruz bilmiyorum ama yarın unutmazsam sormuş olurum, buraya yazarım cevabımı. Önce voltajını ve kapasitesini, sonra ebatlarını sonrada hangi marka model defide kullanacağını yazarsan vede hangi ilde olduğunu belirtirsen daha açıklayıcı bilgi edinirim, Biyomedikal teknikeriyim vede teknik serviste çalışmaktayım :) iyi denkgeldin :D
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim :) Ben lise son biyomedikal okuyorum bugün işledikte içini felan açtık baktık, hocamızın da aklına gelmedi benimde ilgimi çekti özelliklerini falan araştırmak istedim ancak nette bulamadım merak ettim sadece iki ülke diyince acaba ne kullanılıyor özel olarak falan :) Tekrardan teşekkür ederim ilginiz için :)
:D desene bizim yeni nesil biyomedikaller canavar:) daha önce hiç düşünmemiştim nerde üretiliyor falan diye. Sayende bizde öğrenmiş oluruz hem. Bi sorun olursa sorabilirsin elimden gelirse yardım ederim
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
:D desene bizim yeni nesil biyomedikaller canavar:) daha önce hiç düşünmemiştim nerde üretiliyor falan diye. Sayende bizde öğrenmiş oluruz hem. Bi sorun olursa sorabilirsin elimden gelirse yardım ederim
Saolun hocam ilginiz için:) Sormak istediğim birkaç bir şey var aslında hafta sonu pm ile iletirim bi sakıncası yoksa tabi :) tekrardan teşekkür ederim :)