Bildirim
DeFacto kazak 25 TL | AMAZON

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler Morhipo başkan sayesinde 5 TL ye hallettik bu işi.
-
Bizimde DeFacto DF25 Kodu sayesinde 5 TL olacaktı bugün iade ettiler benim anlamadığım ürünler şuan stokta hiçbir sebep olmadan iade etmek suç değil mi THH başvuran var mı ? Aldığım 4 kazakti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Morhipo dan da alacaktım bir cumaya gidip geleyim dedim unutmuşum 😀😁😂
%100 polyester gibi bi materyalden üretildiği için çok sağlıklı olmadığını bilerek alın derim
S ve XXL beden uzeri mevcut boşuna tiklamayin
Aman diyeyim hemen iptal edebilirler. -
Daha önce 20 liraya bu üründen aldım, zira 1 aydır ürün aynı fiyatta. Boyun kısmı kullanıma bağlı olarak esniyor ve %100 akrilik. Yine de piyasadan ucuz ve kargo çok hızlı bir şekilde geldi. Arada bir 44.90 olup sonra 20 ya da 25 e iniyor. Kafalarına göre bir fiyat politikaları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mew The Legend -- 27 Aralık 2018; 0:15:32 > -
ben thh ye başvurdum, daha sonuçlanmadı ama başka firmayla ilgili stok yok bahanesiyle başvurdum o kabul edilmiş. kararı almadım dahaquote:
Orijinalden alıntı: mustapha43
Bizimde DeFacto DF25 Kodu sayesinde 5 TL olacaktı bugün iade ettiler benim anlamadığım ürünler şuan stokta hiçbir sebep olmadan iade etmek suç değil mi THH başvuran var mı ? Aldığım 4 kazakti -
Defacto da seçili ürünlerde %20 indirim var. Ayrıca DFS 20 İndirim kodu var. Ayrıca bonus kartın varsa 150 tl ye 10 tl bonus + 30TL defacto bonus var.
Toplam:%20+%20+10 bonus +30 defacto bonus
250 TL lik alışveriş yaparsan %40 indirimle 150 tl ye gelir. 40 Tl de bonus var. 110 TL ye gelir
DeFacto çok ilginç firma. DF25 kodui alakalı önce kod bizim bilerek sunduğumuz fırsattı dedi sonra başka bir müşteri temsilcisi kod yüzünden ürünler iptal dedi . Bir başka mh stok yok . Başkası gönderilecek dedi . Bazı ürünler kargoda görünüyor depodan çıkmamış . Bazı mağazaya teslimatla alınmış ürünler varmış görünüyor mağazaya gidiyorsun yok . Tam bir kara mizah . Yani küçük hesaplar peşinde . Daha da Almam hiç bir kampanyasından da bir şey .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkjester -- 27 Aralık 2018; 7:26:31 >
Merhaba, bu indirim kodu Amazon için mi geçerli? Şartları nelerdir? -
Hayır orjinal sitesinde geçerliquote:
Orijinalden alıntı: vyesovshchikov
Merhaba, bu indirim kodu Amazon için mi geçerli? Şartları nelerdir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 27 Aralık 2018; 11:50:1 >
Teşekkürler. Fakat göndermedikleri yönünde ifadeler kullanılmış, uğraşmak istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiye kadar göndermediklerine rastlamadım. Ama arkadaşlar diyorlarsa doğrudurquote:
Orijinalden alıntı: vyesovshchikov
Teşekkürler. Fakat göndermedikleri yönünde ifadeler kullanılmış, uğraşmak istemiyorum.
49.99 diyor
200 üstüne %20 ekstra indirim varmış -
DeFacto bonus kazanmak için mağazadan alışveriş yapmak gerekmiyor mu, internet Alışveriş geçerli değil diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: merhaba27
Defacto da seçili ürünlerde %20 indirim var. Ayrıca DFS 20 İndirim kodu var. Ayrıca bonus kartın varsa 150 tl ye 10 tl bonus + 30TL defacto bonus var.
Toplam:%20+%20+10 bonus +30 defacto bonus
250 TL lik alışveriş yaparsan %40 indirimle 150 tl ye gelir. 40 Tl de bonus var. 110 TL ye gelir
Ben gece 2 de internet mağazasında yaptım. yaptım. 30 TL yatmış.quote:
Orijinalden alıntı: pingu81
DeFacto bonus kazanmak için mağazadan alışveriş yapmak gerekmiyor mu, internet Alışveriş geçerli değil diye biliyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 27 Aralık 2018; 20:11:59 >
pamuk olmayan ürünleri nasıl alıyorsunuz?
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- metro market columbia orjinal mı
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- burger crush
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X