Deepseek üye olamıyorum.
-
-
haha mail sağlayıcıların çoğu Batı kaynaklı olduğu için acaba diyorum direk engelliyolar mı :) ama yapmazlar bunu yaa.
belki mail gönderdim diyodur ama göndermiyodur. bunu çok yaşadık farklı farklı sistemlerde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben üye olmadım da
Google ile giriş yap diye seçenek var onun dışında mail kabul etmiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün Apple hesabım ile sorunsuz üye oldum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün ben hotmail hesabımla sorunsuz üye oldum. Gereksiz E-posta klasörüne düşmüştü kod.
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Bana da gelmedi.
_____________________________ -
Bir tane ademoğlu çıkp da demiyor ki ulan diğer tüm yapay zekalara ahıra girer gibi pat diye üye olmadan girerken, elin çinlisinin yapay zekasına neden üyelik şartı getirerek işleri zorlaştırıyor diye sormuyor, hatta aklına bile gelmiyor...zaten resim üretme yeteneği bile yok. Buna rağmen üye olma azminizi işgüzarlığa bağlıyom...Ben baktım üyelik istiyor, hemen o sayfayı terkettim...Heç uğraşamam...
Diğerleri de üyelik istiyor. Gemini ve chatgptde giriş yapmadan sesli arama ve birçok özelliği kullanamıyorsun. Microsoftunki de üye ol üye ol diye darlayıp duruyor devamlı.
Googlela giriş yap kullan. Chat gptden farkı yok, şahsen kopyası olduğunu düşünüyorum. İyi ki çıktı ama rekabete faydalı. Fazla şımarmışlardı.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt