Şimdi Ara

DeFacto kazak 25 TL | AMAZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DeFacto Erkek Kazaklar Balıkçı Yaka Basic Kazak - 25 TL

www.amazon.com.tr
    DeFacto Erkek Balıkçı Yaka Basic Kazak, Bordo, S: Amazon.com.tr: DEFACTO
    https://www.amazon.com.tr/DeFacto-Erkek-Kazaklar-Basic-Kazak/dp/B07HKVMBYV/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1&psc=1

www.amazon.com.tr
    DeFacto Erkek Balıkçı Yaka Basic Kazak, Siyah, XXL: Amazon.com.tr: DEFACTO
    https://www.amazon.com.tr/DeFacto-Erkek-Kazaklar-Bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1-Basic/dp/B07HKRJMW4/ref=pd_sbs_193_2?th=1&psc=1

www.amazon.com.tr
    DeFacto Erkek Bisiklet Yaka Kazak, Bej, M Beden: Amazon.com.tr: DEFACTO
    https://www.amazon.com.tr/DeFacto-Erkek-Kazaklar-Bisiklet-Kazak/dp/B07HXFRZK2/ref=pd_rhf_se_s_cp_0_7?th=1&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 27 Aralık 2018; 0:1:41 >

• teşekkürler Morhipo başkan sayesinde 5 TL ye hallettik bu işi.
  • Bizimde DeFacto DF25 Kodu sayesinde 5 TL olacaktı bugün iade ettiler benim anlamadığım ürünler şuan stokta hiçbir sebep olmadan iade etmek suç değil mi THH başvuran var mı ? Aldığım 4 kazakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipo dan da alacaktım bir cumaya gidip geleyim dedim unutmuşum 😀😁😂

• %100 polyester gibi bi materyalden üretildiği için çok sağlıklı olmadığını bilerek alın derim

• S ve XXL beden uzeri mevcut boşuna tiklamayin

• Aman diyeyim hemen iptal edebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce 20 liraya bu üründen aldım, zira 1 aydır ürün aynı fiyatta. Boyun kısmı kullanıma bağlı olarak esniyor ve %100 akrilik. Yine de piyasadan ucuz ve kargo çok hızlı bir şekilde geldi. Arada bir 44.90 olup sonra 20 ya da 25 e iniyor. Kafalarına göre bir fiyat politikaları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mew The Legend -- 27 Aralık 2018; 0:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustapha43

Bizimde DeFacto DF25 Kodu sayesinde 5 TL olacaktı bugün iade ettiler benim anlamadığım ürünler şuan stokta hiçbir sebep olmadan iade etmek suç değil mi THH başvuran var mı ? Aldığım 4 kazakti
    ben thh ye başvurdum, daha sonuçlanmadı ama başka firmayla ilgili stok yok bahanesiyle başvurdum o kabul edilmiş. kararı almadım daha
  • Defacto da seçili ürünlerde %20 indirim var. Ayrıca DFS 20 İndirim kodu var. Ayrıca bonus kartın varsa 150 tl ye 10 tl bonus + 30TL defacto bonus var.

Toplam:%20+%20+10 bonus +30 defacto bonus

250 TL lik alışveriş yaparsan %40 indirimle 150 tl ye gelir. 40 Tl de bonus var. 110 TL ye gelir

• DeFacto çok ilginç firma. DF25 kodui alakalı önce kod bizim bilerek sunduğumuz fırsattı dedi sonra başka bir müşteri temsilcisi kod yüzünden ürünler iptal dedi . Bir başka mh stok yok . Başkası gönderilecek dedi . Bazı ürünler kargoda görünüyor depodan çıkmamış . Bazı mağazaya teslimatla alınmış ürünler varmış görünüyor mağazaya gidiyorsun yok . Tam bir kara mizah . Yani küçük hesaplar peşinde . Daha da Almam hiç bir kampanyasından da bir şey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkjester -- 27 Aralık 2018; 7:26:31 >
  • Merhaba, bu indirim kodu Amazon için mi geçerli? Şartları nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyesovshchikov

Merhaba, bu indirim kodu Amazon için mi geçerli? Şartları nelerdir?
    Hayır orjinal sitesinde geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 27 Aralık 2018; 11:50:1 >
  • merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Fakat göndermedikleri yönünde ifadeler kullanılmış, uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyesovshchikov

Teşekkürler. Fakat göndermedikleri yönünde ifadeler kullanılmış, uğraşmak istemiyorum.
    Şimdiye kadar göndermediklerine rastlamadım. Ama arkadaşlar diyorlarsa doğrudur

• 49.99 diyor

• 200 üstüne %20 ekstra indirim varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba27

Defacto da seçili ürünlerde %20 indirim var. Ayrıca DFS 20 İndirim kodu var. Ayrıca bonus kartın varsa 150 tl ye 10 tl bonus + 30TL defacto bonus var.

Toplam:%20+%20+10 bonus +30 defacto bonus

250 TL lik alışveriş yaparsan %40 indirimle 150 tl ye gelir. 40 Tl de bonus var. 110 TL ye gelir
    DeFacto bonus kazanmak için mağazadan alışveriş yapmak gerekmiyor mu, internet Alışveriş geçerli değil diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

DeFacto bonus kazanmak için mağazadan alışveriş yapmak gerekmiyor mu, internet Alışveriş geçerli değil diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Ben gece 2 de internet mağazasında yaptım. yaptım. 30 TL yatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 27 Aralık 2018; 20:11:59 >
  • pamuk olmayan ürünleri nasıl alıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.