merhaba, dede için tarife bakiyorum,sadece 500 dk konusma ve 1 gb internet yeterli,daha önceden 26 tl ödüyordu, şimdi bulamadim,yazayim dedim |
Bildirim
merhaba, dede için tarife bakiyorum,sadece 500 dk konusma ve 1 gb internet yeterli,daha önceden 26 tl ödüyordu, şimdi bulamadim,yazayim dedim |
O paralar hayal oldu, Bimcell e bi bak yinede. |
|
|
Faturasız Türk Telekom mobil hatta gelen 50 yaş ve üzeri müşterilerimiz için her yöne 250 dakika Sadece 12 TL! S.E.Ç. Emekli 250 Paketi > Buyuklerimiz > Türk Telekom (turktelekom.com.tr) Yeni Süper 6 Ay 50GB Her Yöne 12000 DK Her Yöne 10000 SMS 50GB Cepten İnternet Sınırsız whatsapp mesajlaşma Türk Telekom içi sınırsız konuşma 290 TL Yeni Süper Paketler > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom (turktelekom.com.tr) |
dedeye sahip çıkalım. Mutlu Mega 70GB senelik 550TL. Büyükler için en mantıklı çözüm. |
Media market bulursan 26 tl bireysel.turktelekom.com.tr Avantajlı Çocuk Saati 1GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/avantajli-cocuk-saati-1gb-tarifesi.aspx |
|