Şimdi Ara

Decatlonda satılan btwin markası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
54.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BtWin Decathlon'u kendi markası mı? Yok daha neler. BtWin Fransız bisiklet devidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanokay

BtWin Decathlon'u kendi markası mı? Yok daha neler. BtWin Fransız bisiklet devidir.

Btwin markası Oxylane isimli bir Fransız şirket tarafından 1999 yılında bisiklet üretimine başlar. Btwin 2006 yılında yine Fransanın spor mağazası devi Decathlon Group bünyesine geçer ve o tarihten itibaren Decathlon'un alt markalarından biri olmuştur.

Kaynak: Wikipedia FR ve ENG'den derleme yaptım :)

Bu arada Btwin'in bisiklet kıyafetleri fena değil ama orta fiyatlı olanlardan bahsediyorum.
  • Nedendir bilmem, B'twin marka bisikletler bana pek güven aşılamıyor. Ne kadar köklü bir marka olursa olsun, kullandığı malzemeler ne kadar kaliteli olursa olsun zihnimde "market bisikleti" imajı oluşmuş durumda ve bunu kıramıyorum. Ama yukarıda da bahsedildiği gibi, bisiklet piyasası için ürettiği yan ürünler hususunda oldukça kaliteli ürünlere sahip.
  • btwin original 5 modelini kullanıyorum. Üzerinden 3 ay geçtikten ve 200 km üstü yol yaptıktan sonra yazayım:

1 - Vitesler gidon kolundan çevirmeli değişiyor, ben mi bu kullanıma alışamadım bilmiyorum ama vites geçişleri ortanın üstü. geçişler çok akıcı değil.

Decathlon'un Türkçe sitesinde çok detaylı bilgiler yer almıyor. Yabancı sitelernden bulduklarım;
    2 - M boy kadro için ağırlık 15,5 kg. Bunda çamurlukların ve amörtisörün en az 1,5 kg yükü var diye düşünüyorum. Biraz daha hafifi bulunabilirdi belki.
    3 - Lastik boyutu 26 x 1,75. Şehiriçi turlarda sıkıntı yaşatmadı.
    4 - Ben alırken üzerindeki aydınlatma işe yaramıyordu, geçenlerde gördüm üzerinde verilen aydınlatmaları yenilemişler.
    5 - Ben 600e almıştım, fiyat 550ye düşmüş ve kadroya ömür boyu garanti gelmiş.

Özet; 550 TL'ye çamurluk + aydınlatma dahil alınabilir. 600 üstüne çıkabiliyorsanız daha hafif bisikletlere yönelebilirsiniz.

• Uzun zamandır almak istediğim dağ bisikletlerini inceliyorum.Pek çok marka ve modele baktım genelde donanıma önem veren biriyim ama donanım yükseldikçe artan maliyet de göz önünde bulundurulmalı.Kısaca beğenebileceğim bir MTB 2000-2500 arası bir meblağ tutuyor.İmkanım olduğu halde sırf marka diye bir bisiklete 2500 lira ayırmak bana sevimsiz geldi.Ramazan bayramı arefesinde Bayrampaşa Dekathlonda kalan son 3 adet M size RockRider 8.1 bisikletten kendime ve oğluma aldım sanırım son kalan 1 adet de satılmıştır.Üzerindeki donanım bana göre oldukça iyi (Rock Shok Recon Silver maşa,full Sram X 7 vites sistemi.Deore aynakol.avid elixir 3 hidrolik disk fren,Michelin lastikler kaliteli bir jant) ömür boyu kadro garantisi fiatı ise sadece 1599 lira üstelik 11 ay taksit yaptılar kredi kartına.Daha ne isteyim :)
    Sadece port bagaj için montaj civata delikleri mevcut değil bu durum zaten ekseri üst grup MTB lerde böyle bu sıkıntıyı da aşacaz bi şekilde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssk41 -- 11 Eylül 2013; 16:02:10 >

• Btwin triban 3 nasıldır alan bilen varsa yorum yapabilirmi alsammı 2 kişi olarka alıcaz yol bisikleti fakat kararsızım.
  • ufak bir örnek sram red 2013 set-1k karbon kadro bh tipinde tt kadro (btwin) mavic kysryum slr karbon telli jant seti-conti champ. edit. lastikler-selle prologo- look keo 2- 7000 tl ye satıldı izmirde

sadece sram red set fiyatına gitti jantları 3000 tl eder di bisikletin gerisini siz düşünün

Decatlonda satılan btwin markası
    alttakinde jantlar değiştirilmiş

Decatlonda satılan btwin markası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 23 Eylül 2013; 1:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssk41

Uzun zamandır almak istediğim dağ bisikletlerini inceliyorum.Pek çok marka ve modele baktım genelde donanıma önem veren biriyim ama donanım yükseldikçe artan maliyet de göz önünde bulundurulmalı.Kısaca beğenebileceğim bir MTB 2000-2500 arası bir meblağ tutuyor.İmkanım olduğu halde sırf marka diye bir bisiklete 2500 lira ayırmak bana sevimsiz geldi.Ramazan bayramı arefesinde Bayrampaşa Dekathlonda kalan son 3 adet M size RockRider 8.1 bisikletten kendime ve oğluma aldım sanırım son kalan 1 adet de satılmıştır.Üzerindeki donanım bana göre oldukça iyi (Rock Shok Recon Silver maşa,full Sram X 7 vites sistemi.Deore aynakol.avid elixir 3 hidrolik disk fren,Michelin lastikler kaliteli bir jant) ömür boyu kadro garantisi fiatı ise sadece 1599 lira üstelik 11 ay taksit yaptılar kredi kartına.Daha ne isteyim :)
    Sadece port bagaj için montaj civata delikleri mevcut değil bu durum zaten ekseri üst grup MTB lerde böyle bu sıkıntıyı da aşacaz bi şekilde ..

nasil aşican dostum bu montaj deliği sorununu benimde sorunumda

• quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

Btwin triban 3 nasıldır alan bilen varsa yorum yapabilirmi alsammı 2 kişi olarka alıcaz yol bisikleti fakat kararsızım.

Naptiniz ne aldiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockrider 340 aldım 23 Nisan da. Girmediğim dalmadığım yer yoktur hocam. Sadece seleyi değiştireceğim o kadar.
  • btwin bence fiyatına göre iyi kim ne derse desin. çok ucuza bisiklet alacak olsam decathlon dan alırdım.

hiç olmazsa garanti için gittiğinde dün bisikleti satarken ayağını yalayan adam bugün seni tanımamaya başlamıyor.

bu paragöz-üçkağatçı kadıköy bisikletçilerine para kazandıracağıma, decatlon para kazansın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.