Şimdi Ara

Decathlon'u nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalp atışı ölçen saat alacağımda,Decathlon'un internet sitesi güvenilir midir?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 28 Eylül 2013; 12:37:36 >

• Decathlonda hep çalışan kızlar güzel oluyor , bazen uzun süre sıkılmadan rahatça kalabiliyorum. Özenle seçiyorlar sanırım
  • bende km saati almayi dusunuyorum buradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP beyler
  • Güvenilir tabi. Kaç yıllık şirket. Spor alanında liderlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Güvenilir tabi. Kaç yıllık şirket. Spor alanında liderlerden.

Sağolun hocam teşekkürler
  • Bi alet alip cikcan bu neyin kafasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    idefix'i nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleak

Bi alet alip cikcan bu neyin kafasi

İnternetten sipariş edeceğim hocam,iki üç kere duydum adını
  • Sakın alma kardeş ben Türkiye'nin dört bir yanında mağazaları var diye güvenip gittim. Kalp atışı ölçen saat alıyım dedim meğersem kasiyer zebaniymiş beni zindana attı.
  • Git 10 liraya stetoskop al.
  • Gluk o da birşey mi la,kasiyer dedi müdürün yanına git dedi,neden dedim artık bize izin vermiyorlar dedi,neyi izin vermiyorlar dedim,söylemem deyip yüzünü çevirdileri,gittim müdürün yanına,müdür dedi 10 saatin kaldı hayatını doya doya yaşa,bende dedim ne alaka,şurda bir saat almaya geldim kamera şakası mı dedim,yok dedi ben şeytan kasiyerlerim iblis güvenlik görevliler zebani dedi,buraya gelenin 10 saat ömrü kalıyor dedi,bende tamam panpa hayat bu kadarmış deyip hayatımı resetledim,şimdi rahat rahat yaşıyom.
  • Buraya 25 dk. mesafede var.Oldukça büyük bir yer.Her türlü spor malzemesi var.O tür büyük yerlerin siteleride güvenilirdir.Tabi gidip isim benzerliğine düşmezsen Şaka bir yana geçen birkaç şey aldım.Bu aralar ava çıkıyorum Fear me
  • Decathlon guzel magazadir, hic sitesinden alisveris yapmadim ama kentpark'taki magazalarindan 20 tl'ye gunes gozlugu 36 tl'ye ayakkabi 12 tl'ye termal iclik almistim

• Bende bu firmanın internet sitesinden yaptığım bisiklet alışverişi hakkında kendi tecrübemi yazayım burdan sipariş vermek isteyenlere fikir olur 1 musibet 1000 nasihhat babında.2 gün önce rockrider 8.1'i şipariş ettim bugün geldi ve ''kutu açılışı'' yapılmadan geri yollandı.Kutu açılışını tırnak içinde kullanmamın sebebi ortada kutudan eser kalmadığı üst tarafı patlamış kargoda bantlanmış 'cevizli sucuk' geometrisinde delik deşik bir kartonun içinde hiçbir şok emici köpük olmadan bisikletin muhafaza edilmesiydi.Ve bu kutunun üzerinde kafam kadar kırmızı fona 'dikkat kırılabilir eşya' ibaresi olmasına rağmen. Bu ibare yazılı olarak olduğu için ilkokul terk aras kargo çalışanları bir anlam verememiş olabilir tabi.

http://www.youtube.com/watch?v=qjhGJbi6QFo

Videoyu dikattli izlerseniz içine konulan kutudan bisikletin gidonu çıkıyor dışarı.Ha belki avrupada bu kadar özensiz bir paketleme bile müşteriye kargodaki özen nedeniyle sorunsuz ulaşabiliyor olabilir(ki sanmıyorum) fakat tr koşullarında baya bir zeka geriliği gerektir bu paketlemenin sağ sağlim müşteriye ulaşacağını düşünmek.

İlk önce başka bir kargo firmasıyla gönderim ile değişim düşündüm fakat daha sonradan sadece kargoyla alakalı değil firmanında sallapati olduğunu görünce iadeye karar verdim bakalım her hangi bir sorun çıkartacaklar mı iadede sinir katsayım tavan bekliyorum.

• sporcu bim'i
  • Evet arkadaşlar kargom şu anda decathlon firması tarafından kargo hasarı dolayısıyla teslim alınamadı şeklinde yani ben onlara o sebeple iade ediyorum onlar aynı sebeple iade almıyor.Telefonla ulaştım internet mağazasındaki kişi 'hafta sonu'olduğu için ulaşmamış olabilir dedi 'yanlız bugün pazartesi ' deyince ve size ulaşmış olduğunu bunu kabul etmemiş olduğunuzu kargo firmasının takip sitesinden gördüğümü söyleyince depodaki arkadaşlarla bir görüşüp size geri dönüş yaparım dedi tabi o geri dönüş olmayacak gibi duruyor ve benim sinir katsayım dahada artacak gibi.Firmada hertürlü takla mevcut mubarek.
  • Tenis, yüzme, kayakla ilgili Türkiye'de fazla bulunmayın spor ürünlerini bulabilirsiniz ama ana sporlar (futbol, basketbol, voleybol) açısından pek tatmin edici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Sakın alma kardeş ben Türkiye'nin dört bir yanında mağazaları var diye güvenip gittim. Kalp atışı ölçen saat alıyım dedim meğersem kasiyer zebaniymiş beni zindana attı.

• Merhaba Arkadaşlar, ucuz diye almayın aldırmayın , giymediğim ayakkabı resimdeki gibi 2 tekte yandan attı .garantiye gönderdim ilgilenmediler. Ben çağrı merkezini arayınca bakıcaz diyip ,kullanıcı hatası dediler, geri gönderdiler.

not : serçe parmağımı yırtık belli olsun diye zorla dışarı çıkarmaya çalışıyorum.

• DECATHLON GİYİLMİŞ VE KULLANILMIŞ ÜRÜNLERİ SATAN FİRMA. Geçen hafta eşime almış olduğum mayo resmen ter kokuyordu ve üzerinde saçlar vardı, ürün giyilmiş ve kullanılmış tekrar reyona koyulmuş. İade aldıkları mayo ve iç giyim ürünlerini hiçbir aşamadan geçirmeden tüm hijyen kurallarına aykırı hareket ederek tekrar reyona koyuyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.