Şimdi Ara

Dedem bana doğum günü hediyesi almış. [ :'( ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedemle aynı evde yaşıyoruz kulakları az işittiği için neredeyse hiç muhabbet etmeyiz. Yaşı da 75 küsur. Geçen bir kaç gün önce 20 yaşıma girdim ve eve geç geldim. Eve geldiğimde dedem çoktan yatmıştı. Odama girdiğimde ise komidinin üzerinde bir poşet gördüm açıp baktığımda ise içinde doldurma parfum ve deodorantın olduğunu gördüm. İlk başta aklıma gelmemişti dedemin alacağı lakin sabah kalkıp babama sorduğumda, babamın haberi olmadığını öğrendim. Dedemin yanına gidip bunu sen mi aldın diye sorduğumda ise ; "yaş günün kutlu olsun ben aldım dedi." Ben duygusal bir insanım, dedem yaşlı ve bana 20 yıl sonra ilk defa hediye aldı. Ama dediğim gibi yaşlı ve kaç yıl daha yaşar bilmiyorum. Bu parfümü ben saklasam eğer, Allah gecinden versin dedemin başına bir zeval gelirse bakıp bakıp ağlarım. Ama kullanmaya kalksam da bitiremem, hem şişe büyük hem de kokusunu fazla sevmedim. Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Ne yapayım sizce arkadaşlar ?

• Bu nasıl hediye lan diye bağır yüzüne fırlat şişeyi , sonra gel ağzını burnunu kıralım olur mu?

edit: Herkes yanlış anladım , ben konuyu açan kişiyi dövelim anlamında yazdım onu , bi trollük yapayım dedim ondada batırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 16 Mayıs 2014; 2:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

Bu nasıl hediye lan diye bağır yüzüne fırlat şişeyi , sonra gel ağzını burnunu kıralım olur mu?

blok.
  • ılıkmısın olm kullan sonra şişesini saklarsın
  • ERIC CLAPTON E kullanıcısına yanıt
    çok mu komik la şopar
  • Dedene sarılıp, elini öp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sakla bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Bugün benim doğum günüm...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

çok mu komik la şopar

Abi şopar falan , sadece takılmak istemiştim çok stresliyim , özür dilerim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panda yavrusu

Dedemle aynı evde yaşıyoruz kulakları az işittiği için neredeyse hiç muhabbet etmeyiz. Yaşı da 75 küsur. Geçen bir kaç gün önce 20 yaşıma girdim ve eve geç geldim. Eve geldiğimde dedem çoktan yatmıştı. Odama girdiğimde ise komidinin üzerinde bir poşet gördüm açıp baktığımda ise içinde doldurma parfum ve deodorantın olduğunu gördüm. İlk başta aklıma gelmemişti dedemin alacağı lakin sabah kalkıp babama sorduğumda, babamın haberi olmadığını öğrendim. Dedemin yanına gidip bunu sen mi aldın diye sorduğumda ise ; "yaş günün kutlu olsun ben aldım dedi." Ben duygusal bir insanım, dedem yaşlı ve bana 20 yıl sonra ilk defa hediye aldı. Ama dediğim gibi yaşlı ve kaç yıl daha yaşar bilmiyorum. Bu parfümü ben saklasam eğer, Allah gecinden versin dedemin başına bir zeval gelirse bakıp bakıp ağlarım. Ama kullanmaya kalksam da bitiremem, hem şişe büyük hem de kokusunu fazla sevmedim. Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. Ne yapayım sizce arkadaşlar ?

Kullanman hoşuna gider bence yarısını kullan gerisini sakla

• Op ellerini daha ilgili ol bundan sonra değerini bil..

• duygulandım. Umarım csb değildir. Parfümü sıkman dedeni daha mutlu eder.
  • quote:

Bu nasıl hediye lan diye bağır yüzüne fırlat şişeyi , sonra gel ağzını burnunu kıralım olur mu?

senin ben sıfatını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.TSC

quote:

senin ben sıfatını

Beyler yanlış anladınız , dedenin değil elemanın ağzını burnunu kıralım dedim , trollüğüm tutuyor sonra yanlış anlaşılıyor hepten sıvıyorum lanet olsun.
  • Dedenin kulagina bagirarak seni seviyorum cilgin de

• Benim dedem bana şimdiye kadar 5 lira bile vermdi.22 yaşındayım,Diğer torununa her ay 1 milyar veriyor.Ayrımcılık işde insanlarda ne dedeler var.Sırf kızının oğluyum diye sevmez beni.
  • sık kullanman hosuna gider :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde sık. Degerını bıl 5 10 sene hayatta omur boyunca aklında kalacak ona gore davran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ulan.. Trollük yapacaksınız da bari düzgün yapın.

@panda yavrusu: Kokusunu sevmesende dedenin kokuyu hissedeceği zamanlarda sürekli kullan, her zaman kullan hatta. Hani şöyle durup düşününce insan mutlu olacağına emin oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 16 Mayıs 2014; 1:57:18 >
  • Sakla kesinlikle , bu sekilde yasamayi ogren , aci ceke ceke daha guclu olursun unutma.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.