Şimdi Ara

DeFacto Saat Alıyımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınırmı Defacto mağazasındaki saatler acaba? 30 tl ama çok güzel duruyolar.

• Ben aldım bir tane deri üzerine beyaz dikişli analog. Hoş duruyor yani iri birşey bayağı. Ama alacaksan sana tavsiyem içinde dakika kronometre vs. gibi kullanılmayan göstermelik kadranı olanlar var onlardan alma saati çok çakma gösteriyor. Dümdüz benim aldığım, sende öyle tercih edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Ben aldım bir tane deri üzerine beyaz dikişli analog. Hoş duruyor yani iri birşey bayağı. Ama alacaksan sana tavsiyem içinde dakika kronometre vs. gibi kullanılmayan göstermelik kadranı olanlar var onlardan alma saati çok çakma gösteriyor. Dümdüz benim aldığım, sende öyle tercih edebilirsin.

Bazı sorularım var. Benimki deri gibimmi desem plastikmi anlamadım ama düzdü bide çok parlakya hani sanki kendimi önemli biri yada ajan gibi hissediyom neyse aslında casio nun profesyonel elektronik saatini alcaktım (mesafe ölçeri falan var) ama onu sonra alırım neyse sorularım.

1- Alalı ne kadar oldu
    2- Saat geri yada ileride kalıp sık sık ayar yapman gerekiyomu.
    3- Camdanmı yoksa plastiktenmi ekranı (camlar çizilmiyo).
    4- Boyaları çabuk sökülüyomu.
    5- Kasası , ön tarafı ve ekranı çiziliyomu (en nefret ettiğim şeydir).
    6- Kordonu sağlammı yani sürekli aynı delikte takdığımız için zamanla kemerdeki gibi delikten tarafı kopuyomu.
    Şu soruları bi zahmet cevaplasan çok ii olcak be panpa.

• foto varmı modellerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

foto varmı modellerin

Yok hacı bulamadım internette valla. UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Ben aldım bir tane deri üzerine beyaz dikişli analog. Hoş duruyor yani iri birşey bayağı. Ama alacaksan sana tavsiyem içinde dakika kronometre vs. gibi kullanılmayan göstermelik kadranı olanlar var onlardan alma saati çok çakma gösteriyor. Dümdüz benim aldığım, sende öyle tercih edebilirsin.

Bi resim koyabilir misiniz?
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fossil saat alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40lira o saate vereceğime 70liraya şunu alırım;

DeFacto Saat Alıyımmı?

edifice casio ef125d istediğin kıyafetle takabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdgn

40lira o saate vereceğime 70liraya şunu alırım;

DeFacto Saat Alıyımmı?

edifice casio ef125d istediğin kıyafetle takabilirsin

Güzel ve fiyatta iyi ama ben illa Defacto alcam. Şu Li-ON arkadaşımız bir girseydi foruma ii olcaktı.

• Defactoya para verecegine sokaktaki bir fakire ver parayi en azindan bir hayir duasi alirsin.O kalitesiz cin mallarina o kadar para vermek bence yazik ama sen bilirsin.En az bir Casio al uzun yillar kullan.
  •  DeFacto Saat Alıyımmı?
  • saat saatçiden alınır
  • Ya bu casio ef125d saat heryerde 130 150 lira civarlarındaa.siz nerden aldınız 70 tl ye ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.