Şimdi Ara

Decathlon erkek koşu ayakkabısı 110 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DECATHLON
    ERKEK HOBİ AMAÇLI KOŞU AYAKKABILARI - RUN CUSHION AYAKKABI
    https://www.decathlon.com.tr/run-cushion-ayakkabi--id_8554249.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya link yanlış ya da çok yanlış bir yerdesiniz
  • Genelde decathlon ayakkabıları hep o fiyat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yıllar önce 30-40 lira felandı ,hala kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu indirim mi simdi

• Bu ayakkabı 2 sene önce 30 liraydı

• Herkes yazmış zaten nereden nereye 30 tl den 110 tl ye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu açan arkadaş bir daha post açmasın

• doctor bu ne
  • Konu kilit üye ban

• DECATHLON
    ERKEK HOBİ AMAÇLI KOŞU AYAKKABILARI - RUN 100 SPOR AYAKKABI
    https://www.decathlon.com.tr/run-100-spor-ayakkabi-id_8351755.html

bu ayakkabıyı 2 yıl önce tüm forum 40 lira civarına almıştık. O zaman tabanında siyah kauçuk vardı zamanla maliyeti düşürmek için siyah tabanı kaldırdılar fiyatı artırdılar derken şimdi köpük tabanla 90 lira olmuş. Pek dayanıklı durmuyordu fakat aşırı hafifti. Tabi kapının önünden çaldılar 1 ay giyemeden o ayrı bir mesele şansımız varmış kalenji ayakkabıyla kurtardık

• Bu decathlon döviz 10 kuruş oynasa fiyatı 2 katına çıkarıyor son 2 yıldır aşırı derecede zam yapmaya başladı tüm ürünlere.

• Aynı ayakkabıyı Şubat 2019'da 99 Liraya almışım. 40 Liraya olanlar Ekiden serisiydi ve baya dandik ayakabıydı, iki ayakkabıyı da kullandım. Aynı modelde indirim olanlar şunlar

42 numara turkuaz bayan ayakkabısı 90 Lira:
    DECATHLON
    KADIN HOBİ AMAÇLI KOŞU AYAKKABILARI - RUN CUSHION AYAKKABI
    https://www.decathlon.com.tr/run-cushion-ayakkabi-id_8488757.html

39 numara siyah erkek ayakkabısı 99 lira:
    DECATHLON
    ERKEK HOBİ AMAÇLI KOŞU AYAKKABILARI - RUN CUSHION AYAKKABI
    https://www.decathlon.com.tr/run-cushion-ayakkabi-id_8488051.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 8 Mayıs 2020; 21:44:7 >

• Çalan hırsız yürek yemiş olmalı...Sonuçta SWAT timinden birinin ayakkabısını çalıyor...
  • Decathlon bitmiş artık

• Kaç yil once 37 TL'ye almistim hala giyiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    bu ayakkabının 35 lira olduğunu da hatırlıyorum. en son 65 liraya almıştım 2-3 yıl arası bir süre önce zaten decathlonun reklam ürünü gibi birşey. karsız satılıyor diyorlar. 2 3 yılda anca 2 katına çıkmış. bu süre zarfında nelerin pahalılaşmaktan ziyade artık alınamaz olduğunu sen düşün. bence decathlon şu son 6 yıllık .oktan ekonomimizde halka en iyi davranan marketlerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

bu ayakkabının 35 lira olduğunu da hatırlıyorum. en son 65 liraya almıştım 2-3 yıl arası bir süre önce zaten decathlonun reklam ürünü gibi birşey. karsız satılıyor diyorlar. 2 3 yılda anca 2 katına çıkmış. bu süre zarfında nelerin pahalılaşmaktan ziyade artık alınamaz olduğunu sen düşün. bence decathlon şu son 6 yıllık .oktan ekonomimizde halka en iyi davranan marketlerden biri
    Dolar 5,5 tlden 6 tl çıktı bi ara 350 tlik çadırı anında 700 tl çıkarmıştı. 10 liraya sattıgı çanta hemen 20 tl.Çoğu üründe kurda 10 20 kuruş yükselme olsa dahi fiyatlara çok büyük zamlar yaptı.Tabikide ekonomimiz çok kötü ama bu fiyatın 2 katına çıkması için haliyle dolarında 2'ye katlanması gerekmiyormu?Yanlış mı düşünüyorum acaba.

• Bana haki yeşil ayakkabı lazım , tavsiyeniz nedir ? Fileli olmasın

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    herkesin takip ettiği ürünler farklı olduğu için yorumlar farklı olabiliyor tabi. ben çok çeşitli ürün aldım ama özellikle bisikletle ilgili ekipmanlarımı decathlondan alıyorum. kur fırladı fırsattan istifade vurgun yapalım zamlarını ben görmedim. kendi aldıklarım için konuşuyorum. şu durumda aliexpressten bile ayağımız kesildi herkes zam yapıyor ama decathlon görece daha uygun olmaya devam ediyor benim için. dolar dışında da artan birsürü maliyet var vs ama kamp aletlerinde öyle yapmışsa ayıp etmiş. ama açıkcası decathlona sempatimden dolayı eğer yapıyorlarsa öyle yapmaları gerekmiş diyebiliyorum. şahsen. bizim esnafı marketleri geç zaten. türkiyede bir mağazaya güveneceksem decathlon dışında pek birşey sayamıyorum açıkcası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.