Şimdi Ara

Dedektif Memoli (2011) | TNT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
10.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kemalistler Birliği

Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı! - Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefer�

Artık üretemiyorlar.

bide IFFET başlıyor

aman allahım resmen hepsini al baştan yapıyorlar

senaryo yazmak yok

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Nefer�

Artık üretemiyorlar.

bide IFFET başlıyor

aman allahım resmen hepsini al baştan yapıyorlar

senaryo yazmak yok

Tamam işte iyice saçmalamaya başladılar.Şimdi diziler 40-60 dakka arası olucak ya.İyice saçma diziler çıkıcak.Olsun ya zaten TV izleyen biri değilim.Birtek NTV yi açıp haberleri dinler pc'nin başına geçerim.
    Genelde yabancı dizi izlerim.

Ama abi bende isterim güzel bir dizimiz olsun.Bir Atatürk ile ilgili dizi yapın sağlam izleyelim abi.Bak reyting rekorları nasıl alt üst oluyor ama nerdeee.

Kemalistler Birliği

Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı! - Mustafa Kemal ATATÜRK

• Sadece memoli yap en azından dedektif memoli ne arkadaş ya?

Orijinalden alıntı: Cane®

Sadece memoli yap en azından dedektif memoli ne arkadaş ya?

Ah ah eski kadro olsaydı ne güzel olurdu

• müfettiş gecıııt gecıt gecıt
    2024 Q7
  • M.Ali Alabora olsaydı izlerdim işim olmaz

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

Ah ah eski kadro olsaydı ne güzel olurdu

Ah ah
    Başak vardı hastaydım ona

'The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth.' HOUSE M.D
  • o Teaser nedir ya

Kemalistler Birliği

• Dedektif Memoli olacakmış ismi.Tv'de görünce inanılmaz güldüm.Değiştireyim hemen başlığı.

• Nasıl bir toplumuz.Hiç mi yeni konu üretme zekası yok anlamıyorum.

Other Bands Play,Manowar Kill !
  • Dedektif Memoli mi? Hiç güleceğim yoktu. Eski dizide Memoli hiç dedektiflik yapmış mıydı da yeni dizide Memoli'ye dedektif demişler? 3 yıl önce Fox'ta yayınlanan Dedektif Biraderler dizisinde bile dedektiflik yapılıyordu.
    Bir de şu Yılan Hikayesi'nin müziğini hiç kullanmasalarmış keşke. Yılan Hikayesi'nin müziğini Dedektif Memoli ile hatırlamak istemiyoruz çünkü.

Orijinalden alıntı: nForcer

Dedektif Memoli mi? Hiç güleceğim yoktu. Eski dizide Memoli hiç dedektiflik yapmış mıydı da yeni dizide Memoli'ye dedektif demişler? 3 yıl önce Fox'ta yayınlanan Dedektif Biraderler dizisinde bile dedektiflik yapılıyordu.
    Bir de şu Yılan Hikayesi'nin müziğini hiç kullanmasalarmış keşke. Yılan Hikayesi'nin müziğini Dedektif Memoli ile hatırlamak istemiyoruz çünkü.

Müzik gerçekten sağlam olmaz o diziye

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

quote:

Memoli yi mehmet ali oynayacaksa çeksinler ve derya su güzel kız olsun hortlak gibi olan değil cem de aynı cem olsun nail birşeydi ismi sanırım ve kral olmemis olsun bi şekilde yaşasın arka sokaklar felan hikaye olur

Gelsin bari Arka Sokakları bitirir hiç yoktan

Ama şevket çoruh abimizi yılan hikayesinde görmek isterız

Valla çok üzüldüğüm bir oyuncu Şevket Çoruh... Saçma sapan bir dizide mahvediyor kendini. Ezel'de görmeyi çok isterdim onu. Hoş Ezel'de kalmadı artık , 2. sezon bana göre fiyasko olsada , sıksada kalite akan bir diziydi. Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. kaldı bakalım.Uzun uzun yıllar devam ederler İnşallah. Bu yazdığım iki dizide de oyuncular toplanıp havadan sudan sohbet etseler izlerim ben yine.

İsime gelince Yılan Hikayesi'ni kullanarak izleyici toplamaya çalışacaklar.

Son olarak Ezel gibi kaliteli bir yapım bekliyorum bakalım nasıl olacak gelecek sezon...
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• haftaya izleyeceğim başka dizi yok o saatte adam gibi

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

quote:

Memoli yi mehmet ali oynayacaksa çeksinler ve derya su güzel kız olsun hortlak gibi olan değil cem de aynı cem olsun nail birşeydi ismi sanırım ve kral olmemis olsun bi şekilde yaşasın arka sokaklar felan hikaye olur

Gelsin bari Arka Sokakları bitirir hiç yoktan

Ama şevket çoruh abimizi yılan hikayesinde görmek isterız

Valla çok üzüldüğüm bir oyuncu Şevket Çoruh... Saçma sapan bir dizide mahvediyor kendini. Ezel'de görmeyi çok isterdim onu. Hoş Ezel'de kalmadı artık , 2. sezon bana göre fiyasko olsada , sıksada kalite akan bir diziydi. Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. kaldı bakalım.Uzun uzun yıllar devam ederler İnşallah. Bu yazdığım iki dizide de oyuncular toplanıp havadan sudan sohbet etseler izlerim ben yine.

İsime gelince Yılan Hikayesi'ni kullanarak izleyici toplamaya çalışacaklar.

Son olarak Ezel gibi kaliteli bir yapım bekliyorum bakalım nasıl olacak gelecek sezon...

Ezel gibisi zor ama kenan kıvanç sevket ramız dayı haluk bilginer çetin tekindor felan bi dizi yapsalar müthiş olur

• Mehmet Ali Alabora yoksa hiç başlamasa da olur zaten. Demiştim yine diyorum.

Australian Dream
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.