Şimdi Ara

Dedektif Memoli (2011) | TNT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
10.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden ne izlerdim hele su yunan komiser acayip birşey ya

Orijinalden alıntı: Berkay

Eski tadını kesinlikle vermeyeceğini düşünüyorum ben. Kürşat'ı merak ediyorum ama.

Erkan ağa oynayacakmı acaba nerde o siyah çizmeli erkan ağa simdi fularsiz gezmiyor emre kinay

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Ben BİZİMKİLER dizisini istiyorum. Yeniden çekilsin.

Bizimkilerden kim kaldı ki

Geri kalanlar bile yeter, hiç merak etme.

Kadrosu bu kadar zengin başka bir dizi çekilmedi bir daha.

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...

• Çok garip, işin ilginç yanı geçenlerde ekranda o kadar iğrenç dizi var memoliyi verseler daha iyi diye bir an aklımdan geçti.
    Nitekim senaryosu kendini izletmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Ağustos 2011; 21:51:10 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Ben BİZİMKİLER dizisini istiyorum. Yeniden çekilsin.

Günümüz şartlarında o dizinin eskisi kadar tutacağını sanmıyorum maalesef.
  • Ya arkadaşlar Yılan Hikayesinde son bölümlerden önce Zeyno diziden ayrılmıştı (meltem cumbul) nedenini bilen varmı?

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Ya arkadaşlar Yılan Hikayesinde son bölümlerden önce Zeyno diziden ayrılmıştı (meltem cumbul) nedenini bilen varmı?

son bölümde ölmüştü galiba

''e be köylü kızı e be köylü kızı''

ya da bir karakterin cümlesini karşısındaki anlamaz ve tekrarlar:

''ne? sabah geç mi uyandın?''

gibi. Yılan Hikayesi'nde standartların üzerinde olan tek şey ''Kral'' karakteriyle Çetin Tekindor ve ''Belgin'' rolünde Ayten Gökçer'di. Haricinde sıradan bir işti. Fazla tutacağını sanmıyorum ama burası Türkiye tabii.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • M.Ali Alabora yoksa tutacağını pek sanmam. Ama bu kadar dizi çöplüğünde bakarsınız alternatif dizilerden biri olabilir.

Ayrıca Kürşat karakteri (Tunca Aydoğan) mutlaka yer almalı...

Orijinalden alıntı: nForcer

Memet Ali Alabora yeni dizide yok. Ooh iyi oldu. Fazla sürmez artık.
     Dedektif Memoli (2011) | TNT

İzlemem o zaman.

Australian Dream
  • ben 7 numara filmini isterim arkadaş

Bir dizi bu kadar mı sürükleyici ve eğlenceli olabilir yeri geldi ağladık yeri geldi heyecanlandık sevdiğim sayılı dizilerin en başında geliyor.Tabii eski tadı vermeyecektir kimine göre ama başlayınca görmek lazım. Oyuncuların o senelerdeki performanslarından elbet bir şeyler kaybetmiştir ama zamanla eski ritmi yakalayacaklarına inanıyorum tam kadro da olmayabilir dizi ama zamanla alışırız başlasın da göreceğiz hayırlısı..

@Büyük İskender

Aynen Kürşat yer almalı çok iyi oynuyordu adamları da komikti

Ama M.Ali Alabora'nın olmayacağını düşünmek bile istemiyorum neden oynamıyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 9 Ağustos 2011; 23:48:19 >
  • cocuklar duymasin'dan gozumde farki yok bu dizinin de o yonetmeninde. boyle sacma sapan isler yapacaklarina, gitsinler serdar akar'dan ders alsinlar. ya da super baba gibi bi efsaneyi gunumuz siyasi kosullarina uyarlayip yeniden ceksinler. artik bu milleti aptal saptal seylerle uyutup kandirmayin yahu.yazik
  • Benim hiç ümidim kalmadı beyler bu Yılan Hikayesi değil Yılan Hikayesinin çakması Memoli olacak M. Ali Alabora yok , Meltem Cumbul şevket çoruh arka sokaklarda vb... diğer isimlerinde oynayacağını sanmıyorum diziye olan saygılarından dolayı.Çocuklar Duymasın yeniden çekildi ama eski kadrosundan sadece 2 kişi eksik olarak biri vefat etti diğeride başka dizide oynuyor.Ama Memoli böyle olmayacak.

Ben remake düşünmemiştim ama. O zaman dizinin kimyası tutmuştu bikere şimdi o kadar ısınacağımı hiç düşünmüyorum.
    Bununla birlikte vahşi güzel dizisini de hatırladım. Ey gidi ey 80 kuşağı.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.