Şimdi Ara

dedem'le geçen anılarımız (csb içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün ben ve berber ismet kartal sahiline yüzmeye gittik. dedem tutturdu bende gelicem. dede sen kal 85 yaşındasın boğulursun gelme dedim. sanamı soracam dedi ve ekledi. "ben hint okyanusunda boğulurken deniz atı imdadıma yetişti sen kiminle dans ediyosun evlat dedi." neyse dedeyi de aldık yanımıza sahile geldik. 4-5 kezban bizden önce gelmiş sahilin en güzel kayasını kapmışlar. bizde biraz yanlarına oturduk. bimden aldığımız 20 krşluk topkekleri açtık yanında le'cola larımız var. kezbanlardan birisi aa pis fakirler topkek yiyorlar demesinmi. bunu duyan dedem sen nasıl fakir dersin biz fukarayız dedi ve berber ismetten öğrendiği ölümlü vuruş tekniğini ilk defa bir insan üzerinde denemek için yer arıyordu ve buna en uygun yer burasıydı. 49 numara botlarını giydi ve kulak memelerine bir tekme çıkardı bu kezbanların hepsi denize düştü. bi görsen kafalarından hep fişne suyu akıyo. bi baktık kızlar ölü numarası yapıyor. bunu gören dedem altta kalırmı kalır tabi. üzerine çıkıp zıplamaya başladı. öldümü acaba kontrol amaçlı diye üzerlerine kakasını yapınca kızlar kaçtı. kızlar kaçarken yerdeki muz kabuklarına basıp ters salto attılar. dedem haykırarak gülüyordu ve dişlerinin arasındaki maydonozu gören berber ismet fırsat bilip cebinden çıkardığı ekmegini banıp yemeğe başladı. ismetin karnı doymuştu ama biz hala açtık. açlığımızı gidermek için balık tutmaya karar verdik ama oltamız yoktu. kör ismail'i aradık ve yanımıza gelmesini istedik. sahilde boncuk tabancasıyla balon patlattıran seyyar adamdan tabancasını ödünç almak için dedemi gönderdik seyyar adam dedeme direndi tabancasını vermemek için ama dedem bu altta kalırmı kalır tabi. dedem bir geldi yanımıza agzı burnu hep fişne suyu. o arada kör ismail geldi. ismail gerçekten kördü. seyyar adamın yanına kör ismaili gönderdik acısında versin tabancayı diye. düşündüğümüz gibi kendini acındıran ismaile içi dolu tabancayı vermiş. havaya sıka sıka geliyor bu. zaten mermi sayımız azdı. ismaile kör dediğimize bakmayın gözükapalı adam dövdüğünü görmüş berber ismet. artık her şey hazırdı. aldım ismetin elinden tabancayı tam denize doğru nişan almışım gördüğüm kefalı vurmak üzereyken dedem kafasını uzattı silahın önüne. çok geçti çünkü silah ateş almıştı artık. bi görsen dedemin suratı hep salata suyu. köpek torun ver şu silahı diyip elimden kaptı. dedem büyük düşünür büyük oynar her zaman. bak evlat dedi. balık yakalamak istiyorsan ilk önce gizlenmelisin. ama gizlenecek hiç bir şey yoktu. ne bir ağaç ne bir gölge. dedemi, geçen sene çetinkayadan aldığım ve 1 kere bile giymediğim montumun cebinde gizledim. 2 gün boyunca cebimde bulduğu çekirdekle beslenmiş. ara sıra kafasını çıkartıp iki el suya ateş ederdi. 3. gün bir balık vurdu. balığı çekmek için dedem seferber oldu. cebimden atladı, iskelenin önüne yaklaştı ve balıklama daldı. denizin derinligi orta parmak kadardı ve dedem atladıktan sonra farkına vardığında artık çok geçti. kafa üstü çakılmıştı bir görsen her yer kayısı suyu. baktık denizanası dedeme tecavüz ediyo. bu tür tehditlere karşı geliştirmiş olduğu ölümlü vuruşu denemek için fırsat doğmuştu. bunun yerine daha kolayı denedi ve kakasını yapmaya başladı. tüm denizcanlıları çırpınarak su yüzüne çıkmıştı. artık aç karnımızı doyurabilirdik.

devamı gelecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 27 Kasım 2013; 22:58:56 >

• Gelmesin lüttfen.
  • Abovv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• Okunabilir

• Bu ne lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret balgam atmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu nasi bi hayalgucudur

• gram güldürmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

dün ben ve berber ismet kartal sahiline yüzmeye gittik. dedem tutturdu bende gelicem. dede sen kal 85 yaşındasın boğulursun gelme dedim. sanamı soracam dedi ve ekledi. "ben hint okyanusunda boğulurken deniz atı imdadıma yetişti sen kiminle dans ediyosun evlat dedi." neyse dedeyi de aldık yanımıza sahile geldik. 4-5 kezban bizden önce gelmiş sahilin en güzel kayasını kapmışlar. bizde biraz yanlarına oturduk. bimden aldığımız 20 krşluk topkekleri açtık yanında le'cola larımız var. kezbanlardan birisi aa pis fakirler topkek yiyorlar demesinmi. bunu duyan dedem sen nasıl fakir dersin biz fukarayız dedi ve berber ismetten öğrendiği ölümlü vuruş tekniğini ilk defa bir insan üzerinde denemek için yer arıyordu ve buna en uygun yer burasıydı. 49 numaralı botlarını giydi ve kulak memelerine bir tekme çıkardı bu kezbanların hepsi denize düştü. bi görsen kafalarından hep fişne suyu akıyo. bi baktık kızlar ölü numarası yapıyor. bunu gören dedem altta kalırmı kalır tabi. üzerine çıkıp zıplamaya başladı. öldümü acaba kontrol amaçlı diye üzerlerine kakasını yapınca kızlar kaçtı.

sevilirse devamı gelir.

benımde dedem otobuste kı lıselılerın yuzune cısını yapmıstı 100 tl ceza odedık

• bence csb değil gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Hayret balgam atmamış.

bütün csblerde bir balgamdır gidiyor bende kaka var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

gram güldürmedi

mimiklerine baktır
  • Oldu iyi günler..
  • konuya olan ilgi azalmış
  • updullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

vay adaşımı buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlespy2

Oldu iyi günler..

sanada kardeşim
  • Edwird cakmasi üye ban konu kilit forum silinebilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.