|
Bildirim
10a 50v 500w yolun yüzde 70 ini pedalla gidersen anca 100 km gider. çamurluk yok, arka sepetlik yok. 250w büyük cantla yokuşu zor çıkar. dandik. tırt. atın çöpe.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Şimdi ‘ne alaka’ diyeceksiniz de, artık yıldırdı ondan yazıyorum. Satış yapmamak için bu kadar uğraşan başka firma görmedim. Önce bizim ülkemizdeki stok problemini çözsünler, fener bakıyorsun ertesi gün siteye almak için giriyorsun yok aynı feneri Aylarca bekliyorsun 2-3 ay sonra gelirse geliyor. Dynamo 900 diye dinamolu fenerleri var mesela, 1-2 tane aldım çok hoşuma gitti. Şarjlı ama şarj yoksa elle çevirip şarj ediyorsunuz ve powerbank olarak da kullanılabiliyor, acil durum için müthiş yani. Şimdi bir kaç tane daha alayım diyorum ama o da ne? Tüm ülkelerde var bizde yok. Bir sürü ülkede çok güzel ürünleri var ama bize gelmiyor. Direnç bandı aldım, büyüğünü alacağım mesela yok! Gelmiyor. Gidip başka markadan alıyorsun vs. Madem ülkede satış yapmıyorsunuz, stok sürekli nasıl bitiyor? Yok eğer satış yapıyorsanız niye stok getirmiyorsunuz? Sanki el üretimi tek seferde üretiyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Aralık 2023; 14:39:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|