Şimdi Ara

DECATHLON DOMYOS E ENERGY ELİPTİK BİSİKLETİ Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki Decathlon da satılan Domyos E Energy marka eliptik bisikletini önerir misiniz? Kullananınız var mıdır? En önemli kriterim sürtme ve garç gurc sesleri olmaması. Decathlon a gittiğimde teşhir ürününün vidaları az sıkılmış veya gevşemiş. Sesler geliyordu. Size gelen kapalı üründe böyle sesler çıkmayacak dendi.

E Energy Domyos

Bu ürün dışında kettler rivo P ve HORIZON ET5-0 Citta Eliptik Bisiklet te kafamda duruyor.

Horizon ET5.0

Kettler Rivo P

Sizce hangi ürün daha iyi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de Domyos aldım.Eğer çalışmadan önce vidaları sıkmazsanız ses geliyor,biraz can sıkıcı ama müzik falan dinlerken sorun olmuyor.Ayrıca evde kurulumu onlar yapmıyorsa biraz sürüyor kurması.

• eminent_86 E kullanıcısına yanıt
    Cevapladığınız için teşekkür ederim. Domyos'un E Energy (link vermiştim) ürününü mü aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Domyos'un E Energy (link vermiştim) ürününü mü aldınız?

Hayır ama diğer modellerde mesela sizin aldığınızda bu sorun olmayabilir,eğer olursa da çok büyütülecek bir sorun değil,ben gayet memnunum ki benim kullandığım alet sizin almayı düşündüğünüze göre daha alt model.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kettler Rivo P Eliptik Bisiklet
    13 yıl önce açıldı
    A101'de eliptik bisiklet aldım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.