Şimdi Ara

DECT TELEFON TAVSİYESİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRKAÇ TELEFONU ARAŞTIRDIM AMA TAM BİLGİM OLMADIĞI İÇİN BU KONULARDA KARAR WEREMEDİM İÇİNİZDE KULLANANLAR VARDIR
    PHİLİPS CD140
    PHİLİPS CD240
    BİRDE,
    PHİLİPS CD230
    HNAGİSİ DAHA İYİDİR ACABA??

• Siemens.......
  • siemensmi iyi diyosunuz??ne demek istediğinizi anlayamadımda!!!
    model önerebilirmisiniz acaba??
  • Evet, bu konuda çok topic olduğu için tekrar yazmadım.Modeli ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre belirleyin,kötü Siemens DECT yok. (Ama kaba var maalesef,bazılarının şekli takoz gibi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelince

BİRKAÇ TELEFONU ARAŞTIRDIM AMA TAM BİLGİM OLMADIĞI İÇİN BU KONULARDA KARAR WEREMEDİM İÇİNİZDE KULLANANLAR VARDIR
    PHİLİPS CD140
    PHİLİPS CD240
    BİRDE,
    PHİLİPS CD230

Ben bu telefonu kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.
    Ayrıca marka olarak Panasonic'i düşünün.

http://www.bolbolal.com/pinfo.asp?pid=410
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

quote:

BİRKAÇ TELEFONU ARAŞTIRDIM AMA TAM BİLGİM OLMADIĞI İÇİN BU KONULARDA KARAR WEREMEDİM İÇİNİZDE KULLANANLAR VARDIR
    PHİLİPS CD140
    PHİLİPS CD240
    BİRDE,
    PHİLİPS CD230

Ben bu telefonu kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.
    Ayrıca marka olarak Panasonic'i düşünün.

http://www.bolbolal.com/pinfo.asp?pid=410

Panasonici düşünün ama sakın düşürmeyin....
    Düşürürseniz de uğraşmayın,direkt çöpe atın.

• philips telsiz telefonları gerçekten çok güzel. siemens zaten komünikasyonda dünya devi. son zamanlarda çok güzel cihazlar çıktı ancak ev için renkli ekran dect telefonun fazla lüx olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON TAVSİYESİ !!!
    11 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    kamera telefonu tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telsiz telefon sektöründe en iyi marka siemenstir. panasonic sadece daha ucuza ürün satmak için cihazın özelliklerinden veya sağlamlığından kısıyor. bir kişi siemens telsiz telefondan sonra asla panasonic kullanmıyor. ama bir panasonic kullanıcısını rahatlıkla siemens e alıştırabilirsiniz. (tabi markaya karşı önyargısı yoksa). benim evimde hem panasonic var hem siemens.tercihim siemensten yana.

siemens telsizler içinde de fiyatı uygun olanlardan
    A140
    AS140
    A160 ı öneririm.
    orta fiyatlı olsun diyorsan
    A265
    yüksek kaliteli ve piyasanın en baba telefonu olsun diyorsan
    SL560

siemens in tüm ürünlerinihttp://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,tr_tr_0_14335_rArNrNrNrN,00.html buradan inceleyebilirsin.

• Siemens DECT=Made in Germany
    Diğerleri=Made in P.R.C
    Bu bile yeter....
  • Panasonıc bir modeli vardı ama tam hatırlayamadım beyaz renkli
  • bende siemens 4010 micro modeli var ,hani şu mor gibi rengi olan ufak bişey,,,4 sendeir kullanıyoruz ve çocuk baya bi yerlere fırlattı halen çalışıyo bence siemens kaliteli telefon
  • peki siemens A160 için 63 milyon iyi mi??
  • quote:

peki siemens A160 için 63 milyon iyi mi??

o fiyata alınabilecek en iyi telefon. ama özellik bakımından AS140 ile karşıılaştırma da yapabilirsin. ikisini de öneririm. ama görünüş olarak a160 derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkanme

bende siemens 4010 micro modeli var ,hani şu mor gibi rengi olan ufak bişey,,,4 sendeir kullanıyoruz ve çocuk baya bi yerlere fırlattı halen çalışıyo bence siemens kaliteli telefon

Arkadaşım inanmazsın, ben 1.kattan (zemin üstü yani) beton gibi toprağa düşürdüm,gövde,kemer klpsi,pil yuvası kapağı,pillerdört bir yana saçıldı.Birleştirip kullanmaya devam ettim (4 yıl daha kullandım).İşyerindeki Siemens bir arkadaşın elinden aparman merdivenine düştü,1 kat alttan parçaları topladım ve kullanmaya devam ettim.
    Israrla Siemens demem tamamen kendimin ve çevremdeki başkalarının tecrübelerine dayanmaktadır.
    1.Kesinlikle diğer telefonların (panasonic de dahil) hepsinden iyi çeker,tarafımdan Panasonic-Philips-Siemens karşılaştırmaları uzun süre değişik modellerde yapılmıştır.Ve adetim olmadığı halde bunu iddia ediyorum.
    2.Çok sağlamdır,istediğiniz kadar hor kullanın,yıllarca hizmet verir ve sıkılıp değiştirirsiniz.O Panasonicler,Philipsleri var ya,çok değil 30-40 santimden düşürün,sorun çıkarmaya başlarlar.
    3.Estetikten zerre kadar nasibini almamıştır,bakıp da ne güzel telefonum var deme riskiniz sıfır ... Tabii şimdi güzel yeni modeller var.
    4.Alman malı olduğunu size yıllarca kanıtlar,evladiyeliktir.

Özetle;gösteriş istiyorsanız gidin Panasonic alın,havalı havalı elinizde dolaştırın.ama telefon istiyorsanız Siemens'den şaşmayın.

• quote:

PHİLİPS CD140
    PHİLİPS CD240
    BİRDE,
    PHİLİPS CD230

ben,

AEG Fame 500 yi kullaniyorum.

bi göz at kaca alirsin türkiyede. GRUNDIG CALIOS 1 DECT DIGITAL...
     DECT TELEFON TAVSİYESİ!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 23 Haziran 2007; 1:51:30 >
  • panasonic,herhangi bir modeli göz kapalı alınabilir yeterki sahte olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

panasonic,herhangi bir modeli göz kapalı alınabilir yeterki sahte olmasın

Gözünü açarsan almazsın zaten !!!
  • panasonic bu konuda çok başarılı,eger siemens telefon konusunda başarılı olsa idi başka markaya yazılımlarını yaptırmaz ve bütün şirketi satmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarona
    panasonic bu konuda çok başarılı,eger siemens telefon konusunda başarılı olsa idi başka markaya yazılımlarını yaptırmaz ve bütün şirketi satmazdı

arkadaş banlanmış. ama ben yanlış bilgi olmasın diye yanıt vermek istiyorum. siemens in telsiz telefonlarının yazılımlarını siemens üretir. taşeron veya fason bir şirkete yaptırmıyorlar. ayrıca SL440 modeli hariç yazılımında sorun olan telefonların oranı %0,4 tür. sl440 modelinde ise &16 dır. yani siemensin 25-30 modelinin 1 i hariç hiçbirinde yazılımsal sorunla karşılaşılmamıştır. sorun olan model ise servislere bir kez girdikten sonra genelde sorunları çözülmüştür.

siemens in cep telefonlarının yazılımında bazen anlaşmalı firmalar kullanılıyor. sanırım arkadaş onunla karıştırdı. ayrıca siemensin telsiz telefon kısmı kimseye satılmadı. haberiniz olsun

• tawsiyeleriniz için çokk teşekürler arkaadaşlar a160da karar kıldım:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.