Şimdi Ara

Decathlon yeni uzun menzil elektrikli bisikletini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dış mekân sporlarının en önemli tedarikçilerinden Decathlon, elektrikli bisiklet pazarında da hareketli. Firma özellikle kırsal bölgelerde yaşayan tüketicilere yönelik olarak elektrikli bisiklet modelleri içerisine bir yenisini daha ekledi.

Decathlon Riverside 520 E özellikleri ve fiyatı

Decathlon Riverside 520 E elektrikli bisiklet modeli arka kısmında yer alan 250W motorundan güç alıyor. Bisiklet 500Wh bataryaya sahip ve tek şarj ile pedal yardımı işin içine girdiğinde 100Km civarında mesafe kat edebiliyor.

Ayrıca Bkz.Evinizi elektrikli bisiklet ile taşıyabilir misiniz?

Daha akıcı bir sürüş için gövde içerisinde bir tork sensörü de yer alıyor. Veriler için bir ekranın olduğu bisiklette telefon şarjı için bir USB portuna da yer verilmiş. Kısa mesafe ön süspansiyon ve dar lastikler ise daha çok stabilize yollarda kendisini gösteriyor.

Microshift H081 güç aktarma sisteminin olduğu bisiklette Tektro hidrolik disk frenleri kullanılmış. Decathlon Riverside 520 E elektrikli bisiklet modeli 1510$ fiyat etiketine sahip.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/07/decathlon-e-bike-urban-companion/

• 250w motor mu kaldı 3 k takıyor millet. En azından 1 k olsaydı bari. Üstelik bunlarda el gazı yoktur ve hız limiti vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    yasa ne emrediyorsa onu yapmak zorundalar sen kendin toplar yaparsan o ayrı olur hızlar bir şekilde yazılımla ciple aşılıyor bende iki üst düzey bisiklet var onlarda 25 de sınırlı ben birine cip taktım hızı 60 cıktı

• çok tipsiz

• labtek38 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bunlar direk elektrikle giden değil pedaldan yardım eden tip.
    250w standart gibi bunlarsa.
    Elden gaz verme felan yok. 3 sürüş modu var felan.
    Bknz. Carraro kifuka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10a 50v 500w yolun yüzde 70 ini pedalla gidersen anca 100 km gider. çamurluk yok, arka sepetlik yok. 250w büyük cantla yokuşu zor çıkar. dandik. tırt. atın çöpe.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çamurluğu olmayan bisiklet, bana bir şey eksikmiş gibi hissettiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi ‘ne alaka’ diyeceksiniz de, artık yıldırdı ondan yazıyorum. Satış yapmamak için bu kadar uğraşan başka firma görmedim. Önce bizim ülkemizdeki stok problemini çözsünler, fener bakıyorsun ertesi gün siteye almak için giriyorsun yok aynı feneri Aylarca bekliyorsun 2-3 ay sonra gelirse geliyor. Dynamo 900 diye dinamolu fenerleri var mesela, 1-2 tane aldım çok hoşuma gitti. Şarjlı ama şarj yoksa elle çevirip şarj ediyorsunuz ve powerbank olarak da kullanılabiliyor, acil durum için müthiş yani. Şimdi bir kaç tane daha alayım diyorum ama o da ne? Tüm ülkelerde var bizde yok. Bir sürü ülkede çok güzel ürünleri var ama bize gelmiyor. Direnç bandı aldım, büyüğünü alacağım mesela yok! Gelmiyor. Gidip başka markadan alıyorsun vs. Madem ülkede satış yapmıyorsunuz, stok sürekli nasıl bitiyor? Yok eğer satış yapıyorsanız niye stok getirmiyorsunuz? Sanki el üretimi tek seferde üretiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    250W yasal sınır. Daha üstü olursa motorlu bisiklet sınıfına girer. Bu durumda bisiklet sınıfından çıktığı için için sürücü belgesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Aralık 2023; 14:39:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumum bütün pantolonlariyla ilgili ,boy olarak ölçüsünü bulamıyorsunuz standart hepsi 34 .Paçaları fermuarlı lastikli olanlarıda dışarıda yaptiramiyorsunuz.Müsteri anlayışı biraz Decathlon un biraz garip.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.